Ey Müridler Ne İşle Meşgulsunuz?
-
Ben CNC Torna&Freze (Computer Numeric Control.) programcısıyım .İşim bilgisayar kontrollu tezgahlarda makina parçaları,otomotiv sanayi parçaları vs. işleri firmaların bizden istediği şekilde verdikleri teknik resme göre işlemek ve imal etmektir.
Sizlerden de mesleklerinizi benim gibi yazmanızı bekliyorum arkadaşlar.
Bunlarda benim çalıştığım tezgahlar.
Bu cnc torna
Buca CNC işleme merkezi
-
Profesyonel anlamda öğrenciyim... ve aşşağıdaki gördüğünüz gibi fonksiyonel olan sıra , sandalyeden oluşan ve bir çok akrobasi denemesi yaptığım aletin üstünde çalışmaktayım..işimle pek meşgul olmasamda güzel hobilerim var :) ..asıl mesleğim onlar
-
valla işim dershanden eve evden dershaneye başka ne olabilir ki
a.qq kurtulmadık gitti su okul hayatından -
holywood bunu yazdı:
-----------------------------
abi yanına elamn lasım mı?? :'(
-----------------------------
Kardeş şu an lazım değil olsa ble benim çalıştığım yere girmeni istemezdin okul bitene kadar idareten çalışyorum evee yakın aslında fabrikada falan çok süper maaş alırım ama dediğim gibi evime yakın 10 dakiada işyerindeyim.Edit:
Ben ayrıca Aöf. Kamu yön. 3. sınıf öğrencisiyim ben normal okul okuyan öğrecilere göre 3 yıl daha fazla okudum çünki benim birde meslek okulu (Kalfalık Belgesi)mezuniyetim var.Bende 16 senedir öğrenciyim arada verdim tabi ayrıca daha 1.5 yılım var okunacak.
-
a.q okul dershane ve ew bermuda seytan ücgenı gecinip gidiok :D
-
amator ogrenci :P
-
Garanti sürelerinin uzatılmasından Dolayı, Tv Tamirciliğini 3 yıl önce bırakan, Şimdilerde de Kafe işleten ama Kafesi kapanacak Talihsiz bir Ticaret Ehli. Kafemde Malüm Kameralı takip sistemleri, Ve NE yapacamda İnternetin Fatihi olacam diye düşünen Devlet Büyüklerinin, Telekomu sattığı Hariri Ailesine ucuza sattığı yetmiyormuş gibi üstünede Esnafını kurban ederim Eşantiyon amaçlı, Sebeplerinden Ötürü kapanacak Büyük ihtimal.
-
walla hojam ben çok ünlü bi şirket'de müdür yardımcısıyım. Şirket Adını Reklam Amacıyla Wermicektim ama nese werim hadi B.G.B.K Şirketi Açılımı Şu : Boş Gezenin Boş Kalfası :| orda müdür yardımcısıyım :D eleman aranıo :D muahuahuha
-
inşaat, amelelik falan, bir gün iş elbisesiyle karşınıza çıkarsam şaşırmayın :)
-
bende profesyonel anlamda skiciyim.
arada bi öğrencilik yapıyorum..
boş zamanlarımda extacy , esrar falan satıyorum
hobilerimin arasında.. beyaz kadın ticareti ve silah kaçakcılığı var
işte öle takılıoz
-
resim koyarak jan janlı bir şekilde anlatmaya vaktim olmasada kısaca şöyle özetleyim;
Bilgisayarcıyım ( Tamir, bakım, satış, oem parça )
İlizyonist ( Sihirbaz ) Palyaço ( Gerektiğinde ) Telefoncu ( Gerektiğinde ) Fabrikada İnsan Kaynakları, yaw her türlü işi yapıom işte (: daha yaptığım çok iş var ama :s onları yasmayım :)