Ey Müridler Ne İşle Meşgulsunuz?
-
Sözde Bilgisayar programcılığı okuyorus c,c++,html,labview,sql,c# gibi programlamalar dan az cık azcık bildiğimiz için bi moka yaramıyoz.. + Kulu da okuyunca dahada bi işin moku çıkıyo rene hocam bilir buraları onun için burada her türlü gayri resmi işler,vukaatlar, adam indirme-kaldırma, bilimüm işkence çeşitleri,türevleri ve programlaması üserine uğraşıyorum burayla ilgili iyi olmayan planlarım var.. sene sonu bi gelsin hele :)
-
PaLmiTe bunu yazdı:
-----------------------------
under_king bunu yazdı:
-----------------------------resim koyarak jan janlı bir şekilde anlatmaya vaktim olmasada kısaca şöyle özetleyim;
Bilgisayarcıyım ( Tamir, bakım, satış, oem parça )
İlizyonist ( Sihirbaz ) Palyaço ( Gerektiğinde ) Telefoncu ( Gerektiğinde ) Fabrikada İnsan Kaynakları, yaw her türlü işi yapıom işte (: daha yaptığım çok iş var ama :s onları yasmayım :)
-----------------------------ustaaa millet issizlikten metelige kursun atiyo sen 8 kisinin isini ayni anda yapion, toplum icin zararli bi insansin birakta milletede 3-5 corba bisey dussun
Hocam isteyene iş çok hamallık yapar yine yolunu bulur yeter ki istemesini bilsin hayat zor bi yerlerden başlamak gerekiyor yaşım 19 ama çok şey gördüm çok şey yaşadım bunların hepsi bir gün mutlu yaşamam için ( en azından ben kendimi öle kandırıom).
----------------------------- -
Memurus familyasından memurum.
-
hacım tornacıymışınbildiğimiz ne kıllatıyon resim fln? :D
bende sizlere malzeme satıyorum çelikciyim
-
dayı muhasebeciyiz ayrıca öğrenciyiz açıktan işletme okuyoz muhasebe çalışıyoz napalım yapacak başka iş olmayınca muhasebeyi cırmalıyoz
-
O cnc makinası bende olacak varya ortalıgı inletirim valla işte cok para ama garanti yatırım 200.000-300.000 ytlcik:D
-
sözde muhasebeciiyiz a.q under amca gibi kıl tüy işleriyle idare ediyorum akşamları :D
-
mesut589 bunu yazdı:
O cnc makinası bende olacak varya ortalıgı inletirim valla işte cok para ama garanti yatırım 200.000-300.000 ytlcik:D
-----------------------------anca inim inim inlersin diyorum başka da bişi demiyorum.
-
hala ne is yaptigimi cozmeye calisiyorum
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------mesut589 bunu yazdı:
-----------------------------anca inim inim inlersin diyorum başka da bişi demiyorum.
inler miyim inletir miyim?inlersem de neden?