Ey Müridler Ne İşle Meşgulsunuz?
-
uzun yillar muhendis ciragi olarak calistiktan sonra simdilerde mimarim serbest calisiyrm yapiyla ilgili ne varsa herseyi yapiyorum tasarliyorm ciziyorum modelliyorum uygulamasini yapiyorum öyle iste.
-
Kaldrm muhendisiyim, gunde 10 saat kicim uyusana kdr sırada otururum, aksamda eve gelr uyurm böle geciyo.
-
walla bende öğrenciyim bu ara pek takılamıorum siteye ağzımıza sıçıolar ODTÜ de böte deim walla okumaya çalışıos işte... bilgisayar programcılııı yapıodum onu da bıraktım derslerden seneye inş. sağa sağlim çıkarsam devam etcem :D
-
Bn kendı restaurantımızn ısletmecılıgını yapıom. bıgun beklerım beyler ıcmeye balık yemeye ama herkez parasını cebıne koysn nıhhhahaha:D
-
under_king bunu yazdı:
-----------------------------resim koyarak jan janlı bir şekilde anlatmaya vaktim olmasada kısaca şöyle özetleyim;
Bilgisayarcıyım ( Tamir, bakım, satış, oem parça )
İlizyonist ( Sihirbaz ) Palyaço ( Gerektiğinde ) Telefoncu ( Gerektiğinde ) Fabrikada İnsan Kaynakları, yaw her türlü işi yapıom işte (: daha yaptığım çok iş var ama :s onları yasmayım :)
-----------------------------ustaaa millet issizlikten metelige kursun atiyo sen 8 kisinin isini ayni anda yapion, toplum icin zararli bi insansin birakta milletede 3-5 corba bisey dussun
-
yazılım ve çizilim uzmanı olmaya çalışıyorum. kafa eserse gece okuluna gidiyorum. 2 yıllık üniversiteyi eğer başarabilirsem 6 senede bitirmek istiyorum. tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :D
-

Yeterince açık değil mi =)
Not: Telekomun amk...
-
internet cafe işletmecisiyim...
aynı zamanda teknik servisim
aynı zamanda ocakçıyım
aynı zamanda ameleyim
aynı zamanda aşığım..
aynı zamanda..................
zçtım :D:S:\
-

www.ekoelektronik.com
reklam gibi oldu ama haftanın 6 gununu alarm kamera yangın sistemlerini kurarak devreye alarak geciriyorum -
16 yıldır öğrenciyim.aslında çok kolay bi meslek beleşe yaşıyorum resmen.inşallah seneye mezun olmayı dşünüyorum eğer düşükte olsa bu ihtimal gereçekleşirse iktisat fakültesi mezunu ne yaparsa oralarda çalışabilitem var :D
Toplam Hit: 22704 Toplam Mesaj: 97