Eylül'de Global Ekonomik Kriz Olabilir
-
bizi teğet geçeceği için sorun yok
-
beyler bugün 13 eylül bakalım bişey olacak mı asdgdghdsasgaddhf :D
-
Opsiyonel_Bilgiler bunu yazdı
Daha ne olsun amk dolar olmuş 3 lira her bokumuz dolara endeksli olduğundan her boka zam gelmiş bir şey olacak mı diyorsun.
-
mkyb bunu yazdıOpsiyonel_Bilgiler bunu yazdı
Daha ne olsun amk dolar olmuş 3 lira her bokumuz dolara endeksli olduğundan her boka zam gelmiş bir şey olacak mı diyorsun.
öyle değil amk. terör saldırısından bahsediyom
-
Opsiyonel_Bilgiler bunu yazdımkyb bunu yazdıOpsiyonel_Bilgiler bunu yazdı
öyle değil amk. terör saldırısından bahsediyom
Okadar şehit verildi ve hala veriliyor daha ne olsun?
-
birileri kriz olsun istiyor bakalım başarabilecekler mi ?
-
beyler youtube dan 7 kızkardeşleri izleyin . 3-4 bölümlük kısa bir seri . türkçe dublajlı .
ingiltere nasıl ingiltere oldu fransa nasıl fransa oldu dünyanın ekonomik düzenini çok net bir şekilde anlayacaksınız .
kriz gelir gider bunlar faso fiso . olayın temeli çok farklı
raul tarafından 13/Eyl/15 13:35 tarihinde düzenlenmiştir -
dün 500 dolar aldım.
3.50 tl olacak aralığa kadar. -
kaygusuz bunu yazdı
dün 500 dolar aldım.
3.50 tl olacak aralığa kadar.fuatavninin ipiyle kuyuya inenler derneği :d
-
coLin bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
dün 500 dolar aldım.
3.50 tl olacak aralığa kadar.fuatavninin ipiyle kuyuya inenler derneği :d
emre uslu dolar 3 tl olacak dediği günleri hatırlıyorum fuatavni değill. şimdi emre uslu haklı çıktı keşke o gün alsaydım diyorum.
seçime 2 ay kala dolar 2.75 olacak diyordum tahribatta defalarca yazdım. yazmadın diyen baksın konulara.
ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimizin farkında değilsiniz. benzine dün yapılan zam boşuna değil. umarım ben yanılırım.ayrıca : facebookta dolar x miktar arttı kriz yok diyen öküzdür deyişimi bilen bilir. kaç defa öküzdür dedim kriz yok diyenlere
ekonomi bakanı ekimden itibaren dolar düşer diyor. neye göre ? gerekçeli bi açıklama yapmıyor. sadece düşer ? 1 kasımdan çıkacak sonuç doları bağlar ekimle alakası yok. Abd fed faizler bağlantılı durum. doların artmasını normal gören yetkililer krize kriz demiyor çıkarları için. olan halkın cebine oluyor çünkü. düşeceğine inanıyorum demek ne _? para ilahi inanç birimi değil ki inanmak nedir yani?
merkez bankası başkanı bangır bangır bağırdı durum kötüye gidiyor diye adamı susturdular. gerçekler zorumuza gitmesin. gemi su alıyor. birşeyler yapmalı
kaygusuz tarafından 13/Eyl/15 15:41 tarihinde düzenlenmiştir