Eylül'de Global Ekonomik Kriz Olabilir
-
kaygusuz bunu yazdıcoLin bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
dün 500 dolar aldım.
3.50 tl olacak aralığa kadar.fuatavninin ipiyle kuyuya inenler derneği :d
emre uslu dolar 3 tl olacak dediği günleri hatırlıyorum fuatavni değill. şimdi emre uslu haklı çıktı keşke o gün alsaydım diyorum.
seçime 2 ay kala dolar 2.75 olacak diyordum tahribatta defalarca yazdım. yazmadın diyen baksın konulara.
ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimizin farkında değilsiniz. benzine dün yapılan zam boşuna değil. umarım ben yanılırım.ayrıca : facebookta dolar x miktar arttı kriz yok diyen öküzdür deyişimi bilen bilir. kaç defa öküzdür dedim kriz yok diyenlere
ekonomi bakanı ekimden itibaren dolar düşer diyor. neye göre ? gerekçeli bi açıklama yapmıyor. sadece düşer ? 1 kasımdan çıkacak sonuç doları bağlar ekimle alakası yok. Abd fed faizler bağlantılı durum. doların artmasını normal gören yetkililer krize kriz demiyor çıkarları için. olan halkın cebine oluyor çünkü. düşeceğine inanıyorum demek ne _? para ilahi inanç birimi değil ki inanmak nedir yani?
merkez bankası başkanı bangır bangır bağırdı durum kötüye gidiyor diye adamı susturdular. gerçekler zorumuza gitmesin. gemi su alıyor. birşeyler yapmalıBen niye yatırım yaptın demek istemedim ki hocam :) sadece 3.50'yi görünce aklıma fauatvinin twiti geldi. Ona istinaden öyle dedim. Ben bile ne olur ne olmaz diye o twite istinaden ufaktan bi yatırım yapmıştım zaten :d
-
Ben açacaktım konuyu,iyi oldu.23 Eylül ve 28 Eylül tarihleri daha önemli görünüyor.28 Eylül'de meteor çarpma olasılığı çok yüksek.23 eylül için,karanlık madde ile ilgili büyük teoriler var.24 Ağustos'ta İngiltere başbakanı '1 ay yetecek kadar erzak depolayın açıklması yapmıştı.' Belki bu bahsedilen global ekonomik kriz içindir,ya da evrensel bir felaketin geleceğini biliyordur.
-
Bir zamanlar da Aralıkta kıyamet kopacak, Türkiye'de bir köyde olanlar ölmeyecekti.
Komplo teorisyenliği her devrin mesleği.
-
obie bunu yazdı
Ben açacaktım konuyu,iyi oldu.23 Eylül ve 28 Eylül tarihleri daha önemli görünüyor.28 Eylül'de meteor çarpma olasılığı çok yüksek.23 eylül için,karanlık madde ile ilgili büyük teoriler var.24 Ağustos'ta İngiltere başbakanı '1 ay yetecek kadar erzak depolayın açıklması yapmıştı.' Belki bu bahsedilen global ekonomik kriz içindir,ya da evrensel bir felaketin geleceğini biliyordur.
meteor değil ay tutulması var. ne meteoru yaa dfsgjdlghkg
-
2k dolar alıcam alayımmı yükselirmi ?
-
A_REX bunu yazdı
2k dolar alıcam alayımmı yükselirmi ?
2.90...3.10
2 sinden birisi olur deniyor . risk büyük.
Doğu'nun durumu belli olaylar büyük şehirlere sıçradı an . bommm
-
hocam valla :) almıyacam herhalde kalsın şimdilik :)
-
2 MİLYON suriyeliye kaç yıldır dayanıyoruz (ekonomik olarak)
avrupaya 100-200 bin gitti adamların feleği şaştı :)
-
DJ_Alper bunu yazdı
2 MİLYON suriyeliye kaç yıldır dayanıyoruz (ekonomik olarak)
avrupaya 100-200 bin gitti adamların feleği şaştı :)
Dayanamadık çöküyoruz zaten dolar 3 e dayamış
Bu arada Suriyeliler Saray kadar yemiyor adam bi yılda 3 milyar neresine harcamış para mı yemişler oturup .)
AB alın Suriyelilere bakın parasını verelim diyor zaten .Adamlar düzenlerini neden bozsunlar ki bide sorumlusu tamamen sensin git Emevi camiinde namazı kıl yiyorsa deseler .)
-
Dunku komplo teorisinin tutmaması sonucu buna bulunacak bahane ve sonraki muhtemel hedefin ne olacağını merak ediyorum.
Ayrıca adamın tezi global çapta bir krizken bizimkilerin lafı hemen saraya vs çekmesi de enteresan. Anlıyorum içiniz dolu her fırsat geldiğinde laf sokmak için fırsat kolluyorsunuz ama başlıkla içerik tutarlı mi bir bakın.
Bir haberin büyük haber ajanslarında yayınlanması olma ihtimalini artirmaz. Enteresan hit getirecek ne varsa haber olma potansiyeli vardır.