folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Ezikmen"İn Macerası

Ezikmen"İn Macerası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    ulan çok güldüm walla güzel bi anıymış hacı :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suKo
    suKo's avatar
    Erkek
    Ulan bendede bi sevcan vardı 10 sınıfta dil anlatımdan bıraktı benı :|

Kafam oldu galiba:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

hocam çok güzelmiş tek çırpıda okudum hepsini harbi iyi güldüm ya :) 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Hocalar merak ettiğiniz o soru benim de aklıma takılıyordu;Lan bu kız beni neden terk etti ?

Ama zamanla anlıyorsunuzki nedenli,nedensiz her terk edişin kaynağı;Aşk'ın bitmesi,sıkılma,en motive edici ihtimalle sizin suçlu olmanız bir olayda oyüzden ayrılması..Böyle olunca en azından hadi benim eşşekliğim diyorsunuz,sineye çekebiliyorsunuz,haklı diyebiliyorsunuz..

Zamanla yaşadığım her aşk bana öğretti ki;Ayrılmak istiyorum diyene "neden" diye sormayacaksınız o laf ağzından çıkar çıkmaz arkanıza bakmadan yolunuza devam edecek,acı tatlı hatırılarını doya doya yada bağıra bağıra ödeyip unutacaksınız..

Karakterleri unutun,onların gerçekten hiç bir önemi yok,ama size yaşattıklarını,iyisiyle kötüysüyle asla ama asla unumayın !Geçenlerde tamda bu konuyla ilgili şöyle bişeyler karalamıştım aynen aktarıyorum;

"Zamanla edindiğin bilgileri unutursan,sürekli başa saran anlamsız bir "izah getirme" döngüsü içinde bulursun kendini yaşadıklarına yada yaşadığını sandıklarına..Hayatın canını ne kadar yaktığınıda unutma,sevindirdiğini de...Ama ne olursa olsun unutma,unutmak için çabalama hiçbirşeyi onlar senin birikimindir yapma ! en ufak bir mutsuzlukta neden ben ? deyip başa sarma birdaha..Yine yanlış oldu deyip zaten bitirmek üzere olduğun şiiri silip tekrardan yazmaya kalkma ! bitmiş halini görmekken asıl maksat,her mutsuzlukta silmeye değer mi ? Hâla mı öğrenemedin ki Dünya için yaratılmadığını o halde sürekli mutlu olmayı dilemen niyedir bu alemde ? Başa sardığın için olabilir mi.."

Bu satırlardan sonra anlayan zaten anlar diyebilirim sadece anlatmak istediğimi,ötesi yok..

Bi düşünün;Seveni kim korkutabilir ? Bazen Allah'tan bile korkmaz veryansın isyan eder ayırdığı için yollarını..Seven adam dünyayı ama bak mübalâ değil,dünyayı karşısına alabilir ! Hal böyle iken tutupta birisi size ayrılık gerekçesi olarak en dramatik türk filminden daha haklı bir gerekçe bile gösterse,havadır,civadır..

Özetle,hatanın sizde olduğu istisnai durumlar hariç,her ayrılışın nedeni aşkın bitmesidir.. Kimileri neden söylemeden giderler,zamanla kahredersiniz bu karakterlere ama inanın nedensiz gidenler,neden gösterip gidenlerden daha erdemli davranıp terk etmişlerdendir.Belki sizin gençliğinizin en güzel yıllarında o nedeni arayıp beyninizi kemireceğinizi hesaba katmamışlardır ama en azından neden gösterip gidenler gibi sırf kendi vicdanını kandırıp rahatlatmak kadarda çirkefleşmemişlerdir..

Sevcan'a gelince yaklaşık 3 ay kadar önce ilk okul arkadaşlarımı eklediğini gördüm face'de,arkadaşın hesabıyla giriş yapıp resimlerine falan baktım.Düğün resimleri falan vardı.Allah mutlu mesut etsin,dünya ahiret bacım olsun burda önemli olan Sevcan değil,dediğim gibi karakterler sadece hayallerimizi gözle görülür,elle tutulabilir kılmamız için boş bir cd gibi..İçine istediğinizi yüklemeye çalışıyorsunuz ama zamanla görüyorsunuz ki 700mb lik princo cdye 45Gb lik bluray film atmaya kalkmışsınız işte ozaman koyuyor biraz :)

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek
    hepsini okuudm hoca da.yapcak yorum bulamadım o yaşta valla helal olsun.bunun çocuk mafyası,tecavüzcüsü,organ mafyası,dilenci mafyası vs vs bi ton seyi varken ii cesaret

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    Hikayenin sonunda sen zengin olup onu bi konfeksiyon atölyesinde falan görseydin iyi bi senaryo olurdu aslında:)

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    hepsini bi solukta okudum hocam :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    Bende baştan sona izledim hala sewiyo musun bilmiyorum seiwosan kusura bakmada o Sevcan da harbi kaltakmış bee bitti felan demeden gitmiş...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zachariah
    Zachariah's avatar
    Erkek

Burhan'ı deli etmisin hoca. :D Az sövmemiş

Bu arada okudum tum yazıyı

guzelmis :)  

Anime - Manga
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

mükemmel hoca =)))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
Toplam Hit: 11129 Toplam Mesaj: 52