folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Ezikmen"İn Macerası

Ezikmen"İn Macerası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

içeriği üzücü olsa da çok eğlenceli bi yazı olmuş dostum hiç sıkılmadan okudum.aynen dediğin gibi karakterin hiç bi önemi yok..Aşkın 500 gününü(500 days of summer) izleyip filmdeki karakterin yaşadıklarını kendimle kıyaslayınca senin çıkardığın sonucun aynısını çıkarmıştım :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Yaralarımıza üfleye üfleye ıslık çalmasını öğrendikte dostum, aldığımız her nefesi yaralarımıza üflemekte kullandığımızı fark ettiğimizde nefessiz kaldığımızı anladık,anladık; artık ölmek üzere olduğumuzu,yaralarımıza baktıkça yare yer kalmadığını..

Dediğini yaptım Deny şikayet ettim facebooka gerekçe olarak neler yazdım bir bilsen... :)

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Süper hocam...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

usta sahiden buna benzer bi hikayede benim başımda var hayatımda yapmadığım herşeyi yapmıştım hemde 2 sene öncesi ve diğer user Id'm ile bu forumlarda az böle kız için intihar konusu ve buna benzer şey acmamıştım insan aşık olunca başka şey düşünmüyomuş demekki :d hatta underzero abim benımle cok konuşurdu ki dedikleri bir bir cıktı . gel gelelim işte bugünlerede gelebildik hamdlsun ama hani aşk bi mal yada baska birşey değilki kazanasın yada  kaybedesin ama tecrübemiz ve şu fikrimiz oldu.

biz aşkımızı sözlerle anlatmaya calışmak gibi bir aptallık ettik belkide yada aptallık etmesekte bir aptala satırlarla sevdamızı anlatmaya calıştık (((: ki o satırlar gözlerin bile anlatamayacağı şeyleri yaşadı belki de ama olsun genede yaşadığımız yanımızda dediğim gibi tecrübe

ayrıca gerçekten cok güzel bi hikaye ellerine sağlık ((((:

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Not düşüyorum yazıcıdan çıktısını metroda değerlendiricem.

o kadar yolu boş geçirmemiş olurum hem :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek

süper olmuş hocam... çok güzel anlatmışsın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

valla dostum o yaşta bu azim bu cesaret.tebrik ediyorum.istediğine ulaşma arzusu ozamanlarda varmış kimbilir şimdi nasıl bişisin sen:D

Almanya Fatihi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

deja-vu bunu yazdı:
    -----------------------------

valla dostum o yaşta bu azim bu cesaret.tebrik ediyorum.istediğine ulaşma arzusu ozamanlarda varmış kimbilir şimdi nasıl bişisin sen:D

-----------------------------
    değişen bişey yok hacım,yine hayallerin peşinden koşuyoz ve hayaller yine karşı konulamaz ısrarıyla götümüzde patlmaya devam ediyo :) anlıyorsun sonra bu filmin senaristi olmadığını,dilediğin gibi kurgulayamayacağını.. akılla işin içinden çıkamayınca deliye vuruyorsun kendini her zarururi ihtiyaç molasında..Derin derin deli nefesi çekip,olur olmaz şeylere gülüp,neşelenip ruhunu şarjladıktan sonra tekrar akıllı adam olup yine bu sefer olucak ulan diye yardırmaya devam ediyorsun arzularının peşinden :))

Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İlk sayfadaki yorumları okuyunca dayanamadım, ben de okudum. Gerçekten süper bir hikaye.

En sevdiğim kısımlar:

-Sevvvvcccccaaaaaannnnn kız o..pu !

-Hayır diyorum baba Anname dönüyor ya bu çocuk walla salak diyor :D (Burada aklıma annesinin çocuğa "salak bu çocuk yaa" dediği video aklıma geldi.)

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Müthiş ya :) gecenin bu saatinde bile okunabilir :)

Altan naptın oğlum :|
Toplam Hit: 11126 Toplam Mesaj: 52