Ezikmen"İn Macerası
-
1. Seni böyle bişeyi paylaştığın için medeni cesaretinden dolayı tebrik ederim.
2. Admin arkadaşlardan nickinin altına "ezikmen" yazılmasını tavsiye ediyorum.
3. Hatun seni resmen tahrip etmiş :)
4. işte tahribat.com un diğer forum.com lardan farkı !
helal olsun nikotin :)
-
üşenmedim okudum ki hayatta okumam böyle uzun şeyleri...ama süper yaww...salla kızı ne içn ayrılmış dede kimmiş (: ne güzel bir anın olmuş işte
-
Forumda nostalji turu yaparken gördüm konumu hala da güldüm :D Bir ay önce ortak arkadaşımızın resmine yorum yaparken bana seslenmişti soyadları karaladım malum ziyaretçilere açık site neticede artık evli barklı kadın tutar çocuğun teki saçma salak bişeyler yazar die..Way arkadaş yaw yıllar sonra kız bana tek bir cümle kuruyor;"Bu kadar karamsar olma ömer :D" bu ne larçlık yaw way ben nerelere gidem :D ortaokuldaki herkesi eklemiş facebookuna bi beni eklememiş arkadaş yaa :D insan çocukluk hatırası olarak ekler be :D

-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
Forumda nostalji turu yaparken gördüm konumu hala da güldüm :D Bir ay önce ortak arkadaşımızın resmine yorum yaparken bana seslenmişti soyadları karaladım malum ziyaretçilere açık site neticede artık evli barklı kadın tutar çocuğun teki saçma salak bişeyler yazar die..Way arkadaş yaw yıllar sonra kız bana tek bir cümle kuruyor;"Bu kadar karamsar olma ömer :D" bu ne larçlık yaw way ben nerelere gidem :D ortaokuldaki herkesi eklemiş facebookuna bi beni eklememiş arkadaş yaa :D insan çocukluk hatırası olarak ekler be :D

-----------------------------la çok acıdım sana gel bi çorba ısmanliim valla:D bu maceranı yazdığında ilk okuyup yorumlayanda bendim :) hayat ne tuhaf vapurlar filan..
-
yazı süpermiş :D
aslında holiyvuda göndercen film yapcaklar :D
burhan tam murid olacak adammış :D
-
Sen de olmasan kim sahiplencek bu eziği Nitrous baba :D
burhanı mürit yapıcam siteyede hocam adam artık öğrenilmiş çaresizlik sendromlarına girmemek için kılavuzluk ettiğim hiç bir yolu kabul etmiyo edeceği varsada sırf ben vesile oluyorum diye etmiyo şaka maka değil psikoloğa götürmem lazım onu ama orayada gelmiyo :D -
Kardeşim bak orda şikayet et butonu var bence hic durma şikayet et :)) Bide cidden bu kadar karamsar olma anneme diyimde bana bakarken sanada yeşil gözlü bi hatun baksın bizim göcmenlerden olmucak böyle bu iş:) bi de munişi özledim yaa öp benim için yanaklarından :P
-
Sevcan onca seneyi tek bir cümlede ayrıca iki nokta üstüste ve D harfinden oluşan ama yazarken yüzünde oluştuğuna inanmadığım o gülümsemeyle özetliyorsa eğer,
Ve sen 5 kelime 23 harften oluşan bir cümleye içerleyip bunu bizimle paylaşıyorsan; içinde biryerlerde yıllar önce kırılmış bir kadının sivri parçalarını unutmuş olabilirsin.
O verilecek en güzel cevap "bukadar değil, bu kadar olacak o sevcan :D" olurdu şahsen.
sen de bu kadar karamsar olma ömer (: yaralarımıza üfleye üfleye ıslık çalmayı öğrenmiş adamlarız biz
-
niko usta gel izmire çayımızı kahvemizi iç ve bu hatıranı kendi ağzından dinlemek isterim nasıl güzel bir anı(bende buna çok ama çok yakın maceralar yaşadım tek farkla ben aydın nazilli karacasuya gitmişliğim ve o çevrelerde buna benzer cok olaylar yasamıslığım var :) ) yazının akıcılığından olayları anlatım stilinden bir kitap yazsan anılarını böle doldursan eminimki o kitap yok satar usta.
yorumunun birinde olayı öyle bir özetlemişsinki aha dedim olay budur :)
ellerine yüreğine zihnine allah zeval vermeye
-
Hayatmı garip insanlarda mı bir sorun var hala anlamış degilim...
dedigin gibi "700 mb lik princo cd ye 45 gb lık blue - ray filmi sıgmaz...."
sıgsada bi boka benzemez....