folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Ezikmen"İn Macerası

Ezikmen"İn Macerası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1. Seni böyle bişeyi paylaştığın için medeni cesaretinden dolayı tebrik ederim.

2. Admin arkadaşlardan nickinin altına "ezikmen" yazılmasını tavsiye ediyorum.

3. Hatun seni resmen tahrip etmiş :)

4. işte tahribat.com un diğer forum.com lardan farkı !

helal olsun nikotin :)

yardırmak bizim işimiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azazelus
    azazelus's avatar
    Erkek

üşenmedim okudum ki hayatta okumam böyle uzun şeyleri...ama süper yaww...salla kızı ne içn ayrılmış dede kimmiş (: ne güzel bir anın olmuş işte

her ne haltsan daha iyisini becerebilirsin\ahanda geçme notuda yükseldi ben böyle işin ta...\sene olmuş 2013 ve ben hala öğrenciyim..\
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Forumda nostalji turu yaparken gördüm konumu hala da güldüm :D Bir ay önce ortak arkadaşımızın resmine yorum yaparken bana seslenmişti soyadları karaladım malum ziyaretçilere açık site neticede artık evli barklı kadın tutar çocuğun teki saçma salak bişeyler yazar die..Way arkadaş yaw yıllar sonra kız bana tek bir cümle kuruyor;"Bu kadar karamsar olma ömer :D" bu ne larçlık yaw way ben nerelere gidem :D ortaokuldaki herkesi eklemiş facebookuna bi beni eklememiş arkadaş yaa :D insan çocukluk hatırası olarak ekler be :D

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------

Forumda nostalji turu yaparken gördüm konumu hala da güldüm :D Bir ay önce ortak arkadaşımızın resmine yorum yaparken bana seslenmişti soyadları karaladım malum ziyaretçilere açık site neticede artık evli barklı kadın tutar çocuğun teki saçma salak bişeyler yazar die..Way arkadaş yaw yıllar sonra kız bana tek bir cümle kuruyor;"Bu kadar karamsar olma ömer :D" bu ne larçlık yaw way ben nerelere gidem :D ortaokuldaki herkesi eklemiş facebookuna bi beni eklememiş arkadaş yaa :D insan çocukluk hatırası olarak ekler be :D

-----------------------------

la çok acıdım sana gel bi çorba ısmanliim valla:D bu maceranı yazdığında ilk okuyup yorumlayanda bendim :) hayat ne tuhaf vapurlar filan..

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

yazı süpermiş :D

aslında holiyvuda göndercen film yapcaklar :D

burhan tam murid olacak adammış :D

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Sen de olmasan kim sahiplencek bu eziği Nitrous baba :D
    burhanı mürit yapıcam siteyede hocam adam artık öğrenilmiş çaresizlik sendromlarına girmemek için kılavuzluk ettiğim hiç bir yolu kabul etmiyo edeceği varsada sırf ben vesile oluyorum diye etmiyo şaka maka değil psikoloğa götürmem lazım onu ama orayada gelmiyo :D

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Kardeşim bak orda şikayet et butonu  var   bence hic durma  şikayet  et  :)) Bide cidden bu kadar karamsar olma anneme diyimde bana bakarken sanada  yeşil gözlü bi hatun baksın  bizim göcmenlerden  olmucak böyle bu iş:) bi de  munişi özledim yaa  öp benim için  yanaklarından :P

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Sevcan onca seneyi tek bir cümlede ayrıca iki nokta üstüste ve D harfinden oluşan ama yazarken yüzünde oluştuğuna inanmadığım o gülümsemeyle özetliyorsa eğer,

Ve sen 5 kelime 23 harften oluşan bir cümleye içerleyip bunu bizimle paylaşıyorsan; içinde biryerlerde yıllar önce kırılmış bir kadının sivri parçalarını unutmuş olabilirsin.

O verilecek en güzel cevap  "bukadar değil, bu kadar olacak o sevcan :D"   olurdu şahsen.

sen de bu kadar karamsar olma ömer (:  yaralarımıza üfleye üfleye ıslık çalmayı öğrenmiş adamlarız biz

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---ALPER---
    ---ALPER---'s avatar
    Erkek

niko usta gel izmire çayımızı kahvemizi iç ve bu hatıranı kendi ağzından dinlemek isterim nasıl güzel bir anı(bende buna çok ama çok yakın maceralar yaşadım tek farkla ben aydın nazilli karacasuya gitmişliğim ve o çevrelerde buna benzer cok olaylar yasamıslığım var :) ) yazının akıcılığından olayları anlatım stilinden bir kitap yazsan anılarını böle doldursan eminimki o kitap yok satar usta.

yorumunun birinde olayı öyle bir özetlemişsinki aha dedim olay budur :)

ellerine yüreğine zihnine allah zeval vermeye

Nerde şekil şukul varsa,hepsi toplanmış...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

Hayatmı garip insanlarda mı bir sorun var hala anlamış degilim...

dedigin gibi "700 mb lik princo cd ye 45 gb lık blue - ray filmi sıgmaz...."

sıgsada bi boka benzemez....

Dur be kadınnnn....
Toplam Hit: 11127 Toplam Mesaj: 52