folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Facebook Bizi Bu Kadar Mı Mal Yaptı ?

Facebook Bizi Bu Kadar Mı Mal Yaptı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Ya bakıorum şuan bizim siteye biri konu açmış facebook'ta ki sorun hakkında, 1483 Hit almış 1 saat içinde.. Dün biri bi kitap paylaşımı yaptı tam 1 gün olmuş 466 Hit almış.. Nedir bu bizim milletimizin sorunu ? Biz mi kaşınıyoruz böyle de dış miraklar bize bunları sunuyo..

Neden bu derece salakça şeylerle uğraşma gereği duyuyoruz yani ? Ben çözemiyorum harbi, şuan bu giremeyen adamların ne işi var face'de ? Bence iki tane sebebi var ya harbi abazayız, yada ciddi anlamda sorunlarımız var psikolejik yönden.. Girenlerede baksan +18 3 kişi ise, -18 10 kişidir..  

Sayfanın açılış amacına bakıyorum; arkadaş BULMA değil, ESKİ ARKADAŞLARINLA HABERLEŞME.. Burdan kaç kişi Bunu yerine getiriyo ? 3 kişi varmıdır, 10 kişi arasından ? Durum böyle iken neden salak gibi hala girmek derdindeyiz, aylardır bulamadık mı o ESKİ ARKADAŞLARI ? Ben çok iyi biliyorum bu site ilk açıldığında ingilizce iken bi yola benzemediğini kimselerin adını bilmedğini.. Ama bilen insanlar ciddi anlamda bu şekilde saatlerce zaman öldürmek için girmeyen, işin felsefesine göre hareket edenlerdi..

Bence yanlış yoldayız,Yanlış işler yapıyoruz, kendimde dahil.. Gerçekten hayatımızı karartma yönünde ilerliyoruz.. Ve ben bunu endişe ile izliyorum yapacağımız onca iş güç varken değmez bu ve bunun gibi şeylerle salaklaşmaya aptal olmaya.. Bi yerden başlamak lazım bunuda unutmayın.. Kendi düşüncelerimdi, katılan katılmayan herkese saygılar =)

Lütfen ciddi anlamda yorum yapın, yapacaksanız..

Selametle..

Edit: Yönetimide seslenmek istiyorum, Gençliğin hali bu derece ortadayken sizlerde bizim büyüğümüzken bizden az yada çok bişeyler biliyoken, Lütfen bi yol çaresini bulun ve sitede bu işin gerçekten anlam dışı olan şekillerini yasaklayın..

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

konu başlığına cevap : biz zaten maldık

feyzuk sadece bunu ortaya serdi

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArkiYaN
    ArkiYaN's avatar
    Erkek

cool story bro

Fak yu!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Kitaplardada milet kendisini görse Başkaları ile muhabbet edebilse video izleyebilse kitaplarada rağbet artardı. Facebook a herkes bu yüzden bağlandı hocam abatıılacak bir durum yok. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dunyada hersey goreceli hoca, sana gore mallik olan sey kiminin yasama sebebi. senin yaptiklarinda baskasina gore mallik olabilir

la liberte ne meurt jamais.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Takılmak Vardır Bağlanmak Vardır. Biz Genelde Bağlanmayı Seçiyoruz Sanırım ...

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

dunyada hersey goreceli hoca, sana gore mallik olan sey kiminin yasama sebebi. senin yaptiklarinda baskasina gore mallik olabilir

-----------------------------

Zaten belirttim kendi görüşüm diye =) @BosphorusPasha şu yazdığına karşılık diyecek laf filan bulamıorum....

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Hocam doğru konuyu yanlış yerden tutmuşsun. Kız arkadaş edinmeyi neden abazalık olarak nitelendiriyorsun ki ? Karşı cins biriyle sanal ortamda tanışmanın bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum niyetler kötü değilse. Evet ben hoş bulmuyorum ama herhangi ayıp ya da sana göre abaza bir yanı olduğundan değil, yüz yüze iletişimin daha doğru olduğuna inandığımdan. Ama tekrar diyorum bunu abazalık olarak nitelendirmen çok yanlış.

since 2005 // tbt
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bouble
    Bouble's avatar
    Erkek

Bende gördüm bi kaç forum sitesinde; 'facebook olmadan yaşamam ya','kim yaptı bunu hemen açsın' vs. gibi yorumlar :S

Gerçekten ama gerçekten içler acısı bir toplumuz, gençliğimiz yanlış gelişiyor. İnsanlarla dışarda oturup bişeyler paylaşmak, birisinin evine gidip film seyretmek, en basiti sohbet etmek bile artık internette g.t büyüterek yapılacak halde.

Çok uzatmıcam. İnşallah Facebook denen meret ciddi bir problemle karşılaşmıştır. Saygılar

gençsen dünya senindir, dünyayı sen yaratırsın..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

Bizi böyle böyle uyutuyolar

Yol Güzeldir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Ben sadece şunu söyleyim.. bildiğim yaşça büyük bi @Robinson_Crusoe biliyorum, o gelsin buraya ben 20 yaşındayım, çıksın benim yaşımdayken ne yaptığını şu gençliğe bakarak bi yorumlasın bu güne göre..

Toplam Hit: 7666 Toplam Mesaj: 59