folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Facebook Bizi Bu Kadar Mı Mal Yaptı ?

Facebook Bizi Bu Kadar Mı Mal Yaptı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

bence hit pesinde kosmak mallik

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

NoToLeRaNcE bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben sadece şunu söyleyim.. bildiğim yaşça büyük bi @Robinson_Crusoe biliyorum, o gelsin buraya ben 20 yaşındayım, çıksın benim yaşımdayken ne yaptığını şu gençliğe bakarak bi yorumlasın bu güne göre..

E hocam herkes kendinden 20 yaş önceki insanların yaşadığı şekilde yaşasaydı hala mağara duvarlarına hayvan resimleri çiziyor olurduk.

since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

evet yaptı. Face'ye sırf diğer mal arkadaşlarımla iletişim için giriyorum malum bol var etrafta.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    manyaki bunu yazdı:

NoToLeRaNcE bunu yazdı:

Ben sadece şunu söyleyim.. bildiğim yaşça büyük bi @Robinson_Crusoe biliyorum, o gelsin buraya ben 20 yaşındayım, çıksın benim yaşımdayken ne yaptığını şu gençliğe bakarak bi yorumlasın bu güne göre..

E hocam herkes kendinden 20 yaş önceki insanların yaşadığı şekilde yaşasaydı hala mağra duvarlarına hayvan resimleri çiziyor olurduk.

Tmm ben varım çizerim o mağra duvarlarına resimleri bu yaşantıyı yaşamktansa şu dünya düzeninde genç insan olmaktansa..

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

NoToLeRaNcE bunu yazdı:
    manyaki bunu yazdı:

NoToLeRaNcE bunu yazdı:

E hocam herkes kendinden 20 yaş önceki insanların yaşadığı şekilde yaşasaydı hala mağra duvarlarına hayvan resimleri çiziyor olurduk.

Tmm ben varım çizerim o mağra duvarlarına resimleri bu yaşantıyı yaşamktansa şu dünya düzeninde genç insan olmaktansa..

Ne diyim kolay gelsin o zaman.

since 2005 // tbt
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

teknoloji bağımlılığı hocam, telefonumu unuttuysam ister 50 km gitmiş olayım geri dönüp alır tekrar giderim. arayacak olduğundan değil kendimi eksik hissediyorum. ha birde kendi evim var internet sorun çıkardı bir haftadır @Hezarfenlerde kalıyorum.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Her Tür İnsan Olunca Her Türlü Mallık Da Güzellik De Oluyor. Nerde Bolluuk Hesabı Yani ...

Bir Örnek Veriyorum :

Biri "Çok Kötüyüm" Yazmış Duvarına.

Bir Diğeri De Bunu Beğenmiş.

Varın Gerisini Siz Düşünün ...

Dipnot: Face Hesabım Var.2-3 Arkadaşım Var.

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

forumdan bi arkadaş gene bununla ilgili cok uzun zaman önce acılan bı konuda şey yazmıştı. "ulan Türk milletiyiz herşeyın bokunu cıkarcaz illaki ne insanlarız ya" gibisinden bugünde sıte acılmayınca dırek aklıma o geldi (:

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

hocam sende bir ilk yap mallık Başını sen cekersin cemaati kendisi gelir..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek

Kitap hiti ile Facebook Sorunu hitini karşılaştırman bence pek de bağıntılı değil. Yahu kitap okuyan herkes bilgili mi, hepsi aklı başında adam mı? Bana sorarsan Orhan Pamuk'un 'Kar' ını, yok bilmem kimin 'Leyla' sını okuyanla, Facebook'ta vidyo paylaşan arasında bi fark yok. İki zümre de vakit öldürmek için bir meşgale bulmuş gidiyor. Ortaokulda münazara yapmıştık TV mi Kitap mı diye biz kura sonucu mecburen kitabı savunmuştuk. Bak, hayatta en büyük pişmanlıklarımdan birisi de odur. Var mı abicim TV gibisi, yemişim böyle tırıvırı kitapları. Haa bir de, Türk milleti olarak son yıllarda kendimizi ne kadar aşağılarsak yazıyı yazan, eleştiriyi yapan kendimizi o kadar yüceltmiş zannediyoruz sanırım.. Esas sorun, sürekli toplumun takdirini kazanmak için bir şeyler yapmaya çabalamak. Az kendimiz olalım, canımız Facebook istiyorsa orda takılalım, kitap okumak istiyorsa gidelim okuyalım, araştıralım. Bu kadar kasmanın, kendimizi aşağılamanın yeri yok.

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
Toplam Hit: 7665 Toplam Mesaj: 59