Facebook Okey Uygulamasını Gömcürdüm :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    VEXTA hocam en neyı isbatlamaya çalısıyosun varsa iddan gel kapışalım ben 1 satte 1000 m çip çalim sende dondur engelle beni : ) oke

Yol Güzeldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

hacı pentagon korksun senden bu zekayla orayıda aşarsın

action script bilsen kaç yazar o puanlar db de saklanır hadi db nin yolunu buldun diyelim o şifreyimi kırdın pehh 

ayrıca hadi o veri yolunu buldun hadi şansıına veriyolu şifresiz sen flood çeksen kaç yazar o serverlarda aynenda kac online var senin haberin varmı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

hoca herhangi  bi iddam yok ayrıca acition scriptedede hiç çakmam sadece kodlara bakaraktan idyi  spamladım oda token bilmem neydi hatta

tek başıma ve kendi cabalarımla bu kadar yani :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    yanı kanka sen uyu biraz bence ne içtiysen çarpmış seni : ) ama ben gene iddamdayım ben çip çalıcam sende çaldırmıcan floodmu atıcan napıcan artık : )

Yol Güzeldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek
    dayı nie sidik yarışına girme çaban warki  delphide yazılmış olsaydı belki awantajım olabilirdi ama gram action script bilmiyorum. biliyom diyosan flaları yolluyım bi sinerji yaratalım.1 mbit spamla bu kadar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    hmm anladım senı ben neyse canını sıkma sen Bİl amca senıe yanına alır bu igişle yok benım anlamadıgım sn saldırı yapıcan orda calısan 123243654785 kısın haberı olmıcaq :D hiç yoksa orda 10000 kısı oyun kasıyo sen saldırı yapınca anı bı dusus oldu adamlar bunu fark etmedıler : ) enteresan  :)

Yol Güzeldir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek
    çip lazım ya sürünüorum resmen :D

der die das
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek
    Hoca tahribatta senin gibiler hep war zaten.  ben bişiler yaptımı düşündüm ve geldim bilgimi burda paylaştım.ama nedense birileri bişi paylaşınca senin gibiler bi saldırıya geçiyo "oda bişiymi be"," hadi lan ordan"  vs vs vs bu kadar çok biliyosan kendin yapsaydın hacı o zaman.ben elimden bu kadar geldi diorum. ulaşabildim herkeze  sordum ki bunların arasında tahribat müridleri war onlarda teyit etti giremedikleri.sen şans diyosan öledir nediyim kralsın.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    kanka ortada bı emek var ben saygı duyarım ama sen bole bıseyı bole bı sıtede soleyınce bıraz sacma geldı mantıklı gelmedı yanı

Yol Güzeldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek
    ne biliyim ilk buraya yazmak geldi aklıma.hatta tesadüf olmasın die öğlen denedim  sonra akşam bidaha denedim belki server bakıma alınmıştır felan die.aranızda aciton scripten anlayan warsa kodlar şuan önemde ama pek anlamıyorum.bu arada  action script  3 uyumlu decompiler  serilli yada crakli versiyonu bulabilen göndersin.bu trial her scripti açmıyo.
Toplam Hit: 18747 Toplam Mesaj: 48