Facebook Okey Uygulamasını Gömcürdüm :)
-
Bu olayda anlamadığım bir kaç husus var.
Kardeşim sen swf leri indirdin fla ya çevirdin neden tekrar yükleyip ağzına sıçmadın?
Haa o kadar veriye ulaştın ama bir türlü üzerine dosya yazdıramadın. Yazdırsaydın uygulamayı yavaşlatcam diye uğraşmazdın.
Bence bu sadece bir komplo teorisi. Ayrıca adminlerinden birisini tanıyorum. Öle bir şeyin olmadığını söylüyor.
Bak bilgisyardan kelimeye göre google sıralamasına bakıyorum benim siteyi ilk 3 te gösteriyor. anasını satim heyecanlanıyorum google ye yazıyorum ilk 5 sayfada yok.
Sen kendince oyun oynamışsındır. Pc ne göre değerlendirmiştir durumu :)
bırak bu işleri okeyini oyna, pokerini oyna.
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------Bu olayda anlamadığım bir kaç husus var.
Kardeşim sen swf leri indirdin fla ya çevirdin neden tekrar yükleyip ağzına sıçmadın?
Haa o kadar veriye ulaştın ama bir türlü üzerine dosya yazdıramadın. Yazdırsaydın uygulamayı yavaşlatcam diye uğraşmazdın.
Bence bu sadece bir komplo teorisi. Ayrıca adminlerinden birisini tanıyorum. Öle bir şeyin olmadığını söylüyor.
Bak bilgisyardan kelimeye göre google sıralamasına bakıyorum benim siteyi ilk 3 te gösteriyor. anasını satim heyecanlanıyorum google ye yazıyorum ilk 5 sayfada yok.
Sen kendince oyun oynamışsındır. Pc ne göre değerlendirmiştir durumu :)
bırak bu işleri okeyini oyna, pokerini oyna.
-----------------------------fla çevirdikten sonra tekrar derleyip upload etmedimki zaten ki öle üzerine yazma gibi bi şansım yok zaten.
tek yaptım şey fla yı okuyarak oyunun faceden hangi veriyi çekerek start verdini bulmak oldu bende denyoyla ordaki keyi (8 haneli bişidi ) randomize ederek sürekli flood çektim. sonuç işe yaradı oyun her gönderdim kullanıcı ait olan keyi yedi.bu keylerde büyük ihtimalle facebookun app lerin çalışması için her facebook kullanıcısına verilen unique bi key. çünkü kendi pcemden girdimde sürekli aynı keyin postladını gördüm random çekmeden.komik olan ise okeyin kodlarında bi unique hiç bi test tabi tutmadan direk alması. buda programcının hatası die tahmin ediyorum.ayrıca biraz action scripten çaksaydım puan olayıda olur büyük ihtimalle tek yapılması gereken puanı tutan deişkene istedilen veriyi yollamak.
bazı arkdaşların dedi gibi databaseye girmek imkansız benim için ama oraya gönderilecek veriyi deiştirmek mümkün.çünkü data aktarımında hiç bi şifreleme yok.direk facebookun appler için verdiği unique keyi oldu gibi alıyor.
-
arkadaşa niye inanmıyonuz tbt müriti yalan söyler mi :D
ama bu işin neye yararı olcak bilmiyom :P
-
eğer öyle bir şey varsa bir ihtimal facebok accountlarada ulaşaivliriz. Şifrelere değil de, hani sen okey oynarken kişinin profiline atyorum Mehmet arkadşalarıyla okey oynuyor yazıyı düşüyor profile. Oradan binlerce kişinin profilinde istediğimiz reklamı yaparız. Haksızsam haksızsın de :) Ama inanasım gelmiyor anasını satim :) Bu adamlar o akdar mal olamaz veriyolunu şifresiz koymaz.
-
-----------------------------
eğer öyle bir şey varsa bir ihtimal facebok accountlarada ulaşaivliriz. Şifrelere değil de, hani sen okey oynarken kişinin profiline atyorum Mehmet arkadşalarıyla okey oynuyor yazıyı düşüyor profile. Oradan binlerce kişinin profilinde istediğimiz reklamı yaparız. Haksızsam haksızsın de :) Ama inanasım gelmiyor anasını satim :) Bu adamlar o akdar mal olamaz veriyolunu şifresiz koymaz.
-----------------------------hocam o yazıyı büyük ihtimalla okey denetlemiyor facebook kendisi denetliyor.şuan kişi işte bu oyunu oynuysa şöle yazdır die felan.okey face içine veri gönderemiyo.sadece faceden gelen bilgileri çekebiliyo.arkdaş listen gibi şeler.o arkdaş listesinide faceden gelen bahsettim unique keyden yaralanıyo.bi kişini kullandı bu keyide bulmak imkansız ben sadece kendiminkini gördüm oda neyi çekiyo die bakarken.eğer mantıklı bi sıralaması olsaydı keylerin o dedin olurdu ama hexdecimal olarak türüyo. A3432FDC546547 gibi.
-
-----------------------------Ayrıca adminlerinden birisini tanıyorum. Öle bir şeyin olmadığını söylüyor.
-----------------------------hocam oranın admini yalan söylüyo demiyorum ama sen sistemimde açık var dermiydin ?
adam bu kadar şeyi uyduruyo olamaz. ne yani bizi kandırınca ne olcak kanka şu siteyide hackle mi dicez :)
-
http://okey.*******.com/okey.swf?auth_token=d393f189fe777c95e7847f03963a6c9c gibi
bu token bana ait olsa gerek çünkü hep bana denk geliyo randomize spamlayınca işe yaradı.
beyler aranızda yokmu action script 3 uyumlu decompiler ?
script içinde auth_token die bi deişken war direk giriyo.bu arada başka deişkenlerede aynı yöntemle veri aktarılıyo sanırsam.
şimdi asıl soru hangisi puanla ilgili olan:(
-
flashla veri gönderdiklerine hala inanmıorum flash sadece arayüzüdür arkasında illaki bi php bi asp dosyası vardır bu dosya aracılıgıyla veri nereye gidiyorsa gider.sen flood çeksen bile önce o dosyaya gider sonra aynı veri şifrelenmiceği için bağlantı akışı saglanmicaktır.seninki bi çeşit göstermelik flood hea ayrıca tabiki ek dosyassızda flashla db arasında baglantı yapılabiliyor ama bildigim kadarıyla profesyonel bi iş ve böyle bi okey uygulamasında olcagını hiç sanmıorum
-
pokerede bir el atsan
-
çok iyi fikir abi tebrk ettm denicem :D