Facebook Okey Uygulamasını Gömcürdüm :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    poison_ivy
    poison_ivy's avatar
    Erkek

ilginç hattta eksantrik bişey

GOA/PSYCHEDELİC TRANCE
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    ulan senimisin o :W bizim elemanlardan az küfür yemedin :D

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Guzel anlatim.Guzel bulgu.Ama biraz salliyosun gibi geldi.Sayet sallamiyosan paylas fla. dosyalarini burada bi kurcalayalim.

Bu arada SALLAMIYOSANDA BUYUK BASARI.O KADAR INSAN OYNUYO. 

https://t.me/pump_upp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

sallamıyorum hocam  fla conventor ün full sürümünü bulursam dosyaları paylaşıcam elimde şuan sadece swf war.

ewet yokmu elinde action script 3  destekleyen decompiler ?// demo sadece  ilk açtınız  5 scripti felan gösteriyo //

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

VEXTA bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar şuan itibariyle  facebook okey uygulamasını hackledim.şuan  türkiyede kimse okeye giremiyo ve oynayamıyo  taki ben spamı kesene kadar :)

bi siktir git demeden önce yöntemi anlatam

önce facebooktaki  okey uygulamasının asıl kaynağını buldum oda   falanca sitenin falanca yerinde( şuan puanlarla oynadım için veremicem :D )

swf dosyasını indirdim   ve fla ya geri çevirdim  sourcadaki bütün action kodları okudum :)

sonunda face ile  appcation arasındaki  veri bağlantılarının oldu bölümü buldum burdan  id çeken kısmı   denyo ile spamladım

sonuc   okey pert :D hatta farklı zamanlarda spamladımki işe yarıcak mı de  ki işe yarıyo :)

Anlamadınız bi yer warsa sorun cidden sallamıyorum :)

sırada  poker war :P

-----------------------------

başımıza isko mu kesildiniz len...koyun gitsin aq face anasını ağlatın...

hacım bide şu arkadaş ekleme zımbırtısını kırabilirsen süper olur...a.q ipneleri arkadaş eklememe engel koydular 1-2 gün arkadaş ekleyemeyecekmişim...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Güzel bana mantıklı geldi olmayacak bir şeydeğil sonuçta o modülleri facebook yazmıyor senin benim gibi adamlar yazıyor gönderiyor facebook onaylıyor sisteme sokuyor modül swf ymiş adam kodlarından çözmüş olayı kaynak kodlarından bağlantıyı bulmuş mantıklı düşünmüş herkes çözer herkes yapar bu saaten sonra bu tıpkı şeye benziyor underzero'nun flash müzik playerin kodlarını çözerek müzik linklerine ulaşması gibi bir şey

ekleme yapabiliyorsan şayet oraya çaktırmadan link koy bence :D ;) ya da xss koy mesela alternatifler var bunun gibi bırak oyun puanını yükseltmeyi şimdi

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    Bu tip uygulamalar feys'in umrnda deil,farklı server'larda çalışıo zaten.Data iletimini şifreleme ihtiyacı bile duymuor adamlar :)

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

akşam saatlerinde okey oynayamadım doğrudur =)

@VEXTA 

aynısını ben düşündüm üşenip denemedim :D 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek
     bende dün bi türlü giremedim okeye. sürekli sunucuyla bağlantınız kesildi yazıyodu :) derdin neydi acaba bi okey zevkimiz vardı onunda içine zıççtn :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    tebrik ederim :Ç

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 18457 Toplam Mesaj: 48