Facebook Okey Uygulamasını Gömcürdüm :)
-
ilginç hattta eksantrik bişey
-
ulan senimisin o :W bizim elemanlardan az küfür yemedin :D
-
Guzel anlatim.Guzel bulgu.Ama biraz salliyosun gibi geldi.Sayet sallamiyosan paylas fla. dosyalarini burada bi kurcalayalim.
Bu arada SALLAMIYOSANDA BUYUK BASARI.O KADAR INSAN OYNUYO.
-
sallamıyorum hocam fla conventor ün full sürümünü bulursam dosyaları paylaşıcam elimde şuan sadece swf war.
ewet yokmu elinde action script 3 destekleyen decompiler ?// demo sadece ilk açtınız 5 scripti felan gösteriyo //
-
VEXTA bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar şuan itibariyle facebook okey uygulamasını hackledim.şuan türkiyede kimse okeye giremiyo ve oynayamıyo taki ben spamı kesene kadar :)
bi siktir git demeden önce yöntemi anlatam
önce facebooktaki okey uygulamasının asıl kaynağını buldum oda falanca sitenin falanca yerinde( şuan puanlarla oynadım için veremicem :D )
swf dosyasını indirdim ve fla ya geri çevirdim sourcadaki bütün action kodları okudum :)
sonunda face ile appcation arasındaki veri bağlantılarının oldu bölümü buldum burdan id çeken kısmı denyo ile spamladım
sonuc okey pert :D hatta farklı zamanlarda spamladımki işe yarıcak mı de ki işe yarıyo :)
Anlamadınız bi yer warsa sorun cidden sallamıyorum :)
sırada poker war :P
-----------------------------başımıza isko mu kesildiniz len...koyun gitsin aq face anasını ağlatın...
hacım bide şu arkadaş ekleme zımbırtısını kırabilirsen süper olur...a.q ipneleri arkadaş eklememe engel koydular 1-2 gün arkadaş ekleyemeyecekmişim...
-
Güzel bana mantıklı geldi olmayacak bir şeydeğil sonuçta o modülleri facebook yazmıyor senin benim gibi adamlar yazıyor gönderiyor facebook onaylıyor sisteme sokuyor modül swf ymiş adam kodlarından çözmüş olayı kaynak kodlarından bağlantıyı bulmuş mantıklı düşünmüş herkes çözer herkes yapar bu saaten sonra bu tıpkı şeye benziyor underzero'nun flash müzik playerin kodlarını çözerek müzik linklerine ulaşması gibi bir şey
ekleme yapabiliyorsan şayet oraya çaktırmadan link koy bence :D ;) ya da xss koy mesela alternatifler var bunun gibi bırak oyun puanını yükseltmeyi şimdi -
Bu tip uygulamalar feys'in umrnda deil,farklı server'larda çalışıo zaten.Data iletimini şifreleme ihtiyacı bile duymuor adamlar :)
-
akşam saatlerinde okey oynayamadım doğrudur =)
@VEXTA
aynısını ben düşündüm üşenip denemedim :D
-
bende dün bi türlü giremedim okeye. sürekli sunucuyla bağlantınız kesildi yazıyodu :) derdin neydi acaba bi okey zevkimiz vardı onunda içine zıççtn :)
-
tebrik ederim :Ç