Facebook Sayfama 800 Euro Veriyorlar
-
madem öğrensin satma sayfanı işletme hakkını bize bırak aylık düzenli para ödeyelim sana ?
sayfa değerleri değişmekte beğeni sayısı eyvallahta aktif üyelerde önemli birçok sayfayı beğenen üyeler sayfanın paylaşımlarını almamaktalar
800 avroya satma derim ama facebook sayfaları önceden cok degerlı ıken 2010 sonlarına dogru degerlerını kaybettıler
-
hacı manyak mısın diyicem de, nick herşeyi açıklıyor :D
-
1200 € vereyim hemen tıko
-
Bu konuşulanlardan sonra dota portal açma projemi en üst sraya taşıyorum :d
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------Hocam üyelerin tümü yabancı. Bu şekilde youtube videosu paylaşarak falan günde 1000 tekil tıklama alsam 3 tl yapıo ayda 90tl çok az bence
-----------------------------usta kullanmadım bilmiyorum. fakat 1ksı 3lira. 10 video paylaşsan 30 lira eder ayda 900 tl.
+ sadece bir defa bir link paylaşman için 500k lı sayfaya 10 15 lira verirler. günde öyle de 3 tane paylaşsan 30*30=900 de ordan.
ayda etti 1800.
:???? hayda memur niye çalışsın o zaman mk.
Ben mi yanlış bişiler kurdum kafamda dostlar yoksa hesabım doğru mu?
eğer doğruysa vay halime 6 senedir okulu bitircem, it gibi çalışcam da 2 3 bin maaş alcam diye didiniyom ha :|
-
1500 € tiko verebilirim.
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
-----------------------------manhyak bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
-----------------------------manhyak bunu yazdı:
-----------------------------r10 da 1 milyon üyeli sayfaya reklamları 15 20 tl ye satıyolar. Site açmadan kazanılmaz o şekilde para b site yapmak lazım
-----------------------------dostum reklam dediğin öyle sayfanın yarısını kaplayan eşşek kadar bannerlar değil. adam sana 10 15 lira atıyo sadece bir defa verdiği linki paylaşıyorsun bu kadar. ya da şöyle bi yol var. mesela paylaşımda bulunuyormusun bilmiyorum ama video resim şunu bunu kendi hostuna atarsın ya da link.tl gibi yerlerden para kazanırsın. 10 10 birikir birden 800 yuro kazanmazsın uğraşman lazım :)
-----------------------------Hocam bu link.tl olayı güzelmiş kaç tıklamaya nekadar para ödüyor ?
-----------------------------daha fazla ödeyen var mı bilmiyorum. varsa ordan yardırırsın. gerçi 500k da da günde en az 1k tıklama yakalarsıın :)
Edit: bi de bu var http://adf.ly/rates.php ama burayı denemek yerine gayrş müslim mahallede cumaları dua ederek dilen daha iyi :W
tabi TR de değilsen iş değişir mürid.
-----------------------------Hocam üyelerin tümü yabancı. Bu şekilde youtube videosu paylaşarak falan günde 1000 tekil tıklama alsam 3 tl yapıo ayda 90tl çok az bence
-----------------------------Her ay damlasa 3 5 bişiler zararınamı hocam
-
catlax bunu yazdı:
-----------------------------1500 € tiko verebilirim.
-----------------------------vay amk :D
-
son teklifim 1600 € olur. Daha yukarısına çıkamam.
Edit: organik ise bu fiyattır. Duplicate, otolike falan kasılmadıysa yani.
-
Hacı senin yerinde olsam, hele bu işlerden fazla anlamıyosam. Satar kurtulurum. Bak olmuş zaten 1600 avro :)
4 milyar gibi bi para yapıo, daha ne istion :))