folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Facebook Sayfama 800 Euro Veriyorlar

Facebook Sayfama 800 Euro Veriyorlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

DeaD_BY bunu yazdı:
    -----------------------------

SysTeMeRRoR bunu yazdı:

http://www.webmastersitesi.com/websitesi-alis-satis/635761-ztdota-com-satiliktir-yillik-ucret-10-tl.htm

belki ilgini ceker

alinti

Ztdota.com Satılıktır. Yıllık ücret 10 Tl

merhabalar. bir müşterime önceden açtığım bir domain ve hosting hesabı vardı. fakat müşterilerimize güvendiğimiz için genelde öncelikli olarak açıyoruz. Bu domain ve hosting i açtıran müşteri parasını ödemedi ve elimde kalmıştır.

www.ztdota.com bu siteyi cpanel ve reseller hesabı ile beraber yıllığını 10tl den satıyorum.

almak isteyen arkadaşlar dante-@hotmail.com adresinden iletişime geçebilirler
    www.chaos-control.net/sales incelebilirsiniz.

her mesajı anladım da bi seninkini anlayamadım

anlamana gerek yok ama aciklayayim kardes.

mesaji konuyu acan arkadasa  yazdim.

site acmakla ilgili bi kac mesaji vardi.

bende konuyu okurken yukarda yazmis oldugum konuya denk geldim. ilgisini cekerse satin alir diye

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bedava vallaha

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Dota sayfan ingilizce olduğundan r10'da güzelim sayfayı piç edersin. Bütük gün salak salak zayıflama hapı reklamı açıp (eğer organik ise kullanıcın çok daha fazla) üye kaybedersin. 

Madem öğrencisin para lazım diyosun o zaman sat o sayfayı. Özel bir dal olduğu için yüksek fiyatlara gidebilir. En kötü 5 milyar altı olmaz diye şart koş kendine. Sonra 5e sattın diyelim. 3 milyarı koy bi kenera git kantinde herkese kola falan ısmarla (:D) kafana göre harca işte. Sonrada kalan 2 milyarla otolike vs gibi yontemlerle sayfa kastır. Üye sayısını 1 milyona falan çek. Sonrada git o sayfaya r10'dan reklam al.

Bence.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

cemnet bunu yazdı:

Dota sayfan ingilizce olduğundan r10'da güzelim sayfayı piç edersin. Bütük gün salak salak zayıflama hapı reklamı açıp (eğer organik ise kullanıcın çok daha fazla) üye kaybedersin. 

Madem öğrencisin para lazım diyosun o zaman sat o sayfayı. Özel bir dal olduğu için yüksek fiyatlara gidebilir. En kötü 5 milyar altı olmaz diye şart koş kendine. Sonra 5e sattın diyelim. 3 milyarı koy bi kenera git kantinde herkese kola falan ısmarla (:D) kafana göre harca işte. Sonrada kalan 2 milyarla otolike vs gibi yontemlerle sayfa kastır. Üye sayısını 1 milyona falan çek. Sonrada git o sayfaya r10'dan reklam al.

Bence.

2bine 1m otolike yada duplicate ile 1m hayran olucaksa ben şimdi veriim 2bin :} 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    Benimde 10-12 klik bi sayfa var. Fenerliler kendilerini sampiyon sandiklarinda acmistim bi kac saatte 10k olmustu simdi hala oyle duruyo uyeler duvarda paylasim filan yapiyo. Bu sayfayla ilgilenirim filan diyen varsa yoneticilik veririm. Hatta yapabilirseniz sayfa ismi filan degistirip hazir kullanicili olarak baska bir sayfaya cevirebilirsiniz. Para kazanilirsada banada biseyler atarsiniz. Benim lys den once ilgilenmem zor sayfayla o yuzden biri cikarsa 3-5 biseyler kazanir diye tahmin ediyorum

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:

http://i44.tinypic.com/wkjx54.jpg

organik olma ihtimali biraz zor sanki :)

subat 2012'de 52k begenisi varmis martin 4'undeyiz :)

fazla bile veriyolar bence.

Hocam organik sayfadan kastın hileyle yapılmayan sayfayı kastediyosan sayfada kesnlikle hile hurda bişey yok ben dota oynarken sayfayı beyeniyim diye girdim tamamen şans eseri normal şekilde dota yazan bi sayfa yoktu biri DoTa yazmış biri dot@ yazmış hemen açym dedim sonra coştu sayfa. Wallaces le bayadır bi site açmayı planlıyoruz bi hafta öncede sitede neler olsun diye bi bağlantı paylaştım birsürü millet karakter rehberi download falan yazmış bi site yapsam reklamdan parayı götürürüm diye düşünüyorum bakalım haftasonu yasir ( Wallaces ) le bi görüşüyüm

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

iyi tutturmussun hocam tebrikler. satarsan iyi para gelir. site acarsanda yine gelir para. sitene iyi hit te gelir ordan. hit tuttumuda reklamlardan parayi kaldirirsin zaten.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

müritler dolanırken reklama rastladım bi bakın bakalım oluyo mu. söz de sayfa beğendirme işi varmış http://www.socialcolorful.com/index.php?ref=11

renkli yazma felan dedi de.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Satma :| Bekle ve facebook sayfaları üzerinden kazanç sağlayanları ya da o sayfaları gez araştır.. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

beğendim hojam boş geçmeyelim bi faydamız dokunsun hayırlı satışlar

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
Toplam Hit: 13455 Toplam Mesaj: 89