Facebook Ta Profilleri Nasıl Görürüm
-
ark. facebook ta profilleri nasıl görürüm
bütün profiller bana yasaklı:S
-
Arkadaş listene ekle onlarda kabul etsin öyle görürsün.
Swool damlar şimdi buraya :Ç
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaş listene ekle onlarda kabul etsin öyle görürsün.
Swool damlar şimdi buraya :Ç
-----------------------------
aynen öle -
hayır onları görebiliyorum ama bazıları yasakalmıor onlarıda göremiom
-
demekki sevmiyorlar seni :|
-
ne alakası var:S
-
Facebook'ta profilleri görebilmen için karşı tarafı arkadaş listene eklemen gerekiyor, kabul etmesi durumun da profilini görüntüleyebilirsin. Kabul etmemesi durumunda ise siktir et, seni kabul etmeyeni sen hiç kabul etme. Hayat bu, bi pofil gelir, bir profil gider, hayat ve profillerle mücadele etmesini öğrenmelisin...
Bazı profilleri görebilmenin nedeni, profiline tıkladığın kişinin settings'inden kaynaklanıyor. Genel olarak, ingilizce bilmediği için yapılandırma ayarlarını bir türlü yapamamış, gördüğü her kız profilinde ki fotoğrafları izlemekle yetien, zavallı facebook kullanıcısı olarak nitelendirilebilir...
Facebook denilen zımbırtının asıl amacı eski arkadaşlarını bulmaksa, bahsettiğin kişi de söz konusu arkadaşınsa, kabul edecektir zaten, kasmana gerek yok... Facebook'ta olmadı, şansını yonja'da dene, göz felan kırp, baktın yine aldırış etmedi, matrix ol...
-
Swool sana facebookun.ag domainini hediye ediyim mi ?
-
Sağol :)
-
arkadaşlar benim bir profili görmem lazım şu an
bunun bir çaresi yok mu ya şu dünyada?
karşı taraf engellemiş değil arkadaşım da değilölüm kalım meselesi anlayın lütfen
-
ekleme dışında tek çare var söylüyorum;
o kişinin size mesaj atması. onu da bi şekilde halledin artık, sahte profil yapıp ekleyin ya da mesaj atın cevap versin "sen kimsin" dese yeter artık msj attı sana görebilirsin profilini.
çete savaşı oynuyosa o bahaneyle ekleyin sosyal mühendislik olayı işte =)