Facebook Ta Profilleri Nasıl Görürüm
-
yns_berk bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar benim bir profili görmem lazım şu an
bunun bir çaresi yok mu ya şu dünyada?
karşı taraf engellemiş değil arkadaşım da değilölüm kalım meselesi anlayın lütfen
-----------------------------Ölüm kalım meselesi :|
-
yarın gazetelerde manşet
Facebook ölüme neden oldu... Dünyanın en büyük sosyal arkadaşlık sitesi facebook çıqrından çıktı :)
kardeş sen söle neye bakılacaksada biz bakalım arkadaşlık daveti fln gönderek kabul ederse bakalım. oda olmadı farklı isimle farklı mail adresiyle bi üyelik al, profiline bakacaqın kişi erkekse kız profili oluştur, yok kızsa yakışıklı bi erkek profili oluştur gönder arkadaşlık davetini bak nası kabul ediyorlar :)
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------ekleme dışında tek çare var söylüyorum;
o kişinin size mesaj atması. onu da bi şekilde halledin artık, sahte profil yapıp ekleyin ya da mesaj atın cevap versin "sen kimsin" dese yeter artık msj attı sana görebilirsin profilini.
çete savaşı oynuyosa o bahaneyle ekleyin sosyal mühendislik olayı işte =)
-----------------------------
sağol kardeşim sahte profili deneyeceğim, mesajı okuyup okumadığını bilemeyiz galiba, -
Sanal_Zeka bunu yazdı:
-----------------------------yarın gazetelerde manşet
Facebook ölüme neden oldu... Dünyanın en büyük sosyal arkadaşlık sitesi facebook çıqrından çıktı :)
kardeş sen söle neye bakılacaksada biz bakalım arkadaşlık daveti fln gönderek kabul ederse bakalım. oda olmadı farklı isimle farklı mail adresiyle bi üyelik al, profiline bakacaqın kişi erkekse kız profili oluştur, yok kızsa yakışıklı bi erkek profili oluştur gönder arkadaşlık davetini bak nası kabul ediyorlar :)
ya abi bi kız vardı, ayrılmıştık 3 yıl önce, önceleri sadece çocukluktu diyordum ilk senelerde sonra daha da büyüdü herşey, ciddi ciddi sevmiştik birbirimizi, elimizde olmayan sebeplerden ailesi yüzünden ayrılmak zorunda kaldık, kızla ayrı ayrı şehirrlerdeyiz, neyse ayrıldıktan hemen sonra bütün telefonlarını falan kapattılar evlerini değiştirdiler, benden soğutmak için, sonra geçen sene bi arkadaşı sayesinde bunu gördüm gittim kayseriye görüştük falan,
olaylar bir çırpıda anlatılacak kadar basit değil yani, ve dün gece rastgele ismini girdim facebook aramasına ve karşımda, kalp krizi geçirecek hale geldim, inanamıyorum bu kadar değiştiğine, böyle şeyler yaptığına, beni aramış mıdır görmüşmüdür bilmiyorum aramamışdır kesin biliyorum, beni sildi çoktan, çok kötü bi haldeyim arkadaşlar sabah dershaneye gittim bir derse girdim kaçtım valla aklımdan çıkmıyor, sonra bi arkadaşla uzun uzun konuştuk rahatladım biraz ağladım öyle, bu kız internettin i'sini bilmezdi, şimdi geçmiş profil oluşturmuş onlarca arkadaşı var ve beni silmiş hayatından tamamen onu görüyorum, bu bana koydu,
ailemi herkesi karşıma almıştım onun için, pişman değilim şimdi olsa yine yaparım onun için, amma velakin ben ekle desem eklemez tanımadığını eklemez büyük ihtimal çaresizim şuan, benim yüzümden telefonlarını evini değiştiren biri boktan facebookta mı konuşacak sanki, basit gelebilir size ama anlattıklarım yaşadıklarım gördüklerim çok zordu, bir daha böyle birini ne bulabilirim nede sevebilirim bu kadar zamandan sonra...neyse içim acıyor yine -
kardeşim seni çok iyi anlıyorum. senin o geçtiqin yoldan bende qeçtim zamanında, nerdeyse hikayemiz aynı sayılır. 5 sene itler köpekler qibi sevdim bende çok zırladım çok yırtındım çok aqladım bizde ayrı şehirlerdeydik o konyada ben niqdede ama sonunda bizde ayrıldık hiç görüşmedik seninki gibi benimkide interneti bilmezdi sonra bi baktım bi qün facebookta davet gönderdim kabul etti biraz muhabbet fln ettik sonra sildi beni facebooktan, ertesi qün bi baktım sevqilisiyle resmini koymuş. aqzıma sıçsa beni öldürse daha iyiydi. hikayeler uzun kardeş. şunuda bil ki bu dünyada bu hikayeyle yaşayan tek sen deqilsin. yazılacak söylenecek o kadar çok şey var ki inan burda konuşup anlatmaya anlamıcaksın biliyorum. hiç uqraşma derim ben. sana yemin ediyorum ugraştıkça daha kötü olacaksın bunuda bil. o sildiyse sende sileceksin, aramıyorsa aramıcaksın... zor işler kardeşim zor. Allah yardımcın olsun...
-
Sanal_Zeka bunu yazdı:
-----------------------------kardeşim seni çok iyi anlıyorum. senin o geçtiqin yoldan bende qeçtim zamanında, nerdeyse hikayemiz aynı sayılır. 5 sene itler köpekler qibi sevdim bende çok zırladım çok yırtındım çok aqladım bizde ayrı şehirlerdeydik o konyada ben niqdede ama sonunda bizde ayrıldık hiç görüşmedik seninki gibi benimkide interneti bilmezdi sonra bi baktım bi qün facebookta davet gönderdim kabul etti biraz muhabbet fln ettik sonra sildi beni facebooktan, ertesi qün bi baktım sevqilisiyle resmini koymuş. aqzıma sıçsa beni öldürse daha iyiydi. hikayeler uzun kardeş. şunuda bil ki bu dünyada bu hikayeyle yaşayan tek sen deqilsin. yazılacak söylenecek o kadar çok şey var ki inan burda konuşup anlatmaya anlamıcaksın biliyorum. hiç uqraşma derim ben. sana yemin ediyorum ugraştıkça daha kötü olacaksın bunuda bil. o sildiyse sende sileceksin, aramıyorsa aramıcaksın... zor işler kardeşim zor. Allah yardımcın olsun...
nereye baksam nereye gitsem sabahtan beri aklımdan çıkmıyor, dershane başladığından beri de iyiydim aklıma getirmemeye çalışıyordum düşünmüyordum,ilgilenmiyordum, daha önce de bakmıştım bişey çıkmamıştı, kendi kendime sevinmiştim, şimdi gördüm ki yalanmış bütün sözler,
olay öyle bir kötü zamanda olduki anlatmam, yarın doğum günüydü arkadaşı bana çalıştığı yeri söylemişti, işte geçen yıl gidip görmüştüm nezaketen görüştü benle kırmamak için biraz hatrım için en azından, gelme bir daha çıkarım burdan demişti, bende tamam dedim gelmem demiştim gitmedim de, sırf yarın doğum günü olduğu için gidecektim, önceki gittiğimde gül vermiştim belki sonra atmıştır etmiştir bilmiyorum ama ben görevimi sözümü yerine getirmiştim, şimdi de bir haftadır hazırlanıyordum görecek miyim diye seviniyordum ve bu olay geldi başıma, ne gitme hevesi kaldı içimde nede başka bişey, kafam allak bullak oldu, nasıl toparlayacağım bilmiyorum kendimi derslere vermekten başka bişey bulamıyorum, interneti,bilgisayarı falan komple kaldıracam, ben bu halde duramam çünkü,
arkadaşlar içimi döküyorum kusura bakmayın saçmalıyorum çok zor durumdayım, bu kadar acı verecek bişey olamaz ya, beni sevmiyor istemiyor biliyorum ama ben ayrıldıktan 3 yıl boyunca başımı kaldırıpta şu kız güzelmiş demedim kimseye yan gözle bakmadım sevgime ihanet etmedim bu mu bunun karşılığı ya,
off çok kötüyüm yaz yaz nereye kadar, -
arkadaşm seni anlamak çokta zor deil Dİğer arkadasın dediği gibi herkesin bi hikayesi war...Sana Şunu söyliym Aİlen yanındaysa umursama dünyayı seni üzenleri, seni sevmeyenleri... Çok güzel bi söz wardır Ağlarsa Anam Ağlar Gerisi Yalan Ağlar... Bende çok sevdiğim bi insandan ayrıldm senin gibi unutamdm derslerime bakmadm. ailemle atştm ve derkn farkında wardım.. o gitti ve istemedi beni beni istemiosa neden koşacaktmki uzun ama sonu olmayan bi yola.. sonra aklıma üzdüğüm insanlar geldi Ailem.. gitip tek tek özür dilemek wardı ama utanmtm ama artk üzmemeye calştm.. Canm derken Aİlem geldi aklıma.. arkasdaslarm.. sırtını dönmeyenler gitmeyenler... Şimdi ise öyle yap.. Ailen senin yanındayken git sarıl annene benim yanıda die şanslıyım diyecksndir kendine.. ve sonra Aç ellerini dua et.. Allah kimseye kaldıramayacağı acı,yük yüklemez.. sabırlı ol... ve sonra göreceksn zamn geçtikce hafifleyecek yarn ve belkide üni kazanmş sana herkesten daha çok değer veren sana ondan daha çok değer veren biri çıkacak ve gülümsemeye baslaycksn.. Allah yardmcn olsn ama hiçbişey için AİLENE karşı cıkma onlarn emeği ödenmez.. Herkes çekip gitsede birtek ailen kalcak yanında...
-
hic ugrasma bırak bence.profiline bakmadan dagilmissin bakipda nolacak sen hesapla.hem ayrildik diyosun acik bi kapi kalmamis demekki kendine bi yol cizmis oda.görsen ne diyeceksin bitmis gecmis verecek cevabın bile olmaz.yine sonu olmayacaksa bulandırma hic sulari.zamaninda mucadele etcekdiniz ikinizde simdi gorup uzlmen dogal cunki kaybettigini bikere daha anliyosun ve karsindaki insanin senin kadar sevgisine deger vermemis oldugunu goruyosun ama gecer sadece sabret biraz.
-
konu kirliliği
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=74704
aabi bi forumda arayın yaw :D
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Kabul etmemesi durumunda ise siktir et, seni kabul etmeyeni sen hiç kabul etme. Hayat bu, bi pofil gelir, bir profil gider, hayat ve profillerle mücadele etmesini öğrenmelisin...
Facebook'ta olmadı, şansını yonja'da dene, göz felan kırp, baktın yine aldırış etmedi, matrix ol...
Yok yok bunu söyleyen Serdar olamaz.Serdar abi ne içirdiler sana :))