folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Facebook Ta Profilleri Nasıl Görürüm

Facebook Ta Profilleri Nasıl Görürüm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

Otistiq bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaşm seni anlamak çokta zor  deil Dİğer arkadasın dediği gibi herkesin bi hikayesi war...Sana Şunu söyliym Aİlen yanındaysa umursama dünyayı seni üzenleri, seni sevmeyenleri... Çok güzel bi söz wardır Ağlarsa Anam Ağlar Gerisi Yalan Ağlar... Bende çok sevdiğim bi insandan ayrıldm senin gibi unutamdm derslerime  bakmadm. ailemle atştm ve derkn farkında wardım.. o gitti ve istemedi beni beni istemiosa neden koşacaktmki uzun ama sonu olmayan bi yola.. sonra aklıma üzdüğüm insanlar geldi  Ailem.. gitip tek tek özür dilemek wardı ama utanmtm ama artk üzmemeye calştm.. Canm derken Aİlem geldi aklıma.. arkasdaslarm.. sırtını dönmeyenler gitmeyenler... Şimdi ise öyle yap.. Ailen senin yanındayken git sarıl annene benim yanıda die şanslıyım diyecksndir kendine.. ve sonra Aç ellerini dua et.. Allah kimseye kaldıramayacağı acı,yük yüklemez.. sabırlı ol... ve sonra göreceksn zamn geçtikce  hafifleyecek yarn ve belkide üni kazanmş sana herkesten daha çok değer veren sana ondan daha çok değer veren biri çıkacak ve gülümsemeye baslaycksn.. Allah yardmcn olsn ama hiçbişey için AİLENE karşı cıkma onlarn emeği ödenmez.. Herkes çekip gitsede birtek ailen kalcak yanında...

Potansiyel_Virus bunu yazdı:
    hic ugrasma bırak bence.profiline bakmadan dagilmissin bakipda  nolacak sen hesapla.hem ayrildik diyosun acik bi kapi kalmamis demekki kendine bi yol cizmis oda.görsen ne diyeceksin bitmis gecmis verecek cevabın bile olmaz.yine sonu olmayacaksa bulandırma hic sulari.zamaninda mucadele etcekdiniz ikinizde simdi gorup uzlmen dogal cunki kaybettigini bikere daha anliyosun ve karsindaki insanin senin kadar sevgisine deger vermemis oldugunu goruyosun ama gecer sadece sabret biraz.

Cevaplarınız için minnettarım, bütün gün düşünmekle beraber zaten gece ilk gördüğüm anda herşey bitmişti bende, profilini falan görmek de istemiyorum zaten artık,iyi yönde yorumluyorum O iyi birisiydi ve arkadaşları da olabilir kıskandım da çoğu zaman bunu bilir, kendi hayatını seçmiş zaten bunu bana da söylemişti, tek istediğim nasıl önceden düşünmüyorsam şimdi de düşünmeyeceğim, bende farkındayım bunun 3 yıldan sonra tek taraflı nereye kadar gidebilir ki, ailem her zaman yanımda oldu şimdi bile anlıyorlar beni sen yine O'nunla bişey yaşadın galiba diyorlar yüzümden okunuyor ama sağolsunlar bana her zaman destek verdiler o kadar yanlış hoş olmayan şeyler yapmama rağmen.Herkes diyor zaten yeni biri çıkar diye hayırlısı Allah bana o kadar güzel bir insanı çıkardıysa karşıma elbet bir sebebi vardır.Olayın sıcaklığıyla çok fazla tepki gösterdim, sağolsun bir kız arkadaşım dinledi beni saatlerce çözüm üretmeye çalıştı, sizlere de çok teşekkür ederim.ve BUNA SON NOKTAYI KOYUYORUM. (... yok artık)

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    :d sen yenisin galiba

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 6184 Toplam Mesaj: 23