Facebookta Açtığım Sayfa İçin ..
-
Bir sayfa açtım facebookta ama nasıl hayran çoğaltabilirim,üye sayımı nasıl arttırabilirim bilmek istiyorum..
-
Kendi adıma konuşacak olursam. Öyle bir ismin profil bilgilerimde olmasını kesinlikle istemem.. İlk önce farklı bir isim bulmanı tavsiye edebilirim kendi adıma..
-
Resimlere göre vidyolar daha çok paylaşılıyor.İlk başlarda vidyo paylaşırsan daha bir geniş kitleyle yayarsın.Resimle fıkrayla bi yere kadar.
-
bu mürideyi ilk defa görüyorum :)
edit: fake bir hesap açıp bisürü kiyişi eklemeye çalış ondan sonra asıl sayfanı beğenmelerini söyle
toplu mail at
bunlar işe yarayabilir daha sağlam fikirler gelicektir
-
Heima bunu yazdı:
-----------------------------
Kendi adıma konuşacak olursam. Öyle bir ismin profil bilgilerimde olmasını kesinlikle istemem.. İlk önce farklı bir isim bulmanı tavsiye edebilirim kendi adıma..
isim konusunda geç kaldım değiştirilmiyo. -
zalimadam bunu yazdı:
edit: fake bir hesap açıp bisürü kiyişi eklemeye çalış ondan sonra asıl sayfanı beğenmelerini söyle
toplu mail at
öyle bişey yaptım ama şikayettenmidir bilmiorum kapandı :) -
Ben beğendim mesela bir üye kazandın :D
-
senem35 bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
toplu mail at
öyle bişey yaptım ama şikayettenmidir bilmiorum kapandı :)
-----------------------------yasaklanmadan önce ksein biz şikayet etmişizdir :D
yaptığımız şikayetin haddıhesabı yoktu
-
warlock bunu yazdı:
-----------------------------Ben beğendim mesela bir üye kazandın :D
-----------------------------beğenmene sevindim :)
-
sayfalar 2 3 yıl öncesine açıp az paylaşımla çabuk zmanda büyüyodu fakat şuanda büyük sayfa reklamları olmadan tek başına büyümek nerdeyse imkansız hale geldi sayfa kasmak isteyenler büyük sayfalara ücretli reklam wermeden elde edemio malesef
edit : aşkitom yerine neydi o artık günaydınlı bişi war linkinde o isimle açsan daha çabuk tutardı
-
aşkitom ne yahu