Facebookta Açtığım Sayfa İçin ..
-
şu güzellikte olup ta(gerçekse) insanı tbt'de takılmaya götüren zihniyetin sebebini bilmek isterim (sesli düşünce)
bu grup ta iş miş yapmaz :-)
-
MbK bunu yazdı:
-----------------------------şu güzellikte olup ta(gerçekse) insanı tbt'de takılmaya götüren zihniyetin sebebini bilmek isterim (sesli düşünce)
-----------------------------ne alaka
-
gemiye kadın almıcan abi.tayfanın aklı gidiyor :D
-
BEBİKİM BU SAYFA TUTMAZ.. TAAMMI BEBİKİM
-
MbK bunu yazdı:
-----------------------------
şu güzellikte olup ta(gerçekse) insanı tbt'de takılmaya götüren zihniyetin sebebini bilmek isterim (sesli düşünce)
-----------------------------cidden ne alaka bende anlamadım.
-----
bu arada irwanın dedigi tamamen dogru artık bireysel cabalarla sayfanın hitini yükseltmek oldukça zor.büyük sayfalarda reklam yaptırtmak gerekiyor.
yazılarını not olarak eklemeye özen göster.
video ekliceksen kendin upload et
diger gruplardan farklı olmaya calıs
yavaş yavaş hit gelicektir.
-
FCN bunu yazdı:
MbK bunu yazdı:
-----------------------------şu güzellikte olup ta(gerçekse) insanı tbt'de takılmaya götüren zihniyetin sebebini bilmek isterim (sesli düşünce)
-----------------------------cidden ne alaka bende anlamadım.
-----
bu arada irwanın dedigi tamamen dogru artık bireysel cabalarla sayfanın hitini yükseltmek oldukça zor.büyük sayfalarda reklam yaptırtmak gerekiyor.
yazılarını not olarak eklemeye özen göster.
video ekliceksen kendin upload et
diger gruplardan farklı olmaya calıs
yavaş yavaş hit gelicektir.
farklı olmak derken? -
Vala şahsi kanaatim bu sayfa ismini kimse prfilinde taşımak istemez. 1 tavsiyem daha yaratıcı bir isim. Eğer daha fazla üye istiyorsan da reklam vereceksin.
aşkitom nedir yav :S bebikim gibi birşey olsa gerek :D
-
Bizler insanları ismiylemi değerlendiriyoruz karakteriylemi ? isim olayını geçtik arkadaşlar ne yapalım değiştiremiyoruz işte. çok kendine güvenen varsa gelsin sayfamı yönetsin ozaman. ciddiyim ha :x
-
müridecim o zaman tavsiye edebileceğim tek şey reklam alman. şuan tek kişi idare edilebilir durumda zaten büyüdükçe verirsin birisine de şuan derdin üye sayın 900 kişi. reklam alırsan arttırısın.
Ben full program dağıttığım sayfam açmıştım sonra ders olayları girince bırakmıştım 100k ya yakın kullanıcım vardı. hotfile kendi linklerimden warez sitem var gibi para geliyordu :D
-
kapat bence o sayfayı, gel senle moda sayfası yapalım, ben sana resim ve insan gönderirim sen kontrol et, sonra ben oradan oryantal dansöz kıyafetleri satar gelirime gelir katarım :D