Fakirin Binebileceği Araba Tavsiyesi
-
PanxeR bunu yazdıinterfector bunu yazdı
Fakir ve araba kelimelerini aynı cümle içinde kullanman bile hata hocam :| Çoğu insan otobüse para vermemek için ebesinin nikahına yürüyerek yada bisikletle gidiyor sen araba diyorsun fakir için diyorsun.
benim yaşadığım yerde toplu taşıma özel araçtan daha pahalı fakir olduğum için araba aldım.
senın oralar ve bulundugun ılı baglayan tum ılceler oyle
-
fakirearaba.com yap siteyi belirle kuralları misal 20binin üzerinde araç yok herşey fakire göre dizayn edilmiş.
-
http://www.sahibinden.com/opel-corsa-1.3-cdti-sport?sorting=price_asc#/
Hocam opel iyidir alman arabasi üzmez seni ankarada araba alacagin zaman herturlu yardimci olurum gerek ustalar gerek noter islerinde :) işimiž araba
-
temiz serçe aldım geçen konuda bahsetmiştim. sigorta konusundaydı sanırım.
iyi fena değil. memnunum. yakıtı güzel tüpü yeni. 90 dan sonra vites istiyor. doğan şansımanı taktırmam gerekiyor ama uğraşmak istemiyorum. 4 vitesle işe gidip geliyorum.
motoru oldukça güçlü tüplü olduğu halde . tıkır tıkır çalışıyor. al aileni istediğin yere git sıkıntı yok. gitmem demiyor. oldukça kemikli bir araba bence.
-
kazasız belasız kullan . hayırlı olsun .
-
zalimadam bunu yazdı
iyi fena değil. memnunum. yakıtı güzel tüpü yeni. 90 dan sonra vites istiyor. doğan şansımanı taktırmam gerekiyor ama uğraşmak istemiyorum. 4 vitesle işe gidip geliyorum.
motoru oldukça güçlü tüplü olduğu halde . tıkır tıkır çalışıyor. al aileni istediğin yere git sıkıntı yok. gitmem demiyor. oldukça kemikli bir araba bence.
Hocam kaça aldın sorması ayıp
-
zalimadam bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Neden fakirlik?
fakir olmak ayrıcalıktır. fakirin harcadığı para can acıtmaz.
orta gelirli biri fakir gibi yaşarsa sırtı hiç yere gelmez.
bazen fakir gibi davranmak en büyük silahtır.
fakir olarak yaşamak insanı güçlendirir.
o camı kaldırmak için kolunu hareket ettirmen bile vücuduna fayda sağlar. arıza yaptığında sanayyie kadar itmek bir spor sayılır.
fakir kişi asla devlete boş vergi ödemez. fakir kişi bir alet erdavattan en büyük verimi alır.
temel ihtiyaçların dışına çııkmadan hayatın her dakikakısı bütün lezzeti ile yaşar.
fakir arabasına kız atmak bile bir ayrıcaklıtır. fakir yaşamak sigorta ,kasko , ıvır zıvır gibi para tuzağı için icat edilmiş kurumlardan korunarak yaşamanı sağlar.
fakir yaşamak ile fakir olmak arasında fark var.
fakir olmak tanırının insanlara yapmış olduğu hahpeliktir.
ama fakir yaşamak tanrının kahpeliklerinden korunmaktır. ayağını yorganına göre uzatmaktır.
Guzel yazmissin hocam :)
-
doganaydin bunu yazdı
Broadway al arkana bakma.
Aynen hocam ne düşünüyosun daha.
Suzuki maritu nedir ya.Fiat bis gibi bişey o.
Broadway al bencede.
-
Easx bunu yazdızalimadam bunu yazdı
Hocam kaça aldın sorması ayıp
6500 tl hocam.
kapıları hariç her yeri tertemiz. kapı bakımına girmek üzereyken adam satma kararı almış. çocuğu ısrarla doğan diyince adam kafayı sıyırıp sattı bana :)
yedek lastiğinin üstünde prelli etiketi var daha :D motor yuzdeyuz sıfır yani.
-
samaccc bunu yazdı
kazasız belasız kullan . hayırlı olsun .
fakir arabası ucuz araba vasıta ekonomik araba kızların binmediği araba