Farklı Ülkelerden Video Çektirmek - Sevgiliye Hediye
-
zeybekustasi bunu yazdı
6 ay sonraki doğum günü için hediya ha.
Helal olsun mu desem vah kardeşime yazık mı desem bilemedim :)
Hiç bir kıza bu kadar değer vermedim ben ya :)
Hayatta verdiğin değeri gerçek sevgiyle kabullenecek bence iki insan var biri Annen diğeride kardeşlerin.
Ve kişsiel önerim anneme kardeşime sağlamadığım hiç bir hediye olsun imkan olsun isevgilimede yapmam. Kafam ancak öyle rahat oluyor :)
Hocam gerçekten çok seviyorum. Onun için yapmıyacağım birşey yok. Gerçekten sevmek böyle olsa gerek. Bir kere tattım bu duyguyu. İnan sen de tatsan, sen de benim gibi düşünürsün büyük ihtimalle.
@Lightsaber Hocam çok mantıklı bir fikir aslında. Fakat böyle insanları bulmakta çok zor olucak. Ama araştırıcam. Dediğin olaylar kafama çok yattı. Teşekkür ediyorum.
-
Ben sana bir hediye söyleyim hocam :)
Kızın en çok sevdiği şarkıyı öğren sonra o sanatçıyı araştır bizzat kendisini bul derdini anlat mutlaka yardımcı olucaktır kızın yanına götürebilirsen 12 den vurursun. götüremezsen bile bilgisayar ile sadece ona özel ufak bir konser verdirtirebilirsen tamamdır :)
-
Mycity bunu yazdı
Ben sana bir hediye söyleyim hocam :)
Kızın en çok sevdiği şarkıyı öğren sonra o sanatçıyı araştır bizzat kendisini bul derdini anlat mutlaka yardımcı olucaktır kızın yanına götürebilirsen 12 den vurursun. götüremezsen bile bilgisayar ile sadece ona özel ufak bir konser verdirtirebilirsen tamamdır :)
Hocam cok iyi fikir ama simdi o unluyu bulmasi da var. Nerden nasil bulucam onu
Castaway tarafından 19/Haz/13 22:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Temmuz sonunda çek cumhuriyetine gidiyorum şansım olursa kendi repliğimi havada gliding Esnasında cekebilirim
-
bak kızın espiri anlayışı varsa seni klişeden kurtaracak hemde eğlendirecek bi fikir vereyim.
yurtdışı felan salla moda olmuş videolar gibi şekil abiler ablalara söyletmeyide bırak.
ayarlayacaksın jamiryoo tipleri kıza ibret olsun diye onlara söyleteceksin.Gerekirse o tipe bürünecek kasıtlı olarak ayarladığn adamlar.Sonundada kendin çıkıp iki şekil yapacaksın tamamdır bu iş
böyle romantizme felan olmuyor hocam realiteyi koyacaksın ortaya bak diyeceksin çıkmışım karşına eli yüzü düzgün delikanlı adamım sen daha neyin derdindesin demeye getireceksin :D -
Keyr00t bunu yazdı
bak kızın espiri anlayışı varsa seni klişeden kurtaracak hemde eğlendirecek bi fikir vereyim.
yurtdışı felan salla moda olmuş videolar gibi şekil abiler ablalara söyletmeyide bırak.
ayarlayacaksın jamiryoo tipleri kıza ibret olsun diye onlara söyleteceksin.Gerekirse o tipe bürünecek kasıtlı olarak ayarladığn adamlar.Sonundada kendin çıkıp iki şekil yapacaksın tamamdır bu iş
böyle romantizme felan olmuyor hocam realiteyi koyacaksın ortaya bak diyeceksin çıkmışım karşına eli yüzü düzgün delikanlı adamım sen daha neyin derdindesin demeye getireceksin :Dkatılıyorum:)
-
pastada alirsan canadada 10-15 kere kutlariz :D
-
HeyQirs bunu yazdı
pastada alirsan canadada 10-15 kere kutlariz :D
Hocam istediğin pasta olsun. Ver paypal ı, yatırıyım. Kutlayın valla. Çok makbule geçer
-
senin istedigin türden bi video yu geçenlerde izledim istanbul ve farklı illerde çekilmiş kıza seni çok seviyorum diyor videonun sonuna kadar kızın ve çocugun ismi geçmiyor
trt nin haber sensin videolarına bak sonunu kendin çekersen işine yarar güzel bi clipti
hım videonun sonuna kadar sokaktaki insanlar seni seven biri var seni çok seviyor diye geciyor
bi bak derim -
skonb bunu yazdısenin istedigin türden bi video yu geçenlerde izledim istanbul ve farklı illerde çekilmiş kıza seni çok seviyorum diyor videonun sonuna kadar kızın ve çocugun ismi geçmiyor
trt nin haber sensin videolarına bak sonunu kendin çekersen işine yarar güzel bi clipti
hım videonun sonuna kadar sokaktaki insanlar seni seven biri var seni çok seviyor diye geciyor
bi bak derimHocam tamam fikir alıntı olabilir ama video yu da alıntı yaparsam, yarın bir gün de karşılaşırsa fena patates olurum :)