folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Farklı Ülkelerden Video Çektirmek - Sevgiliye Hediye

Farklı Ülkelerden Video Çektirmek - Sevgiliye Hediye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo
    zeybekustasi bunu yazdı

6 ay sonraki doğum günü için hediya ha.

Helal olsun mu desem vah kardeşime yazık mı desem bilemedim :)

Hiç bir kıza bu kadar değer vermedim ben ya :)

Hayatta verdiğin değeri gerçek sevgiyle kabullenecek bence iki insan var biri Annen diğeride kardeşlerin. 

Ve kişsiel önerim anneme kardeşime sağlamadığım hiç bir hediye olsun imkan olsun isevgilimede yapmam. Kafam ancak öyle rahat oluyor :)

Hocam gerçekten çok seviyorum. Onun için yapmıyacağım birşey yok. Gerçekten sevmek böyle olsa gerek. Bir kere tattım bu duyguyu. İnan sen de tatsan, sen de benim gibi düşünürsün büyük ihtimalle.

@Lightsaber Hocam çok mantıklı bir fikir aslında. Fakat böyle insanları bulmakta çok zor olucak. Ama araştırıcam. Dediğin olaylar kafama çok yattı. Teşekkür ediyorum.

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben sana bir hediye söyleyim hocam :)

Kızın en çok sevdiği şarkıyı öğren sonra o sanatçıyı araştır bizzat kendisini bul derdini anlat mutlaka yardımcı olucaktır kızın yanına götürebilirsen 12 den vurursun. götüremezsen bile bilgisayar ile sadece ona özel ufak bir konser verdirtirebilirsen tamamdır :)

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo
    Mycity bunu yazdı

Ben sana bir hediye söyleyim hocam :)

Kızın en çok sevdiği şarkıyı öğren sonra o sanatçıyı araştır bizzat kendisini bul derdini anlat mutlaka yardımcı olucaktır kızın yanına götürebilirsen 12 den vurursun. götüremezsen bile bilgisayar ile sadece ona özel ufak bir konser verdirtirebilirsen tamamdır :)

Hocam cok iyi fikir ama simdi o unluyu bulmasi da var. Nerden nasil bulucam onu 

Castaway tarafından 19/Haz/13 22:19 tarihinde düzenlenmiştir

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Temmuz sonunda çek cumhuriyetine gidiyorum şansım olursa kendi repliğimi havada gliding Esnasında cekebilirim

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

bak kızın espiri anlayışı varsa seni klişeden kurtaracak hemde eğlendirecek bi fikir vereyim.

yurtdışı felan salla moda olmuş videolar gibi şekil abiler ablalara söyletmeyide bırak.

ayarlayacaksın jamiryoo tipleri kıza ibret olsun diye onlara söyleteceksin.Gerekirse o tipe bürünecek kasıtlı olarak ayarladığn adamlar.Sonundada kendin çıkıp iki şekil yapacaksın tamamdır bu iş 

böyle romantizme felan olmuyor hocam realiteyi koyacaksın ortaya bak diyeceksin çıkmışım karşına eli yüzü düzgün delikanlı adamım sen daha neyin derdindesin  demeye getireceksin :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    albertinajeffley
    albertinajeffley's avatar
    Dişi
    Keyr00t bunu yazdı

bak kızın espiri anlayışı varsa seni klişeden kurtaracak hemde eğlendirecek bi fikir vereyim.

yurtdışı felan salla moda olmuş videolar gibi şekil abiler ablalara söyletmeyide bırak.

ayarlayacaksın jamiryoo tipleri kıza ibret olsun diye onlara söyleteceksin.Gerekirse o tipe bürünecek kasıtlı olarak ayarladığn adamlar.Sonundada kendin çıkıp iki şekil yapacaksın tamamdır bu iş 

böyle romantizme felan olmuyor hocam realiteyi koyacaksın ortaya bak diyeceksin çıkmışım karşına eli yüzü düzgün delikanlı adamım sen daha neyin derdindesin  demeye getireceksin :D

katılıyorum:)

azcık o guzel beynınızı kullansanız hıc fena olmazdı hanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

pastada alirsan canadada 10-15 kere kutlariz :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo
    HeyQirs bunu yazdı

pastada alirsan canadada 10-15 kere kutlariz :D

Hocam istediğin pasta olsun. Ver paypal ı, yatırıyım. Kutlayın valla. Çok makbule geçer

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skonb
    skonb's avatar
    Erkek
    senin istedigin türden bi video yu geçenlerde izledim istanbul ve farklı illerde çekilmiş kıza seni çok seviyorum diyor videonun sonuna kadar kızın ve çocugun ismi geçmiyor
    trt nin haber sensin videolarına bak sonunu kendin çekersen işine yarar güzel bi clipti
    hım videonun sonuna kadar sokaktaki insanlar seni seven biri var seni çok seviyor diye geciyor
    bi bak derim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo
    skonb bunu yazdı
    senin istedigin türden bi video yu geçenlerde izledim istanbul ve farklı illerde çekilmiş kıza seni çok seviyorum diyor videonun sonuna kadar kızın ve çocugun ismi geçmiyor
    trt nin haber sensin videolarına bak sonunu kendin çekersen işine yarar güzel bi clipti
    hım videonun sonuna kadar sokaktaki insanlar seni seven biri var seni çok seviyor diye geciyor
    bi bak derim

Hocam tamam fikir alıntı olabilir ama video yu da alıntı yaparsam, yarın bir gün de karşılaşırsa fena patates olurum :)

...
Toplam Hit: 3987 Toplam Mesaj: 31