folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Farz Edelim Tüm İnsanlar Öldürüldü

Farz Edelim Tüm İnsanlar Öldürüldü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Yani Allah insanlara bir ömür biçmiş herkes yaşayacak ve ölümü tadıcak kıyamet koptuğunda ise tüm insanlar yeniden dirilecek, ve ahirette toplanarak cennetlik cehennemlik diye ikiye ayrılacak, özürlüler ne olacak tam emin değilim,

İşte insan olarak kıyametin kopmasını beklemeden birileri kıyameti kopardı diyelim kendiside içinde dünyada ki tüm canlıları öldürdü böyle olduğunda sistem nasıl işler acaba, aklıma takıldıda,

bütün insanlar nükleer bombayla ölürse zaten kiyamet oluyor :D bi laf vardı tanrı işlerini gizemli yöntemlerle yapar :) bu sorularla fazla kafanı kurcalama hem contayı yakarsın hemde etrafındakiler başka gözle bakar sna

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

Müslümamın ve inançlı biriyim, ama aklıma takılan sorularada cevap arıyorum. Dünya tahmini 7 milyar yaşında o zaman Allah 7 milyar yıldan beri bekliyormu,

dostum biraz kitap okumanı oneririm. zaman mefhumu bigbang ile ortaya çıkmıştır. ondan önce var olan ve evrn bittikten sonra var kalacak hiçbir şey için zaman işlemez.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradex
    Cradex's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Müslümamın ve inançlı biriyim, ama aklıma takılan sorularada cevap arıyorum. Dünya tahmini 7 milyar yaşında o zaman Allah 7 milyar yıldan beri bekliyormu,

dünya yaratılmadan öncesi de var.bekliyor mu derken zaman dilimleri arasında farklılık olduğunu sen de bilirsin.

Stanford University
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Yani Allah insanlara bir ömür biçmiş herkes yaşayacak ve ölümü tadıcak kıyamet koptuğunda ise tüm insanlar yeniden dirilecek, ve ahirette toplanarak cennetlik cehennemlik diye ikiye ayrılacak, özürlüler ne olacak tam emin değilim,

İşte insan olarak kıyametin kopmasını beklemeden birileri kıyameti kopardı diyelim kendiside içinde dünyada ki tüm canlıları öldürdü böyle olduğunda sistem nasıl işler acaba, aklıma takıldıda,

sen bütün bunlara inanıyorsun değil mi? ben de inanıyorum inan, çok gerçekçi şeyler bunlar.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam Allah bir insan gibi oturup atıyorum 10 milyar yılı beklemiyor ahiret için. İnsan için geçerli olan özellikleri Allah için düşünemezsin hayır merak ettiğim bunlar nasıl aklına geliyor da buraya sorma fikrine dönüşüyo ilginç bakınız: konuların

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Erkek

hocam Allah zamandan münezzehtir. Allah'ın zati ve subuti sıfatlarını incelemediysen incelemeni tavsiye ediyorum

PUHU Leather Goods - https://www.instagram.com/puhuleathergoods
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradex
    Cradex's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

Hocam Allah bir insan gibi oturup atıyorum 10 milyar yılı beklemiyor ahiret için. İnsan için geçerli olan özellikleri Allah için düşünemezsin hayır merak ettiğim bunlar nasıl aklına geliyor da buraya sorma fikrine dönüşüyo ilginç bakınız: konuların

benim cümlemin devamı niteliğinde.

Stanford University
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Evreni yok etmedik sadece dünyadaki yaşamı dünyada yerinde duruyor, ayrıca zaman konusuna gelirsek zaman sadece bir algı biçimi, aslında zamanın nasıl akıp akmadığını bilmiyoruz,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

öyle birşey Yaratanın izni olmadan insan iradesiyle olamaz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    APPaLLoSa
    APPaLLoSa's avatar
    Erkek

herşey tamamda o nukleeri patlacak gerizekalaıyı dusunuyorum kim????

Toplam Hit: 7052 Toplam Mesaj: 60