Farz Edelim Tüm İnsanlar Öldürüldü
-
insanlık zaten öldü aramızdada insanlık bir adım öne cıksın diye bir şey dense bir kaç kişi cıkar oda istisna öldü anlayacan
-
konuyu başlatan arkadaş sebebe sarılmış gidiyon,sebebin sahibinde hikmti arasan sorun cevaplanır zaten...
-
NetBABA bunu yazdı
konuyu başlatan arkadaş sebebe sarılmış gidiyon,sebebin sahibinde hikmti arasan sorun cevaplanır zaten...
Cevaplıyamıyorum, hayat nedir neden varız neden bu sistem böyle gerçekte neyle muhatap oluyoruz. Sistemdeki düzeni ve mükemmel işleyişi görünce işin içinden çıkamıyorum, anlamaya çalışıyorum, ne bilim altın oran, zamansızlık, beynin dış dünyayı algılaması, vs...,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıCradex bunu yazdı
o kıyamet olmuş olmuyor mu yoksa ben mi yanlış anladım ?
edit : o zaman allah kıyamet kopmasına izin vermiş oluyor işte
O zaman kıyameti koparan Allah olmuyor senin demene göre,
Edit:@ mehmetdiyebiri Tamam ama biz insanlar için ne oalcak o zaman planda olmayan şekilde yok olduk hemde bir başkasının yüzünden,
inanan için Allah herşeyi biliyordur yani Allah'ın farklı kıyamet senaryoları vardır kendi yüzünden olanlar , bir kulu yüzünden olanlar , doğal afet yüzünden olanlar vs...
-
konu dini safsatalar üzerine kurulmuştur yetkili biri el atacak mı? yada tbt pastafaryan birliği olarak harekete geçelim mi?
-
Lotus bunu yazdı
konu dini safsatalar üzerine kurulmuştur yetkili biri el atacak mı? yada tbt pastafaryan birliği olarak harekete geçelim mi?
Buyur harekete geç, spagetti canavarının bile fikrini almak isterim hakaret olmadıkca,
-
Lotus bunu yazdı
Admincilik oynamaya ne kadar çok meraklısınız? 6 sayfa dolmuş, sayısını bilmediğim kadar admin-mod farketmedi de bu konunun illegal olduğunu da şimdi forumu kurtarmak size(şahsına konuşmuyorum, yukarıda yaptığım alıntı örnekleme amaçlıdır) mi düştü arkadaş? Gıcık oluyorum bu vb. mesajları görünce.
Metanet bunu yazdıkiyamet sadece tum canlilarin hayatini kaybettigi zaman kopmuyor, tum evrenin yokolmasiyla kopuyor.
Madem ki işin ahiret boyutunu soruyorsun, en doğru yaklaşım bu gibi geldi bana.
Edit: Düzeltme.
oldwolf tarafından 24/Şub/13 13:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Bence yaşam şu belgeselde olduğu gibi devam edecektir.
http://www.imdb.com/title/tt1173907/ -
ole bi server düşünki tüm maillere aynı anda cevap verip sırlama yapabilsin
aha bu olacak