folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Farz Edelim Tüm İnsanlar Öldürüldü

Farz Edelim Tüm İnsanlar Öldürüldü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

insanlık zaten öldü aramızdada insanlık bir adım öne cıksın diye bir şey dense bir kaç kişi cıkar oda istisna öldü anlayacan

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

konuyu başlatan arkadaş sebebe sarılmış gidiyon,sebebin sahibinde hikmti arasan sorun cevaplanır zaten...

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    NetBABA bunu yazdı

konuyu başlatan arkadaş sebebe sarılmış gidiyon,sebebin sahibinde hikmti arasan sorun cevaplanır zaten...

Cevaplıyamıyorum, hayat nedir neden varız neden bu sistem böyle gerçekte neyle muhatap oluyoruz. Sistemdeki düzeni ve mükemmel işleyişi görünce işin içinden çıkamıyorum, anlamaya çalışıyorum, ne bilim altın oran, zamansızlık, beynin dış dünyayı algılaması, vs...,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    command3r
    command3r's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı
    Cradex bunu yazdı

o kıyamet olmuş olmuyor mu yoksa ben mi yanlış anladım ?

edit : o zaman allah kıyamet kopmasına izin vermiş oluyor işte

O zaman kıyameti koparan Allah olmuyor senin demene göre,

Edit:@ mehmetdiyebiri Tamam ama biz insanlar için ne oalcak o zaman planda olmayan şekilde yok olduk hemde bir başkasının yüzünden,

inanan için Allah herşeyi biliyordur yani Allah'ın farklı kıyamet senaryoları vardır kendi yüzünden olanlar , bir kulu yüzünden olanlar , doğal afet yüzünden olanlar vs...

djarum black kanka
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

konu dini safsatalar üzerine kurulmuştur yetkili biri el atacak mı? yada tbt pastafaryan birliği olarak harekete geçelim mi?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

konu dini safsatalar üzerine kurulmuştur yetkili biri el atacak mı? yada tbt pastafaryan birliği olarak harekete geçelim mi?

Buyur harekete geç, spagetti canavarının bile fikrini almak isterim hakaret olmadıkca,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

Admincilik oynamaya ne kadar çok meraklısınız? 6 sayfa dolmuş, sayısını bilmediğim kadar admin-mod farketmedi de bu konunun illegal olduğunu da şimdi forumu kurtarmak size(şahsına konuşmuyorum, yukarıda yaptığım alıntı örnekleme amaçlıdır) mi düştü arkadaş? Gıcık oluyorum bu vb. mesajları görünce.

Metanet bunu yazdı

kiyamet sadece tum canlilarin hayatini kaybettigi zaman kopmuyor, tum evrenin yokolmasiyla kopuyor.

Madem ki işin ahiret boyutunu soruyorsun, en doğru yaklaşım bu gibi geldi bana.

Edit: Düzeltme.

oldwolf tarafından 24/Şub/13 13:15 tarihinde düzenlenmiştir

Metallica Rules
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fikrettin
    fikrettin's avatar
    Erkek

Bence yaşam şu belgeselde olduğu gibi devam edecektir.

http://www.imdb.com/title/tt1173907/

Peki, Zeki Müren'de bizi görecek mi?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

ole bi server düşünki tüm maillere aynı anda cevap verip sırlama yapabilsin

aha bu olacak

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
Toplam Hit: 7060 Toplam Mesaj: 60