Farz Edelim Tüm İnsanlar Öldürüldü
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıCradex bunu yazdı
o kıyamet olmuş olmuyor mu yoksa ben mi yanlış anladım ?
edit : o zaman allah kıyamet kopmasına izin vermiş oluyor işte
O zaman kıyameti koparan Allah olmuyor senin demene göre,
Edit:@ mehmetdiyebiri Tamam ama biz insanlar için ne oalcak o zaman planda olmayan şekilde yok olduk hemde bir başkasının yüzünden,
Allah herşeyden haberdardır . Bir kahraman çıkar hepimizi kurtarır .
Kıyamet için illa insana ihtiyaç var mıdır ki ?
-
herseyin ALLAHn elinde oldugu bi inanç sisteminde olumde ondan gelir ve sen o niyetle o bombayi patlatmak istesen kiyametimiz oyle yazilmis olabilir yada o bomba katlamaz gibi binlerce sonuç çikar yani bu konudan bi sey çikmaz
-
Robinson_Crusoe hacı ölmese bile en azından senin gideceğini bilse topluca herkes ölü taklidi yapardı bence..
Konuya geleyim, o düşündüğün "sistem" falan çok kafa yorulacak şeyler değil, çünkü "gerçek" olduğu ispatlanmış şeyler değiller, hatta kimine göre sadece fantaziler..
O yüzden relax, birinin gelip sana bu konuda mantıklı bir açıklama vermesini beklemen saçma, kendine çoban arama, herkesin bir beyni bir aklı var aynen senin gibi, yeterince düşünürsen ve kafa yorarsan aradığın her cevabı bulursun.
-
-
-
Sonsuz cehennemde yanacak veya sonsuz cennette kalınacak ve bu sadece 60-70 yıllık bir ömürde belirlenecek öyle mi. Bence dini başlı başına yanlış anlıyoruz asla mantıklı değil ve mantıklı gelmemesi benim şuçum olamaz.
-
usta madem müslamım diyorsun boşver bunları düşünmeyi yorma güzelim kafanı allah o kafayı bu konuları düşünesin diye vermemiş .
eger bu ve bunun gibi şeyleri düşünmeye kalkarsan hem insanlardaki beyin yetmez hemde kafayı yersin.
günümüz gelipde pamukla tanışınca zaten o kafandaki şeylerin hepsini yaşayacaksin .
bunlarla kafanı meşgul edeceğine git eğlen yaşa ne bilim ibadet et bişeyler yap ki bu düşündüğün şeyler başına geldiği zaman kurtulman kolay
olsun :)
-
Dünyanın içindeki bir güçle dünyadaki herkesi öldürmek bence imkanlı değil, dünyanın büyüklüğü ve insan sayısını gözönüne alman lazım önce.
-
zeybekustasi bunu yazdı
Sonsuz cehennemde yanacak veya sonsuz cennette kalınacak ve bu sadece 60-70 yıllık bir ömürde belirlenecek öyle mi. Bence dini başlı başına yanlış anlıyoruz asla mantıklı değil ve mantıklı gelmemesi benim şuçum olamaz.
hocam o 60-70 yılın her saniyesi ve dakikasında ne yaptığından dolayı sorgulanacağin için 60-70 dakika bazında hesaplarsan hiçde küçükmsenmeyecek bi rakam .
zaten insan inandiği bişeyde niye mantık arar bunuda anlamam inaniyorsan inaniyorsun arkadas bitti işte bırak daha ne mantıgı ariyorsun.
sana dogru geleni inandıgını yap inanmadıgını yapma lafım sana degilde bu tarz kafa yapilarina çok sinir olurum.
ölücen gidicen işte kuranda mantık hatası bulsan ne olacak ödül mü verecekler sana bırakın herkez dilediği gibi yaşasın neye inanmak istiyorsa
inansın mantıklı gelsede gelmesede insanın inandıgı bişeye mantıklı veya mantıksız deme kalsin fikrin sende bakın o zaman herkez nasil mutlu
oluyor bu dediğimi yapsalar dünyada ne savaş kalir ne bişey :D
-
@ trampfd
Yav he he,