Faşizm Bir Siyasi Görüş Müdür Yoksa Suc Mudur ?
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------picasso guernica** yı yapıyor sergide bi komutan sitem ederek soruyor
"bu tabloyu nasıl yaptınız"
picasso "bunu ben değil siz yaptınız"
bilmem anlatabildim mi sayın sivil_fadişah ve mineral
---------------------
guernica: franco'nun almanlardan kiraladiği uçaklarla vurdugu kasaba, picassonun buna karşı 1937de çizdiği tablo
-----------------------------hiçbirşey anlatamadın sayın morpordagal
bir tablo yapılıyor..sergide bunu gören komutan bunu nasıl yaptığını soruyor ve bunu ben değil siz yaptınız cevabını alıyor
bundan ne anlamamı bekliyorsun..karışık anlaşılmaz sözcüklerle kendini haklı çıkarmaya çalışma
ben bu lafa bakarım
"amatör olarak dinle ilgileniyorum kendi yazdığım ayetlerim var..."bu laf türkçe ve anlamıda gayet açıksen anarşist,komünist,dinsiz olabilirsizama bu lafla çok büyük bir terbiyesizlik yapmışsınbir gün bi foseptik çukurana düşüp karambole gidersen hiç şaşma
yazık valla sana... -
kakadugiller (Cacatuidae) familyasından bir papagana sahibim daha 1 yaşında ama sizden zeki olmasın accayip zeki bir hayvan
biraz onla muhabbet edeyim
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------kakadugiller (Cacatuidae) familyasından bir papagana sahibim daha 1 yaşında ama sizden zeki olmasın accayip zeki bir hayvan
-----------------------------Hacı tamam sen yorum yazma git papağanınla konuş..Okuyan anladı ztn
-
faşizm bana göre bir siyasi görüştür he zararlıdır değildir o ayrı zararlı olsa bile bir görüş destekleyenleri varsa siyasi görüş sayılır , Suç değildir Fakat bana doğrumudur diye sorarsanız Müslüman bir türk olarak doğrudur demem çünkü ırk üstünlüğü etnik kimlik üstünlüğü islama aykırıdır ben türkçüyüm ama bunu faşistlik seviyesinde yapmam
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------kakadugiller (Cacatuidae) familyasından bir papagana sahibim daha 1 yaşında ama sizden zeki olmasın accayip zeki bir hayvan
-----------------------------Hacı tamam sen yorum yazma git papağanınla konuş..Okuyan anladı ztn
-----------------------------Okuyanlar emin ol anladı, bu arada morportakal lafı gediğine koyuşuna da ayrıyeten hayran oldum, helal walla:)
Ayrıca konu ne siz nerelere getiriyosunuz. Baskalarının inançlarına fikirlerine biraz saygı duyamıyorsanız yetrsizseniz, takmamayı deneyin
-
Kelimeler Tur-->Tur v4.1 (derleyen; rasim birlik) •faşizm isim Fransızca fascisme
1 . İtalya'da 1922-1943 yılları arasında etkinliğini sürdüren, meslek kuruluşlarına dayanan, devlet sınırlarını genişletmeyi amaçlayan, yetkinin, tek partinin elinde toplandığı düzen.
2 . Demokratik düzenin yerine aşırı bir ulusçuluk ve baskı düzeni kurmayı amaçlayan öğreti.Türkçe Vikipedi, Özgür Ansiklopedi •Faşizm Faşizm, dar anlamda Benito Mussolini altında 1922’de İtalya’da iktidarı alan politik sistem. Daha geniş anlamıyla özellikle iki dünya savaşı arası ortaya çıkan ve özellikle Adolf Hitler yönetimindeki nasyonal-sosyalizmin temsil ettiği aşırı milliyetçi, antidemokratik ve antikomünist bir ideolojiye ve otoriter siyasi bir yapıya sahip bütün politik hareketler ve egemenlik sistemleri. -
morportakal bunu yazdı:
ahahaha çok pis ayar vermiş:D helal olsun
-
neyin Tartişmasini Yaparsiniz anlamam ki ,
Faşizim - milliyetciligin-ırk cılıgın en aşırı ucudur. 1960 dan 80 ihtilaline kadar olan dönemde ülkücüler faşist. solcular komunist. Bknz googleye komunistler moskovaya sloganlari,Kahrolsun Faşizm sloganlari V.s dolu yani Yaşı büyük olan babalariniza sorun onlarda Faşist sıfatı adı altında büyümüştürler. birde komunist yani gençlik yıllarinda girmişlerdir bir siyasi görüşe.
Konuyu özetliyeyim.
Ben TÜRK'üm en üstün ırk benimdir !
TÜRK'ler için yapmayacagim hiç birşey yok
ASIL TÜRK kanı olanlar bilirler.
bu arada Ben Faşist oluyorum gaLiba vatanı ve türk olmayi sevmekle. evet ben bir Faşist'im bunu burda anladim.
itirazı olan ?
ha söylemeden Geçemiyor Bknz google '' Maraş olayları '' işte size Faşizme en yakın örnek :))
iyi yapmişiz ama
-
mehmetcan bunu yazdı:
ha söylemeden Geçemiyor Bknz google '' Maraş olayları '' işte size Faşizme en yakın örnek :))iyi yapmişiz ama
-----------------------------iyi yapmışsınız tabiki hocam. apoletlerle depo edilmiş bu fasülyeden gençlik başka nasıl özetlenebilir ki
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------ahahaha =))))
saygılar hoca =)))