Faşizm Bir Siyasi Görüş Müdür Yoksa Suc Mudur ?
-
NowalgiN bunu yazdı:
-----------------------------mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------
ha söylemeden Geçemiyor Bknz google '' Maraş olayları '' işte size Faşizme en yakın örnek :))iyi yapmişiz ama
-----------------------------iyi yapmışsınız tabiki hocam. apoletlerle depo edilmiş bu fasülyeden gençlik başka nasıl özetlenebilir ki
doğru söze ne denir:) oyumu sana vriyorum dostum :) -
kendi insiyatifimizin olmadığı bir konuyla nasıl övünebiliriz bunu anlayamıyorum işin aslı..
eğer seçme şansları olsaydı bir çok erkeğin , zenci olmayı seçeceğine eminim.. ve bir çok kadının da melez olmayı seçeceğinden..
lafım ırklarıyla övünenlere.. kendiniz seçmişsiniz gibi ne övünüyorsunuz ki? benim ırkım en efdal ırktır << filan gibi yaklaşımlar da acayip.. insan insandır. iyisi de vardır kötüsü de.. adisi de vardır şerefsizi de.. ve mükemmel insanlar da vardır. her toplumun içinde.. kaliteli insan kalitesiz insandar iyidir benim için.. hangi ırk olursa olsun.
en üstün insan evrensel değerlere sahip olan insanlardır. doğruluk dürüstlük samimiyet gibi vasıfları üstünde taşıyan insanlar yani.. hangi ırk olursa olsun.
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------kakadugiller (Cacatuidae) familyasından bir papagana sahibim daha 1 yaşında ama sizden zeki olmasın accayip zeki bir hayvan
biraz onla muhabbet edeyim
-----------------------------İsabet olur hocam.Zaten senin zeka seviyen ve muhabbetin anca onu bıktırmaz.Birbirinize anlatır durursunuz :|
-
hacktorx bunu yazdı:
NowalgiN bunu yazdı:
ha söylemeden Geçemiyor Bknz google '' Maraş olayları '' işte size Faşizme en yakın örnek :))iyi yapmişiz ama
-----------------------------iyi yapmışsınız tabiki hocam. apoletlerle depo edilmiş bu fasülyeden gençlik başka nasıl özetlenebilir ki
doğru söze ne denir:) oyumu sana vriyorum dostum :)
Ancak ölümle kafa kafaya gelinince ölüm zor gelir...
-
Razorback bunu yazdı:
hacktorx bunu yazdı:
NowalgiN bunu yazdı:
bunu iyi bilirim de.. şimdi ilinti kuramadım yaw. bağlantıyı kurmamda yardımcı olursan dost 8) -
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------neyin Tartişmasini Yaparsiniz anlamam ki ,
Faşizim - milliyetciligin-ırk cılıgın en aşırı ucudur. 1960 dan 80 ihtilaline kadar olan dönemde ülkücüler faşist. solcular komunist. Bknz googleye komunistler moskovaya sloganlari,Kahrolsun Faşizm sloganlari V.s dolu yani Yaşı büyük olan babalariniza sorun onlarda Faşist sıfatı adı altında büyümüştürler. birde komunist yani gençlik yıllarinda girmişlerdir bir siyasi görüşe.
Konuyu özetliyeyim.
Ben TÜRK'üm en üstün ırk benimdir !
TÜRK'ler için yapmayacagim hiç birşey yok
ASIL TÜRK kanı olanlar bilirler.
bu arada Ben Faşist oluyorum gaLiba vatanı ve türk olmayi sevmekle. evet ben bir Faşist'im bunu burda anladim.
itirazı olan ?
ha söylemeden Geçemiyor Bknz google '' Maraş olayları '' işte size Faşizme en yakın örnek :))
iyi yapmişiz ama
Ne yazıkki insanların insan olarak var olduğunu göstermek için zerre çaba gösteremedim. Üzerime düşeni yapmadım ; tüm insanlıktan özür diliyorum ve utanıyorum. böyle bi mesajı gördükten sonra insan 1 nisan olsun diyor ama değil işte değil... :(
-
hacktorx bunu yazdı:
Razorback bunu yazdı:
hacktorx bunu yazdı:
NowalgiN bunu yazdı:
bunu iyi bilirim de.. şimdi ilinti kuramadım yaw. bağlantıyı kurmamda yardımcı olursan dost 8)
Maraş olayları faşizm öldürmek gibi şeyler uzaktan konuşunca sanki bir bilgisayar oyunuymuş filmmiş gibi gelebilir.Ancak kafa kafaya gelinince anlaşılır.Kahrolsun faşizm.
-
Razorback bunu yazdı:
bunu iyi bilirim de.. şimdi ilinti kuramadım yaw. bağlantıyı kurmamda yardımcı olursan dost 8)
Maraş olayları faşizm öldürmek gibi şeyler uzaktan konuşunca sanki bir bilgisayar oyunuymuş filmmiş gibi gelebilir.Ancak kafa kafaya gelinince anlaşılır.Kahrolsun faşizm.
ha anladım dostum. katılıyorum. kahrolsun faşizm. böyle bir saçmalık tahammül edilir gibi değil.. -
Düşünce Suçu Diye Bir Şeyde Var Sonuçta,Bi Tarafa Çalışmasın Kafamız
-
Kendine faşistse suç değildir. Beynini boşa yormuş olur. Yok bide faşist değilim diyip propaganda yapıyosa suçtur.
Örneğin başka milletten olanlara karşı suç işlemek vs..