Favori Kaleminiz Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nothing
    nothing's avatar
    Erkek
    rotring 0.5 tikky
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    AntiOksidan bunu yazdı:
    -----------------------------

kalemin amk.genel de kurşun kalem kullanıyom : D .rotring ve faber castel aldıımda zaten kaybediorum amk : D

ama bi tane adel uçlu kalemim vardı.süperdi : S yalan olduuuu : D

-----------------------------

sen bizim okuldayken ucu 3 yıldır açılmamış kurşun kalem kullanıodun hala öle mi la xD

benim markasız ama güzel bi tombul kalemim vardı yalan ettim şimdi ne bulursam onu kullanıyorum genelde 0.7 (: 

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Konu eski biraz ama kalem ve uc dediniz aklima bir anim geldi :D ...Lise1'deyim askeri liseden cikip ,Adana Ramazan Atil Lisesi siralarinda yerimi almisim ,okul baslayali 3-4ay falan olmus (askeri liseden ayrilirken tazminat olayini dayimla halletmistik kendi askeriye mensubu :)) neyse o yillarda bizim lise adana'nin en unlu lisesi...neden ? cunku sinavlar karma yapiliyor ,ogrenciler farkli siniflarda giriyor dagitik sekilde ve herkes ayni anda sinav oluyor bu oss gibi iste...ben yeniyim okulda fazla arkadas yok,kafam bozuk ,sinirliyim o gun neden bilmiyorum :) ...neyse gittim sinifimi buldum matematik sinavi olcaz...fonksiyon falan var cozemiyoruz :) ...neyse siraya oturdum...kalemi falan cikardim ..sinif sessiz ...o arada hatunun birisi yanasti...0.7 ucunuz varmi dedi....bende pustluk yapacam ya sinifta sukunet hakim :) ...ben hatuna cevabi patlattim "hangi renk" dedim...kiz bozuldu gitti...2tane tikky arkadasi kizin ayaga kalkti ,ne dion lan sen hesabi yapiyor,deve gibi cocuklar :) ...neyse ben bos dururmuyum ,adanaliyiz ya her durumda "Allah ,kitap indirebiliyoruz" :) Allah'i kitabi indirdim..(yanlis anlasilmasin ,bizim adanada Allah'kitap kufur edilirken inancimiza ait Allah ve Kuran degil,indirdigimiz sey bir kamelin Allahi kitabi,bir siranin Allahi kitabi...mecazi anlamda yani...)...neyse iste o deve gibi olan cocuk benim siraya tekmeyi bi kodu ,siranin kosesi benim takimlara geldi ben iflas....rezil olduk orada ...ama hikaye daha uzun sonra o tikky leri baska bir mevzusa dovduk :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

benmde 7 senelik bi rotringim vardı rotringlikten cıkmıstı artık arkasına basınca flana fırlıyordu :D füzel gibi kalemdi ucuda hala sivriydi ve önüme kisme oturmazdı benm :D delik deşik ederdim sırtını hep kanardı sırtı önümden olanın megersem ben derste dalıp kalemi önümdekinin sırtına vuruyomusum :D oda giriyo tabi öndekilere :D bu kalemim dün kayboldu bende 75 kurusa kantinden uyduruk bi kalem aldım elime aldım kırıldı :D rotrignim  resimleri vardı bulursam veririm her yeri çizikdi :D kalemin

Benimde bi anım var uc ve kalem ile ilgili :

sınav olcaz ben 7. sınıftayım rotrign kalemim olmadan asla soru çözemezdim arıyorum aryorum kalem yok hoca gelid kağıtları dagıtıyo ben girmem diorum yazılıa hoca nie olm gir dio be nvereyim kalem yok diom be nkendi kalemim olmadan girmem hoca kızdı bi koydu tokadı ben sinirlendim cantaya elimi attım o anda bulamadıgım kalem elime geldigi gibi hocaya bi koydum baktım kadın bagırıyo :D batırmısım koluna kadının :D sonrası malum 1 hafta uzaklaştırma :D anarşiste cıkmıstı adım :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

bn ayrım ypmm

sınıfta kimden bulursam alırıım

faber filan frk ypmıo (: 

kgd
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seker
    seker's avatar
    Dişi
    0.5    faber castell  en güzeli ronting ama elimden kayıyo yazmıom

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

bide kalemlerle ilgili abazalıgım vardı :D kızlar kalemleri ağzına alır ya hep yalarlar dilleriyle falan eminim bunu çoğu kişi yapmıstır. kalemi Alıp Şeyime Sürerdim eheheheh :D

az kalem aşırmadım sınıflardan falan azda kaptırmadım ama rotrignimi asla unutamam onu hiç kaybetmezdim :( acısını yasıoyurm halaa

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLueShaDow
    BLueShaDow's avatar
    Erkek
    rotring alırdım arkadaslarım hem coooooorurdu ;:D

Oynama Babayla Baba Yorgun....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    Bolero infiniti 0.7