Favori Kaleminiz Nedir?
-
rotring 0,5
-
geneLde arkadaslarda yedek kaLem oluyor erkekLerde oLmasada kızLarda mutLaka oLuyor ee daha marka secimi yapamıyorum anLayacagınız ;)
-
nasıl bu kadar uzun kullanabiliyorsunuz kalemleri hayret ediyorum :|
-
genelde kalem kulllanmıyorum kullanırsam da elemanlardan tükenmez çalıyorum. uçlu ve tahta kalemlere kılım küçükken bi tane istemiştim alamamıştım antipati oldu
-
ne uzunu ya okul hayatımın yarısından fazlasını geçirdi o kalem benm :D 7 yıl :D
-
Faber Castell kesinlinkle orta 1'den beri kullaanırımm :D
-
:)
-
En Güzel Fabel Ben ce rotnig dandik bunu 14 yillik görencilik hayatimdan biliyorum :D
-
benimde bir adet 1,0 rontring kalemim var ama uc bulması biras oluyor
-
AnTiSoZeL bunu yazdı:
-----------------------------
Bolero infiniti 0.7
-----------------------------aynen hoca lisedeyken bunu tek geçerdim.. tabi şerefsizin biri çıkıp çalana kadar düşün ya kalem yere düşüyor arkama bakmamla kalemin kaybolması bir oluyor daha evveli benzeri olay olmuştu süper zekam* sayesinde elemanı g?t ederek almıştım.. harbi çok şerefsiz doluydu okuduğum okullar bitek ilkokulda rahat ettim ilkokul gibisi yok arhadaş ama liseye gel 1 ay oku deseler kalkar giderim niyeyse artık..
* kalemi aldığın gün ön başlığı açıyorsun lastiği çıkartıyorsun kağıda adını soy adını yada nikneymini yazıyorsun sarıyorsun kaleme aynen kapatıyorsun olay anı diyalogları; " -bu benim kalemim lan.. -bende aldım aynınsını bugün.. -peki aç bakalım kafayı görelim -kafa mı nasıl yani.. -aç aç (açıldıktan sonrası zaten belli küfür ede ede alıyorsun kalemi)"