Fazla Bilgisayar Başında Kalmak Asosyalleştiriyor Mu ?
-
Müridolar sizce fazla pc basında kalmak insanı asosyalleştirir mi ?
Yani bilgisayar basında olmakdan kastım.Msn de lak lak yapmak değil.Mesela benım bir ark. var adam 10 saat aralıksız knight oynuyor.Eskiden bende bayağı kalıyordum.Adam böle pc basında kala kala artık sadece bilgisayarda iyi vakit gecirebileceğini sanıyor.Oturup biriyle 2 güncel kelam yapamıyorsun.Bence böyle yani.
-
asosyalleştiriyor ????
yani sosyal hayattan uzak mı bırakıyo diyosun hocam öle diyosan aynen öleee
çok haklı bi tespittt
-
konuştuğun dili bile unutursun..
-
yok la ne alakası var,
1 hafta asosyal yaşayıp, diğer hafta tamamen sosyal olabilir insan isterse
ama kendini bilcen arkadas
-
Asosyallestirmeyi birak 10 saat Knight oynuyorsa, vaktine yazik.
Bilgisayar basinda programcilik falan yapiyorsa birsey diyemem cünkü para kazanabilir.
Ama dis hayatida unutmamak gerek.Ne demisler, herseyin fazlasi zarar.
-
Eğer bilgisayar başında kalmaktan kast tahribat.com'sa sorunun cevabı hayır :B Nerdeyse her hafta buluşuyoruz daha ne yapalım :X
-
Mutemadiyen bilgisayar başındayım.
Ayrıca Elektrik Elektronik işinin de içindeyim.
Bir kız arkadaşım var.
Defalarca kez aldattım.
İlk kız arkadasım da değil.
Sosyal bir hayatım da var.
Gerçi sadece pazar gunlerı evden/ofis den cıkıyorum ama var yine de :P
-
Hajı ben biara gecenin üçünde kalkıyodum 3 saatlik uykuyla 24 saaat knight online oynuyodum warya türkçem bozuldu amk bizim arkiler acaip garipsiyolardı beni çok iğrenç bişi ama Allahtan Bıraktım şimdi iyim şu banlanan Selo.Dox'la takılıyoz ...
-
Her ne kadar iş için olsada onun başında 10 saat çalışmak bana asosyal olarak gelmekte doktorlar ve psikologlar en fazla 2 saat diyolar günde kendim 15 saat bu aletin başındayım evet asosyalim çünkü doğru düzgün bir arkadaşım yok,ben arkadaş çevresi edinmek için ne yaptım ? yıllarca real hayatıma önem verdim ama olmadı bende kendimi sanala adadım msnde konuştuğum kişilere önem verdim bence dahada iyi oldu dertlerime ortak oldular bana akıl verdiler.Ben bu nedenlerden dolayı asosyalleşmeyi seven birisiyim fakat içine kapanıklık kendine güven duygusu giderek azalmakta olsada ben bu hayatı tercih ettim.
-
kesinlikle.
evde diş ağrısı çekiyorum.
dışarı çıkamamak öldürüyo.
kafayı yiyorum,psikolojim bozuldu
-
Valira bunu yazdı:
-----------------------------kesinlikle.
evde diş ağrısı çekiyorum.
dışarı çıkamamak öldürüyo.
kafayı yiyorum,psikolojim bozuldu
-----------------------------çık dışarı tutanmı var ki?