Fazla Bilgisayar Başında Kalmak Asosyalleştiriyor Mu ?
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------21 yasindayim
universite ogrencisiyim
3yil once biten bir iliskim vardi , bitme nedenlerinden en onemlisi pc
3yildir yalnizim :|
3-4 arkadas disindada oyle pek kimseyle gorusmem.
Balik tutarim , mizika calarim , doga gezilerine katilirim , sik sik yuzmeye giderim ...bunun disinda birsey yok hoca , bilgisayar iyidir , yardir ;)
-----------------------------Compi Compi söyle bana var mı senden yakışıklısı bu dünyada ? :)
ahaahaaa :)o
valla hocam nedir bu üç üç gidiyorsun ya :)
Allah gönlüne göre versin. :)
Atla gel bi ara çay içeriz,gezeriz amk..Bi de çok geziyorum ya hani ...muah :)
-
compü.. anadolunun köylerine doğru yollanalım senle.. anttikkyi de alalım ((:
-
Abi gecen arkadaslarlada ayni konuyu konustuk.Boyle giderse gidecem bir koye-kasabaya orada arayacagim mutlulugu :D Seni bi arastirma yap hangi yorenin kizlari guzel oluyor :P
bu arada baliktan geldim cok yorgunum , uyuyorum hadi hepinize iyi geceler .
-
computer en iyi arkadaşım :D
-
asosyalim, mutluyum :)
-
ewt asosyalleşio bilgisayar başında bu kadar takılmadan önceki haalinin düşünsün bi bana hak wereceksiniz.
Adam yolda görüo selam wermio msnde can ciher kuzu sarması.
Asosyalleştirir . -
aman babam bu konuyu gormesin ama bence sosyallestiriyor fazla kaldıkca ..uçsuz bucaksız internet ve sonsuz bir eleminasyon hakkın var dışarıda bu kadar kişiyi tanıyıp analiz edip hayatıma alıp cıkartmaya calıssam ki böyle bir platform imkansız hem 500 yasıma kadar yasamam gerekir hem de basıma gelebilecekleri hayal bile edemiyorum
dosttur,candır,i<3pc
-
soruyu şöylede değiştirebiliriz asosyaller fazla pc başındamı oturuyor ?
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Abi gecen arkadaslarlada ayni konuyu konustuk.Boyle giderse gidecem bir koye-kasabaya orada arayacagim mutlulugu :D Seni bi arastirma yap hangi yorenin kizlari guzel oluyor :P
bu arada baliktan geldim cok yorgunum , uyuyorum hadi hepinize iyi geceler .
-----------------------------
rusyada 1 tane köy tamamen erkeksiz kalmış . bilgin olsun.... ama hangi köy bilmiyorum :D -
bana görede asosyalik insan yapısı oluşturuyor pc.
ağustosun sonunda interneti kapattıracağım. 1 yıl gibi internetsiz yaşam...