Fazla Bilgisayar Başında Kalmak Asosyalleştiriyor Mu ?
-
Doğrudan bilgisayar asosyalleştiriyor denilemez. Şeytan icadı demek gibi bir şey bu. Bence asosyalleşme potansiyeli yani sosyal becerdien yoksun arkadaşların eğilimi bu yöndeyse bilgisayarla uğraştığı şeyler sadece bir araç olacaktır. Eğer bir adamın sosyal olacağı varsa bilgisayarını da seviyorsa sorun değildir. Ancak hep beni sev, 24 saat beni sev diye tuturan bir sevgili varsa sorun olabilir, o zaman da sorun o hatundadır zaten :)
-
evet arkadasım bende knıght yüzünden 2 haftadır 24 saat dısarı cıkmadan pc basındayım :l
Bende farkındayım kendime zarar verdıgımınden ama bagımlı olmuşum bikere :l
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------Valira bunu yazdı:
-----------------------------kesinlikle.
evde diş ağrısı çekiyorum.
dışarı çıkamamak öldürüyo.
kafayı yiyorum,psikolojim bozuldu
-----------------------------çık dışarı tutanmı var ki?
-----------------------------şişti
-
günde 10-15 saat netteyim.bissürü işim oluyor.oyunla aram yoktur.
Zaten Tahribat başlı başına bir bağımlılık ve yaşam stili :)
seviyorum neti ya.arada bir aksamları cıkarım dısarıya aşkımla biraz gezeriz işte hava alırız. :)
o da güzel olur.hayat işte geçinip gidiyoruz :)
-
keşke on saat olsa daha fala kalıyorum:( napalım dışardada bişe yokki oyalancak bişe bulalım
-
21 yasindayim
universite ogrencisiyim
3yil once biten bir iliskim vardi , bitme nedenlerinden en onemlisi pc
3yildir yalnizim :|
3-4 arkadas disindada oyle pek kimseyle gorusmem.
Balik tutarim , mizika calarim , doga gezilerine katilirim , sik sik yuzmeye giderim ...bunun disinda birsey yok hoca , bilgisayar iyidir , yardir ;)
-
yok beya. Eğer sadece bilgisayarada oyun oynuyorsan ne sosyallik kalır ne bişey ama bilgisayar bilgiye ulaşmanın en kolay yolu. Artık her yerde internet var. Bunlar insanları sürekli bilgisayar başinda oyun oynadığını sanıp mübarek alete bok atmaları.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------21 yasindayim
universite ogrencisiyim
3yil once biten bir iliskim vardi , bitme nedenlerinden en onemlisi pc
3yildir yalnizim :|
-----------------------------
Compü ne demeye getiriyon ((:
-
yerine göre deişior bende o ko yu oynuordum sabah aksam oynadım oynadım sonunda 200 YTL e sattım artık uyuyabiliorm =)
ark lar bi yere caırdımı felan hemen gidebiliorm =)
ayrıca kerim [micrap] & Frekans & Serter - asosyal sarkısı aklıma geldi =)
zhare upload ediimde dinleyin =) " yonjamda 20 kişi var cok sükür asosyal deilim xD "
http://www.zshare.net/audio/14941014cd572acf/
-
Nowalgin ,
Eli yuzu duzgun , helal sut emmis... ;)