FBI'ın Problemini Çöz İşi Kap
-
FBI ayrı mossad ayrı hoca. Türk olarak yabancı bir ülkenin istihbarat toplama biriminde mi çalışıcaksınız? Mossad ayrı FBI ayrı
-
nedense aklıma Fringe deki observersların el yazısı geldi :D
-
Katil aşçı :|
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
FBI ayrı mossad ayrı hoca. Türk olarak yabancı bir ülkenin istihbarat toplama biriminde mi çalışıcaksınız? Mossad ayrı FBI ayrı
-----------------------------Biliyorum başkan, ben sürekli FBI, CIA, MOSSAD, FSR, GSG9, BND gibi kurumların sitelerini takip ederim ;) Ek bir bilgi olarak verdim MOSSAD durumunu
-
o yukarda p1 yazıyo yuvarlak içine alınmış demekki ikinci sayfada var. ikinci sayfa olmasa niye birinci sayfaya page 1 iması yapılsın demi :| haybeye uğraşmasınlar sayfa iki olmadan bulunmaz :|
koduum fbi ı bilsemde söylemem :|
-
o sayfada yazılanların TÜRKÇESİNİ çevirecek bi baba yiğit var mı varsa ne diyor orada bilmek isterdim.
-
sübhaneke yi tersten yazmışlar...
işe ne zaman başlıyorum
-
Master bunu yazdı:
o sayfada yazılanların TÜRKÇESİNİ çevirecek bi baba yiğit var mı varsa ne diyor orada bilmek isterdim.
-----------------------------30 haziran 1999 günü St Louis de polis güçleri tarafından Missouri ilçesinde 41 yaşında beyaz erkek ve adı Ricky McCormic olarak belirlenmiş ceset ortalık alanda bulunuyor. Sujenin arka cebinden 2 adet resimde gördüğünüz kağıt parçaları çıkıyor. Bu fbi cıların kriptoloji uzmanlarının aklı pek ermediğinden çözememiş salaklar. Çözene ödül olarak playboy Mansion da tüm playmate lerle 1 hafta tatil ödülü verilcekmiş.
-
OSYM başkanı sayın ali demir e göndermek akılalrıan gelmemişmi???
şifre dedinmi artık aklıma o gelir olurdu iki dakikada halleder bence
-
patates bunu yazdı:
OSYM başkanı sayın ali demir e göndermek akılalrıan gelmemişmi???
şifre dedinmi artık aklıma o gelir olurdu iki dakikada halleder bence
-----------------------------Bir şakirt bulalım bence. Şakirtlerin prensesi fetoya postalasak daha iyi olur gibi :D FBI cia ile bağlantıya geçsin fetoyla buluştururlar.