FBI'ın Problemini Çöz İşi Kap
-
Bunu eczacı bile zor okur a.q.
-
Kodu çözdüm mail attım.Durumu bildiririm size
-
evet, evet arkadaşlar.İncelemelerim halen devam ediyor, çok önemli bulgular elde ettim.Evet biraz sıyırdım gibi ama olsun, evet. Şimdi bu bulguları sizle paylaşacağım
1) T ile başlayan birden fazla, aynı kelime var
2) T ile başlayan kelimeleri parantez içinde yazmış her seferinde
3) İki notun sonunda da mutlaka bir rakam var
4) ilk nottaki rakam iki basamaklı iken, ikinci nottaki ikiden fazla
5) numaralar bi telefon numarasını çağırıştırıyor, büyük ihtimal adam işini telefon kulubesi olan bir yerde halletti
6) iki notta da bir sıralama söz konusu ve sıralamaları parantez içinde yazıyor, yani adım adım anlattığı bir şey var, bir yol tarif ediyor bize
7) yazdığı her kelime aslında bir cümle.
evet şimdilik bu kadar, sabaha kadar kodu size vereceğim.Evet, evet.Hayır sıyırmadım henüz şu an müzik dinliyorum ve su içiyorum.Evet, evet.Ellerim titremiyor hayır
bi de karnım çok aç, bana yemek getirimisin John -
Cinayetin nasıl olduğu hakkında ve katil ve maktül hakkında bilgi sahibi olmadan bunu çözmek bilmiyorum anlamsız.Sanki bilsem çokta çözecem ya amk :D
-
evet, evet az kaldı.Yeni bulguları birazdan paylasıcam su an çok acım yalnız evet
-
Türk polisi yakalar.
-
takipteyim :) ne olur ne olmaz.
-
arkadaşlar şifreyi çözdüm formu doldurdum yolladım 5 dakka sonra aradılar amerikaya gitmek için özel uçak yolladıklarını söylediler.FBI ajanı olmusum.artık ajan bir müridiniz var.
-
ameros bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar şifreyi çözdüm formu doldurdum yolladım 5 dakka sonra aradılar amerikaya gitmek için özel uçak yolladıklarını söylediler.FBI ajanı olmusum.artık ajan bir müridiniz var.
-----------------------------Haay sıpeşıl ejınt jeck malon
:D
-
C# ta hemen bi program yazıp derliyorum. İki dakkaya çözer benim süper bilgisayarım. Olmadı botnet'e atarız. O da olmadı matrix te ararız. Çok mu zor?..
Yarın bakarız yaw..