FBI'ın Problemini Çöz İşi Kap
-
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------
MOSSAD İbranice'nin dışında da diller konuşabilen elemanları bölgede değerlendirmek üzere farklı ülkelerden de alım yapmaya başlamış. Arapça biliyorsanız veya Türkçe'nin ve İngilizce'nin dışında farklı bir lisanı iyi derecede konuşabiliyorsanız, MOSSAD'ın adaylık başvuru formunu doldurabilirsiniz. Ahanda o form
https://www.mossad.gov.il/Eng/recruit/Register/PersonalDetails.aspx
-----------------------------farsça biliyorum biraz seneye daha da geliştiricem... başvursam alırlar mı acep :|
-
ya biz küçükken kızlar arasında ailelerin okuyamayacağı şekilde harfleri deiştirip o harflere göre yeni bi şekilli alfabe çıkartırdıko şekilde yazardık buda öyleyse çözmek çok zor olur
-
@hanniBalgan
kim bilir hangi Zenci işi :D oo cok uzun iş yaw bu
-
Bu not herşey olabilir. tek başına birşey ifade etmiyorda olabilir. harflar karışıktır yalnızca bazı harfler doğru harfler olabilir. klavuz kağıttaki delikler ile doğru harfler sıraya dizildiğinde başka cümle ortaya çıkıyor olabilir vs.. vs.. çok ihtimal var.
FBI dan ellerindeki herşeyi istedim, ulaşım barınma yiyecek vs temin ederlerse ve 2 tane saha ajanı ve 1 tane kriptoloji uzmanını emrime verirlerse kendileriyle soruşturmayı yürütebileceğime dair bir mail attım cevap bekliyorum.
-
Şuan telefonum çalıyor.
-
yanlış numaraymış.
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
yanlış numaraymış.
-----------------------------:D:D hocam :D:D
-
yüzde 80 nini çözdüm
meğer bunlar pezevenkmiş