Feci Dolandırıldım...
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam telefonla 3 mesaj attı bana daha sonra kapattı. Turkcell den nerden arama yapılmış öğrenme şansım var mı acaba
-----------------------------Hoca sen bunları arastırabilmen için dava açman lazım
ozaman bulurlar yerini
dava açmak için de masraf yapman lazım gerçi
en azından bi karakola gidiver yaw
-
exploit nedir hocam ? Bide geçmiş olsun netten alışverişe hayır. Gittigidiyordan alışveriş yaptım okadar aldığım hiçbirşey kaliteli çıkmadı alayı pazar malı :S
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------Browser exploitdi hocam all browser olarak görünce bir de video çekmiş inanıp yatırdık.
@RaKBeNaDaM
Adam türk zaten hocam. Telefon ve Tc kimlik verdi. telefondan 2-3 mesaj attı ama sadece dolandırmak için kullanıyordur tabi ki. TC kimlik de muhtemelen sahte
Telefon: 0538 441 82 39
TC Kimlik: 34361096990
TC Kimlik Muhsin Danışır ' a ait. Kendisi olduğunu sanmıyorum.
-----------------------------Bilgileri aldım. Tc numarasına bakalım nerelerde kaydı var, telefon numarasınıda kuzene yolladım, öğrenince sana özelden atarım kima ait olduğunu.
-
Adam girdi atıyorum şimdi dedi :S Kafam iyice karıştı
-
sana tavsiyem ne telefon numarası ne de tc kimlik iş bankasından yola çıkmandır.Sonuçta usta dolandırıcı olabilir ama sahte hesap yaratıp onun üzerinden para çekecek değil =)Bul adresini ağzını burnunu kır al paranı :)
-
nasıl bi exploitmiş hocam bu 600 papel ?
-
Keşke parayı yollamadan önce forumda bir danışsaydın, bir kaç yıl boyunca çok ünlü bir yabancı hack forumunda yöneticilik yaptım (ta ki domain sahibinin evini federal polis basana kadar). Türlü exploit kit, spreader, dropper vs. geçti elime, bir kere "all browser exploit" diye birşey hiç duymadım, ama neosploit, luckysploid, m-pack vb. rus yapımı exploit kitler popüler browserlerin açıklarını istismar eder ve bunlara "exploit kit" denir. O çakal bir kere bunu bile bilmiyormuş ve bu tür exploit kitleri sadece site yönetimince doğrulanmış "verified" kişilerden alınır, almadan önce demosunu test edeceksin vs. Ayrıca şunu rahatlıkla söyleyebilirim, o zamanlar forumda en çok üç kağıdı malesef bizim türkler, hindistanlılar, cezayirliler, vs. yapıyordu, yani ruslar genel olarak güvenilirdi, ben mail uzantısına bakarak bu elemanı başta rus sandım ve "yav aq, ruslar da üç kağıda başlamış" dedim içimden. Ama hata sende çünkü adamın hiç bir şekilde ne referansı ne de güvenilir bir tarafı var.Ayrıca bir exploite 600tl verdiğine göre sen de karanlık işler yapıyor olmalısın ve polise başvuracağını hiç sanmıyorum, malesef o eleman dediğin gibi Türkiye'de olsa bile paranı alamazsın. Zaten o da senin polise baş vuramayacağını biliyor. Bir de şu adrese bir bak, nasıl arattın adamın mailini google'da? "http://cryptosuite.org/forum/scammers/9508-guncel-scammers-listesi-ve-alisveris-yapmamaniz-gereken-kisiler.html" Adam tescilli scammer :D. - Geçmiş olsun...
-
Geçmiş olsun hoca
-
helal olsun valla iyi dolandırmış
Geçmiş olsun Dostum.
-
Adam 10 kişiyi dolandırsa 600 TL den 6 Bin TL yapar iyi para.
Geçmiş olsun.