folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Feci Dolandırıldım...

Feci Dolandırıldım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilnatsob
    ilnatsob's avatar
    Erkek

manyaki bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam telefonla 3 mesaj attı bana daha sonra kapattı. Turkcell den nerden arama yapılmış öğrenme şansım var mı acaba

Hoca sen bunları arastırabilmen için dava açman lazım

ozaman bulurlar yerini

dava açmak için de masraf yapman lazım gerçi

en azından bi karakola gidiver yaw

====>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    exploit nedir hocam ? Bide geçmiş olsun netten alışverişe hayır. Gittigidiyordan alışveriş yaptım okadar aldığım hiçbirşey kaliteli çıkmadı alayı pazar malı :S

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaKBeNaDaM
    RaKBeNaDaM's avatar
    Erkek

manyaki bunu yazdı:

Browser exploitdi hocam all browser olarak görünce bir de video çekmiş inanıp yatırdık.

@RaKBeNaDaM

Adam türk zaten hocam. Telefon ve Tc kimlik verdi. telefondan 2-3 mesaj attı ama sadece dolandırmak için kullanıyordur tabi ki. TC kimlik de muhtemelen sahte

Telefon: 0538 441 82 39

TC Kimlik: 34361096990

TC Kimlik Muhsin Danışır ' a ait. Kendisi olduğunu sanmıyorum.

Bilgileri aldım. Tc numarasına bakalım nerelerde kaydı var, telefon numarasınıda kuzene yolladım, öğrenince sana özelden atarım kima ait olduğunu.

Mutlu bir yüz takın...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Adam girdi atıyorum şimdi dedi :S Kafam iyice karıştı

since 2005 // tbt
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek
    sana tavsiyem ne telefon numarası ne de tc kimlik iş bankasından yola çıkmandır.Sonuçta usta dolandırıcı olabilir ama sahte hesap yaratıp onun üzerinden para çekecek değil =)Bul adresini ağzını burnunu kır al paranı :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
    nasıl bi exploitmiş hocam bu 600 papel ?

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Keşke parayı yollamadan önce forumda bir danışsaydın, bir kaç yıl boyunca çok ünlü bir yabancı hack forumunda yöneticilik yaptım (ta ki domain sahibinin evini federal polis basana kadar). Türlü exploit kit, spreader, dropper vs. geçti elime, bir kere "all browser exploit" diye birşey hiç duymadım, ama neosploit, luckysploid, m-pack vb. rus yapımı exploit kitler popüler browserlerin açıklarını istismar eder ve bunlara "exploit kit" denir. O çakal bir kere bunu bile bilmiyormuş ve bu tür exploit kitleri sadece site yönetimince doğrulanmış "verified" kişilerden alınır, almadan önce demosunu test edeceksin vs. Ayrıca şunu rahatlıkla söyleyebilirim, o zamanlar forumda en çok üç kağıdı malesef bizim türkler, hindistanlılar, cezayirliler, vs. yapıyordu, yani ruslar genel olarak güvenilirdi, ben mail uzantısına bakarak bu elemanı başta rus sandım ve "yav aq, ruslar da üç kağıda başlamış" dedim içimden. Ama hata sende çünkü adamın hiç bir şekilde ne referansı ne de güvenilir bir tarafı var.Ayrıca bir exploite 600tl verdiğine göre sen de karanlık işler yapıyor olmalısın ve polise başvuracağını hiç sanmıyorum, malesef o eleman dediğin gibi Türkiye'de olsa bile paranı alamazsın. Zaten o da senin polise baş vuramayacağını biliyor. Bir de şu adrese bir bak, nasıl arattın adamın mailini google'da? "http://cryptosuite.org/forum/scammers/9508-guncel-scammers-listesi-ve-alisveris-yapmamaniz-gereken-kisiler.html" Adam tescilli scammer :D. - Geçmiş olsun...

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek
    Geçmiş olsun hoca

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

helal olsun valla iyi dolandırmış

Geçmiş olsun Dostum. 

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

Adam 10 kişiyi dolandırsa 600 TL den 6 Bin TL yapar iyi para.

Geçmiş olsun.

...
Toplam Hit: 8858 Toplam Mesaj: 65