Feci Dolandırıldım...
-
sıkma canını geçirile geçirile geçirmeyi öğreniyosun bu hayatta..geçmiş olsun
-
adamı mahkemeye versen sana sormıcaklarmı exploidi ne yapıcaktın diye ona cevabın ne çok merak ediyorum:)
-
ayrıca sadece avukat dolandırıldığın paradan çok daha fazlasını alır. bide kaybedersin avukatta dolandırmış olur. çok kötü bi durum hocam geçmiş olsun..
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------
adamı mahkemeye versen sana sormıcaklarmı exploidi ne yapıcaktın diye ona cevabın ne çok merak ediyorum:)
-----------------------------adam exploit alıyodum mu dicek ? :)
-
ava giderken avlanmak bu olsa gerek
saçma bişeye bukadar para vereceğine
kamu yönetimi işletme bankacılık vb bişeyler okuyan arkadaşlara burs niyetine verseydin enimin işe girdiklerinde exploitle ne yapacaklasan onlarda ne istersen hallaederlerdi :S
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------sandman bunu yazdı:
-----------------------------dimi mahkemeye gidicek ben bu arama para verdim adam bana mal vermedi diyicek onlarda inanıcaklar.Önce bir teknik dogrulama yapılır orda msn logları çıkar ortaya o zaman bir mahkemeye yalan ifade vermekten birde bundan dolayı gidersin.
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------dimi mahkemeye gidicek ben bu arama para verdim adam bana mal vermedi diyicek onlarda inanıcaklar.Önce bir teknik dogrulama yapılır orda msn logları çıkar ortaya o zaman bir mahkemeye yalan ifade vermekten birde bundan dolayı gidersin.
-----------------------------ben bu arkadaştan program alıcaktım parayı yolladım ancak programı alamadım dolandırıldım dicek.
msn logları nerden çıkıyor ? hotmail logları saklayamaz, gizlilik sözleşmesini oku.
ha bana soracak olursan bütün bunlar karşılıksız bir masturbasyondan öteye geçmez git su iç
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------ben bu arkadaştan program alıcaktım parayı yolladım ancak programı alamadım dolandırıldım dicek.
msn logları nerden çıkıyor ? hotmail logları saklayamaz, gizlilik sözleşmesini oku.
ha bana soracak olursan bütün bunlar karşılıksız bir masturbasyondan öteye geçmez git su iç
-----------------------------Allura dostum gizlilik sözleşmesine göre hotmail tutmuyor evet ama turktelekom tutuyor.Bir çok mahkemede şak diye önüne nasıl getiriyorlar logları sanıyorsun.Benim tanıdıgım 2 kişinin başına geldi.Daha sonra bunu direk ankarada ttnet'te çalışan üst düzey bir mühendistende duydum.
-
Loglarıda Yayınlasana Kardeş :)
-
tc kimliği telefonu filan geç. verdiği tc no büyük ihtimal yanlıştır zaten.
hesap nodan gir olaya