Feci Dolandırıldım...
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------sandman bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------sandman bunu yazdı:
-----------------------------
adamı mahkemeye versen sana sormıcaklarmı exploidi ne yapıcaktın diye ona cevabın ne çok merak ediyorum:)
-----------------------------adam exploit alıyodum mu dicek ? :)
-----------------------------dimi mahkemeye gidicek ben bu arama para verdim adam bana mal vermedi diyicek onlarda inanıcaklar.Önce bir teknik dogrulama yapılır orda msn logları çıkar ortaya o zaman bir mahkemeye yalan ifade vermekten birde bundan dolayı gidersin.
-----------------------------ben bu arkadaştan program alıcaktım parayı yolladım ancak programı alamadım dolandırıldım dicek.
msn logları nerden çıkıyor ? hotmail logları saklayamaz, gizlilik sözleşmesini oku.
ha bana soracak olursan bütün bunlar karşılıksız bir masturbasyondan öteye geçmez git su iç
-----------------------------Allura dostum gizlilik sözleşmesine göre hotmail tutmuyor evet ama turktelekom tutuyor.Bir çok mahkemede şak diye önüne nasıl getiriyorlar logları sanıyorsun.Benim tanıdıgım 2 kişinin başına geldi.Daha sonra bunu direk ankarada ttnet'te çalışan üst düzey bir mühendistende duydum.
Bilgisayarda msn in tuttuğu şifreli bir takım loglar var, onların konuşma kayıtları olduğunu düşünüyorum, o yüzden msn kullanmıyorum. Ttnetin o kadar veriyi tutabileceğini sanmıyorum. Bence bu konuda bizi en iyi rene bilgilendirebilir. -
Kardeşim.Telefonla konuştum mesajları var ve yatırdığım hesap nosu var demişsin... Suç duyurusunda bulunmak için neyi bekliyosun? Ne kadar acele edersen o kadar iyi olur ;)
-
MikRoBiT bunu yazdı:
Kardeşim.Telefonla konuştum mesajları var ve yatırdığım hesap nosu var demişsin... Suç duyurusunda bulunmak için neyi bekliyosun? Ne kadar acele edersen o kadar iyi olur ;)
Belki kendisinin de ceza alma ihtimali olduğu içindir :?! -
Bu konuyu buraya öneri almak için açtım, eleştirilmek için değil. Sanırım ilk postumu çok iyi okumadınız. Benim yanlış bir iş yapmaya kalkışmam dolandırılabileceğim anlamına gelmez.
-
o v erileri şak diye şöle veriyolar hdden alıyolar zira sen log tutturmasan bile bilgisayarına bir takım programlarla o konuşmaşları alabiliyosun hatta şöle bir anımı anlatayım.
2003 yılında aldıgım bir telefon vardı kredi kartı ile almıstım, hddyi tarattık geçende, o kredi kartı numarası çıktı. kayıt etmedigi halde..
irc konusmaları çıktı neler neler, HATTA ultima online konusmaları bile çıktı oyun penceresindeki başkada birşey demiyorum ..
-
Hacı exploiti aldıysan illa birilerine zarar vermen gerekmez.. Ama mahkeme sorun çıkarırmı bilmem.. O yüzden tanıdık bi polis arkadaş bulsan.. Belki o çözebilir ? :S
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------o v erileri şak diye şöle veriyolar hdden alıyolar zira sen log tutturmasan bile bilgisayarına bir takım programlarla o konuşmaşları alabiliyosun hatta şöle bir anımı anlatayım.
2003 yılında aldıgım bir telefon vardı kredi kartı ile almıstım, hddyi tarattık geçende, o kredi kartı numarası çıktı. kayıt etmedigi halde..
irc konusmaları çıktı neler neler, HATTA ultima online konusmaları bile çıktı oyun penceresindeki başkada birşey demiyorum ..
-----------------------------harddiskten alınmadı bilgiler buna eminim çünkü harddiskler manyetik alandan geçirildi.üstüne üstelik bir arkadaşımın bilgisayarınada e konulmadı ilahi güçlermi getirdi?Ben log tutmayabilirim ama bilgisayarın cache'inde kalan loglar çogunlukla sırasız ve sınırlıdır.Eger yptıgımız herşey bizim istedigimiz dışında zaten tutulmuş olsayı işletim sistemleri bir noktadan sonra işlemez duruma gelmeleri gerekir.Severları ele alalım bu mantıkla düşünürsek ortalama bir host 1 haftada 500gb hard disk doldurması gerekir.
Dedigin olayın mantıgı çok farklı forenistic araştırmaları yaparken 3 yıl önce yüklenmiş ve silinmiş yazılımlarlada karşılaştıgım oldu ama dedigim gibi bunun garantisi yok.Hükümetler çogunlukla verileri depolarlar.Bu çok zor bir işlem degildir.Özellikle günümüzde sıkıştırma ve depolama teknolojileri en uc noktadayken.
-
Allura bunu yazdı:
600 liraya sen ne alıyodun abi ? vistanın scanner explotini flnmı ohdsofds diyorum sana bot source fln satın alıyordun muhtemelen ancak 150 euroya adamlar 1 milyon zombie garantili sourcelar satıyolar naptın sen ya öh amk öhöhöh
hacı :D şmdi dicem 150 euro verim bizede ayarla o zmn şu sourcelardan -
Banka hesaplarıda sahte ise sahte kimlikle felan o zaman burdan şaşal yollamak lazım.. Ama birde arkadaşların dediği gibi nasıl hak talep edeceksin oda başka mevzu..
-
Dinsizin hakkından imansız gelir hesabı adamı başka msn den ekliyceksin sende sattıgını sölüceksin. beraber ortak olalım falan ben günde 5 milyarlık satıyorum falan sende satıyosan diye yüzyüze görüşme imkanın olucak gidip agız burun dalıcaksın alcaksın parayı bu kadar veya harbiden elinde all browser xpl varsa adama örnek diye yedirceksin keylogger ı vs alcaksn ne var ne yok elindekini