Fena Şaka Yapmam Lazım Müridler Bi El Atın
-
İyi akşamlar arkadaşlar..
ben karadeniz teknik üniversitesinde okuyan bir müridim. bir arkadaşım tarafından fena halde şakalandım. ortama fena rezil oldum. acil intikam almam lazım. ama beyin durdu. sizin beyninize ihtiyacım var. fikir üretebilen yardımcı olabilir mi??
şimdi biz 2 kişiyiz. şakayı yapacaklarımız da2 kişi, hayatlarında unutamayacakları bir şaka düşünüyoruz..bilindiği üzere bir erkeğin en çok çekindiği konu kız arkadaşı tarafından çapkınlığının duyulmasıdır, en zayıf yönü burası.. evet şimdi sizlerden de yardımları bekliyoruz.
Not: bu şaka 2011 e damga vurmalı...
-
abi 2 tane kız bul, evine gönder, biz kaybolduk falan desinler, bu gece bizi misafir eder misiniz desinler...
sonra da kız arkadaşına ispikle, kendisi gerekli damgayı vurur :)
-
En yaygın olan popolarına yumurta kırın ve sabah uyandıklarında " Kanka dün gece içkiyi çok kaçırıp kötü bişey yapmışız " diyin veya kötü bişey yapıp yumurta kırdık diyin. Sizin insiyatifinize kalmış bişey :))
-
erbogan bunu yazdı:
-----------------------------
abi 2 tane kız bul, evine gönder, biz kaybolduk falan desinler, bu gece bizi misafir eder misiniz desinler...
-----------------------------yuva yıkarsın sen korkulur :D
-
gidin evlerine ama yanınızda bi büyük bulunsun.Köpek gibi içirtin aq sek falan :D Kafalar kaçınca zaten istediğini yaparsın giydir tangayı çek resmini aq :D
-
aslında kız arkadaşı duymasın çocuğa yazık olur ama :) daha cin fikirlerinizi bekliyoruz ama teşekkürler :)
-
PCoDeR bunu yazdı:
-----------------------------gidin evlerine ama yanınızda bi büyük bulunsun.Köpek gibi içirtin aq sek falan :D Kafalar kaçınca zaten istediğini yaparsın giydir tangayı çek resmini aq :D
-----------------------------Yada elbiselerini yak çıkar sokağa :p
-
dyrnade bunu yazdı:
erbogan bunu yazdı:
-----------------------------yuva yıkarsın sen korkulur :D
-----------------------------ahaha :))
ne yapim la aklıma ilk bu geldi haşırt diye :D
-
http://www.tahribat.com/Forum-Orjinal-Saka-Fikri-Olan-68936/1/%C5%9Faka/
Burada fena şakalar var :) -
oraya da bakıyorum ama yine de 2011e damga vuracak bir fikir bekliyorum
-
üst komşuları ülkücü öğrenciler bunu da malzemelere ekliyorum yardımlarınızı bekliyorum