folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Fena Şaka Yapmam Lazım Müridler Bi El Atın

Fena Şaka Yapmam Lazım Müridler Bi El Atın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

HoYRaT bunu yazdı:
    -----------------------------

İyi akşamlar arkadaşlar..

ben karadeniz teknik üniversitesinde okuyan bir müridim. bir arkadaşım tarafından fena halde şakalandım. ortama fena rezil oldum. acil intikam almam lazım. ama beyin durdu. sizin beyninize ihtiyacım var. fikir üretebilen yardımcı olabilir mi??

şimdi biz 2 kişiyiz. şakayı yapacaklarımız da2 kişi, hayatlarında unutamayacakları bir şaka düşünüyoruz..bilindiği üzere bir erkeğin en çok çekindiği konu kız arkadaşı tarafından çapkınlığının duyulmasıdır,  en zayıf yönü burası.. evet şimdi sizlerden de yardımları bekliyoruz.

Not: bu şaka 2011 e damga vurmalı...

eve kamera koyun

2 tanede rus atın :) bakalım ne yapacaklar ahahah

"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

biz travesti gibi boyadıydık cocuğu bide peruk geçirdik çektik çektik fotolarını ne bicim rezil olmuştu(:

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

arkadaşının çantasının içine  sıçın  çantanın içine eline attı zaman bok gelir milletin içinde öyle pis rezil olur ki :W maske takar

Break Dance Bboy MaxeL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

MaxeL bunu yazdı:

arkadaşının çantasının içine  sıçın  çantanın içine eline attı zaman bok gelir milletin içinde öyle pis rezil olur ki :W maske takar

bu nedir ya :DD:D:D:D:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

Bulabilirsen asker kıyafeti bul 4-5 tane. 4-5 de adam ayarla. Sonra al oyuncak tüfek ama bu cold tarzı olan taramalılardan. Kar maskelerini giysin bunlar, asker kıyafetleri felan alsınlar ele silahı. Kapının önüne hepsi namluyla hedef alıp orda beklesin, bir tanede bir adam dik başlarına amirleri gibi. Kapıyı çalsın açar açmaz " yat yat yat polis " tarzı alsınlar bunu. Arabayla götürsünler bunu böyle ormanlık bir alana, bak montla sıçmak neymiş görür o zaman. :))

Şahsen çevremde birisi yaptı, cidden çok deli oluyo ya.

Toplam Hit: 5665 Toplam Mesaj: 26