Fena Şaka Yapmam Lazım Müridler Bi El Atın
-
içir parasını al üzerinde sadece kıyafetleri kalsın bindir otobüse il dışına yolla
-
Hacım bence sen konuyu gizle, görür mörür. Batar plan sonra
-
HoYRaT bunu yazdı:
-----------------------------
İyi akşamlar arkadaşlar..
ben karadeniz teknik üniversitesinde okuyan bir müridim. bir arkadaşım tarafından fena halde şakalandım. ortama fena rezil oldum. acil intikam almam lazım. ama beyin durdu. sizin beyninize ihtiyacım var. fikir üretebilen yardımcı olabilir mi??
şimdi biz 2 kişiyiz. şakayı yapacaklarımız da2 kişi, hayatlarında unutamayacakları bir şaka düşünüyoruz..bilindiği üzere bir erkeğin en çok çekindiği konu kız arkadaşı tarafından çapkınlığının duyulmasıdır, en zayıf yönü burası.. evet şimdi sizlerden de yardımları bekliyoruz.
Not: bu şaka 2011 e damga vurmalı...
-----------------------------hacı biraz ütopik olabilir ama tanımadığı 2-3 kişiyi yaşı 25-26 civarında(inandırcı olsun) onların eve gönder. sivil polisiz deyip eve şikayate gitsinler. komşular şikayetçi olmuş desinler. sonra gbt yapmamız falan lazım derken, sabıka kaydı çıktığını arandığını söylesinler. sonrasını duruma göre ayarlarsınız.. gece gece başka çıkmıyor:D
-
bi gün için iice hacı bu 2 sinin çataldan yumurta akını usulca dökün sabah nasıl uyancaklarını sen düşün :)
-
Hacım geçmişte intikam almak için yaptığım bir sakayı anlatayım sana arkadasını sarhos et o uyuken donundan ıcerı 2 tane yumurta salla uyunınca gerisi gelir zaten:)
yada al bir çarsaf gecir kafana bas ucunda bekle hafif ses cıkart sonra gerisi gelir zaten :)
-
Naptın la yapabildin mi bi şaka?
-
bence çocugun bi açıgını bul best fm yolla serdar rezil eder onu :D
-
50 - 60 tl den vaz geç 2 tane traves.. ayarla epey içir sonra yatağa yatır çağır troları çek resimlerini sahte bir e-mail le kız arkadaşına yolla (not kızarkadaşının e-mail adresini biliyorsan tabi)
yoksa mail'i çek cd ye at kapısını önüne.......:)
-
Madem komsuları ulkucu kapıalrına orgut bayragı as ama dıkkat et olmesınler :D
yada bunları kafalrına vurup bayıltın atın arabaya sehir dısına yda sehir içnie buna siz karar verin goturun cıplak bırakıp arabadan atın eve oyle donsunler :d
-
indy mogul adlı siteden faydalanabilirsin orada site ingilizce ama çeviri kullanarak makyaj efektlerini bulabilirsin zombi modeli bence cok uygun birde mızrak saplkanmıs gıbı koluna elbise altndan borus sistemi dose ve glikoz ve gıda boyası kullanarak yapay kan yap ve karsısına cıktıgında hooooooo yap ve tvlere gonder bak gor yayınlarlar...