Fener Hisseleri Niye Yükseldi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar futbol federasyonu feneri pdfk ya gönderdi üstelik puanının düşürüleceği nerdeyse kesinken bugün bi girdim hisseler %4,74yükselmiş ben  40 a inmesini bekliyordum şuan 55 neolduda bu fenerin hisseleri yükseldi ben neyi hesaba katmadım yeni bir yatırımmı yaptılar gelir kazandıracak bir girişimmi yaptılar 1günde üstelik ceza alıcaklar admlar yükseliyor

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bjk işlemini durdurdu

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Bence taraftarlarinden desteklerinden, aziz yildirimin tekrar baskanligina secilecegine dair...

Fenerlilerin hepsi sikeden yirtacaklarina eminler :)) Birde sanirim 16 takimin  disiplin kuruluna gonderilmesidir belki :)))

Birde hala sampiyonluk sansinin olmasidir :)) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

bjk işlemini durdurdu

-----------------------------

oda yükselmiş görünüyor hocam ya şunları adam gibi takip edebileceğim bir site verirmisin ben mynet finanstan bakıyorum

dert:

hocam pdfk bir kararını açıklasın ozaman görcem ben o taraftarları bide mantığa aykırı bir insan bir futbol takımını neden desteklerki takım tutmaya eyvllahda bukadarı harbi enayilik

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Vallahi ben tahmin ediyorum pek anlamam borsadan ama su varki sampiyonluga aday olmasaydi duserdi..

Bende istiyorum borsayi en guncel veren siteleri... 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Adamlar ceza almayacak, TFF ceza vermeyecek. UEFA? Ben bu yüzden 30 küsürlerdeyken fener hissesi aldım (Koyu bir Beşiktaş taraftarı olarak) bir müddet daha tutmayı düşünüyorum.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hayırlısı bakalım 40 a düşerse alerım düşmezse geçkaldık geçmiş ola

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

ferit şahenk fenerin başına geliyor ondan yükselişe geçmiştir...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek

Şike olayının neredeyse Fenerbahçe lehine nihai bir çözüme ulaşması ve Şampiyonlar Ligi'ni garantilemesinden ötürü. Avrupa kupalarından olası bi mende, hisseler yine düşüşe geçecektir.

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

bence feneri bu sene şampiyon yapacaklar azizi de çıkaracaklar. onunlla alakalı olabilir.

ftw
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

onu bunu bilmemde bu davanın sonuclanması lazım bi an önce..10 ay oldu yazıktır.orda suclu olup olmadıgı belli olmayan insanlar yatıyorlar.işleri gücleri hep aksadı bu insanların.eger ki sike yoksa ( ki bence yok ) bu adamların hakları ne olacak? o kadar işinden gucunden oldular ailesinden oldular.düşünün ki  sizin babanız icerde 10 aydır.işlerninin durumunu düşünün.evdeki halini düşünün..cok yazık..davayı takip ediyorum.sike iddası olan mac videolarına yen bakmaya basladılar.10 aydır ne bok yiyolardı ?

eger ki sike varsa bu takımın 10. yada 4.fln olması lazım bu dönem.cunku madem sike vardı.sikesiz bu takım nasıl sampionluga gidebilir ki ?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 3059 Toplam Mesaj: 28