Fener Hisseleri Niye Yükseldi
-
arkadaşlar futbol federasyonu feneri pdfk ya gönderdi üstelik puanının düşürüleceği nerdeyse kesinken bugün bi girdim hisseler %4,74yükselmiş ben 40 a inmesini bekliyordum şuan 55 neolduda bu fenerin hisseleri yükseldi ben neyi hesaba katmadım yeni bir yatırımmı yaptılar gelir kazandıracak bir girişimmi yaptılar 1günde üstelik ceza alıcaklar admlar yükseliyor
-
bjk işlemini durdurdu
-
Bence taraftarlarinden desteklerinden, aziz yildirimin tekrar baskanligina secilecegine dair...
Fenerlilerin hepsi sikeden yirtacaklarina eminler :)) Birde sanirim 16 takimin disiplin kuruluna gonderilmesidir belki :)))
Birde hala sampiyonluk sansinin olmasidir :))
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bjk işlemini durdurdu
-----------------------------oda yükselmiş görünüyor hocam ya şunları adam gibi takip edebileceğim bir site verirmisin ben mynet finanstan bakıyorum
dert:
hocam pdfk bir kararını açıklasın ozaman görcem ben o taraftarları bide mantığa aykırı bir insan bir futbol takımını neden desteklerki takım tutmaya eyvllahda bukadarı harbi enayilik
-
Vallahi ben tahmin ediyorum pek anlamam borsadan ama su varki sampiyonluga aday olmasaydi duserdi..
Bende istiyorum borsayi en guncel veren siteleri...
-
Adamlar ceza almayacak, TFF ceza vermeyecek. UEFA? Ben bu yüzden 30 küsürlerdeyken fener hissesi aldım (Koyu bir Beşiktaş taraftarı olarak) bir müddet daha tutmayı düşünüyorum.
-
hayırlısı bakalım 40 a düşerse alerım düşmezse geçkaldık geçmiş ola
-
ferit şahenk fenerin başına geliyor ondan yükselişe geçmiştir...
-
Şike olayının neredeyse Fenerbahçe lehine nihai bir çözüme ulaşması ve Şampiyonlar Ligi'ni garantilemesinden ötürü. Avrupa kupalarından olası bi mende, hisseler yine düşüşe geçecektir.
-
bence feneri bu sene şampiyon yapacaklar azizi de çıkaracaklar. onunlla alakalı olabilir.
-
onu bunu bilmemde bu davanın sonuclanması lazım bi an önce..10 ay oldu yazıktır.orda suclu olup olmadıgı belli olmayan insanlar yatıyorlar.işleri gücleri hep aksadı bu insanların.eger ki sike yoksa ( ki bence yok ) bu adamların hakları ne olacak? o kadar işinden gucunden oldular ailesinden oldular.düşünün ki sizin babanız icerde 10 aydır.işlerninin durumunu düşünün.evdeki halini düşünün..cok yazık..davayı takip ediyorum.sike iddası olan mac videolarına yen bakmaya basladılar.10 aydır ne bok yiyolardı ?
eger ki sike varsa bu takımın 10. yada 4.fln olması lazım bu dönem.cunku madem sike vardı.sikesiz bu takım nasıl sampionluga gidebilir ki ?