Fener Hisseleri Niye Yükseldi
-
Hisse degerleri piyasanin beklentisine gore degisir. Eger piyasa daha kotu bir haber bekliyorsa haber geldigidine hisseler yukselir (genelde).
Eger gelen haberden daha iyi bir haber bekleniyorsa duser. (buda genelde) Daha farkli durumlar olabilir ancak onlari aciklamasi uzun zaman alir.
-
Fener hisseleri yükseldi diyemeyiz tüm spor hisseleri yükseldi futbolla alakalı bir gelişme olmasından kaynaklıdır haberi bulmak lazım bazende gs ve bjk alımlar gelir ne oluyor diyip feneride almaya başlakarlar v.s v.s
-
fenerbahceyi yönetenler, özellikle ali koç mal değil. büyük bi ihtimal tff ile de uefa ile de anlasıldı ve ceza alınmayacagı ögrenildi. buna karsılık cas davası geri çekildi.
uefa tarihinde cas'ta hiç kaybetmemiş bir kurum. kaybedeceğini anlayacağı zaman uzlaşma yoluna gitmiştir her zaman.
fenerbahcenin cas'ta halı oldugu durum fenerbahcenin avrupaya gönderilmeyiş şekliydi. üzerinde gizlilik ibaresi bulunan ve paylasımı yasak olak bir iddaaname tff/uefa tarafından baz alınarak men edildi. halbuki o iddaanameden savcı dısında kimsenin en ufak bir bilgisi olamazdı içeriğe dair. fenerbahcenin kozu buydu.
uefanın kozu neydi peki? davayı kaybetse bile sonucta fenerbahce için hazırlanmış bir iddianame oldugu için ''şike şüphesi'' adı altında fenerbahceyi 5 yıl avrupadan men edebilirdi. veya kendi sorusturmasını baslatırdı.
ne olmuşturda hisseler yükselmiştir?
uefa cas davasınıncekilmesi karsılıgında fenerbahceye tff nin alacagı kararlara uyma güvencesi vermiştir. kısacası aranızda halledin demiştir. şimdiki tff yi zaten bi nevi fenerbahce secti gibi bişey. yıldırım demirören boşuna desteklenmedi. demirören fenerbahceye destek karşılığı davada yardım sözü verdi. bu yuzdendirki davanın cekilmesi iyiye işaret olarak algılandı ve hisseler yükseldi. fener cas kozunu uefa men kozunu ortaya koydu, anlasıldı, kozlar çekildi, sonuc tatlıya baglanıyor.
-
Bence taraftarlıkla ilgili bildiğin birşey yok.
Gelelim konuya,Pfdk 15 veya 16 takımı disiplin kuruluna sevk ettiği için ve Aziz Yıldırımın yeniden üye olacağı için ve son olarakta Azizin çılgın projesi diyorum.Hisse alanlar bence biraz daha elinde tutsa iyi olur uçar gibime geliyor.
-
tagext bunu yazdı:
-----------------------------bence feneri bu sene şampiyon yapacaklar azizi de çıkaracaklar. onunlla alakalı olabilir.
-----------------------------cimbom süper ligten çekilir...
-
tahrefk bunu yazdı:
-----------------------------Bence taraftarlıkla ilgili bildiğin birşey yok.
Gelelim konuya,Pfdk 15 veya 16 takımı disiplin kuruluna sevk ettiği için ve Aziz Yıldırımın yeniden üye olacağı için ve son olarakta Azizin çılgın projesi diyorum.Hisse alanlar bence biraz daha elinde tutsa iyi olur uçar gibime geliyor.
-----------------------------bilmesem daha iyi hocam
-
arkadaslar Galatasaray taraftarıyım. fenerist07 dedikleri aynen dogrudur. bu yüzden işin mali boyutu düşünülerek TFF ile fb arasındaki güvenceden sonra zaten hisselerin yükselmesi dogal. ben fenerin düşmesini istemem ama fener avrupa sampiyonasına katılamadı diyede lig şampiyonu yapmaya çalışmak tüm türkiye için iyi bir fikir değil. insanlar takımını düşünür ama bunlar parayı düşünür. bütün takımlar için gecerli elbette bu durum. suçları bile olmayan takımlarıda pfdk ye sevketmek bu ülkede futbolun bittiğini gösterir. sadece para konuşuyor adalet değil.
-
ya beyler önceden haberlerde çıkardı hani borsayla ilgili haberler çıkınca baya bi insan bi yerde toplanmış ellerinde telefonlar paso konuşuyolardı hani hatırladınız işte o görüntünün fotoğrafını falan bulabilecek varmı özledim be :)
-
sampuan olacaklar o yuzden olabilir...
-
kaygusuz bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
cimbom süper ligten çekilir...
-----------------------------Yavaş..
Çekilmenin cezasını biliyormusun bunu yazdın.