Fener Hisseleri Niye Yükseldi
-
cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslar Galatasaray taraftarıyım. fenerist07 dedikleri aynen dogrudur. bu yüzden işin mali boyutu düşünülerek TFF ile fb arasındaki güvenceden sonra zaten hisselerin yükselmesi dogal. ben fenerin düşmesini istemem ama fener avrupa sampiyonasına katılamadı diyede lig şampiyonu yapmaya çalışmak tüm türkiye için iyi bir fikir değil. insanlar takımını düşünür ama bunlar parayı düşünür. bütün takımlar için gecerli elbette bu durum. suçları bile olmayan takımlarıda pfdk ye sevketmek bu ülkede futbolun bittiğini gösterir. sadece para konuşuyor adalet değil.
-----------------------------Koyu kısım hariç katılıyorum.
Federasyondaki Gs'li şahsiyetin Uefayla gizli yazışmaları ve ezik Federasyon başkanının anlık kararı yüzünden Feneri katılt-tır-ma-dı-lar.
Adaletsiz olan bu.
Federasyonun tüm takımlardan savunma istemesi saçmalık.
+ Bu sene takımın omurgasından Lugano,Santos, Niang, Emenike vs... oyuncular gidip yerine kimse transfer edilmemişken Federasyon her maça çıkmadan önce Fener'e 3 puan yazdı da bizim mi haberimiz yok.
+ Paf takımla çıkıp zirveye oynasak yine takdir edilmeyip "şike" bıdı bıdısına maruz kalacağız ya ona yanıyorum!
Ayrıca Şampiyon Olursak Hisseler Tavan Yapıcak Beyler, Bu Daha Başlangıç...
-
ligden düşmeyi beklerken puan cezası ile kurtuldukları içindir yükselme
-
şampiyon olacakları için lan kesin bi oyun var aq :S galatasaray puan kaybetti.
-
burdan fenerbahçemiz diyen başkanımıza selam olsun :)
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------ya beyler önceden haberlerde çıkardı hani borsayla ilgili haberler çıkınca baya bi insan bi yerde toplanmış ellerinde telefonlar paso konuşuyolardı hani hatırladınız işte o görüntünün fotoğrafını falan bulabilecek varmı özledim be :)
-----------------------------
Tahtakale yazsan cikar bence google a -
fener hisselerini elinde tutanlar en az beş yılı göze aldı. başka türlü yüzü görmezdi. üstelik 2 ligide göze almıştı. bu beklenenden daha iyi bi karar olduğu için, şampiyonluğa yaklaştığı için bu sonuç çıkmış olabilir
-
Fenerbahçenin hisselerinin yükseleceğini daha önce yazdım yine yazıyorum. Yükselecek. Şampiyonu FB-GS maçının belirleyeceğini düşünüyorum. FB ise evinde kaybetmeyen bir takım. Dolayısı ile şampiyonlukta en büyük aday konumuna yükseldi. Bu yüzden şunu söyleyebilirim size. FB şampiyon olursa beklenen olur ve hisseler %3-4 civarı yükselir. Ancak GS beklenmeyeni yaparsa bu sefer büyük bir düşüş olur. Aziz Yıldırımın mayıs ayında çıkması bekleniyor. Takımlarında değil kişilerin yargılandığı bir davada ve olası cezaların kişilere verileceği bir durumda FB hisselerinin yükselişe geçmesi normal bir durum. FB ve diğer takımlara sembolik olarak puan cezaları verilmesinin beklenmeside bu duruma etkilidir. Yani özetle futbol sadece futbol değildir dostlar. Bir firmanın hisselerinde düşüş istiyorsanız bir tv kanalına sağlam bir yalan haber atın firma ile ilgili ve izleyin firmanın hisselerini. FB hisselerinin ani düşüşü beklenmeyen sonuçlar çıkartması ve elindeki iyi oyuncuları satmasıydı. Beklenmeyen olaylar herzaman hisse düşüşü sağlar :) Aziz yıldırımın sürekli sadri şenere yüklenmesi ve sadrinin düzgün cevap vermemeside FB yi haklı kıldı ve hisse yükseldi :) Diğer takımların hisselerinin yükselişi ise beklenen haberin gelmesi ve 16 takımın PFDK ya sevk edilmesidir :)
Not: Borsadan anlamam :)
