Fethiye, Ölüdeniz Ve Benzeri Tatil Yerleri Hakkında
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------
bugax bunu yazdı:
-----------------------------fethiye iyidir git. 15 senem orada geçti. çok özlüyorum şimdi oraları. ben ölüdenizi kalabalık olduğundan dolayı sevmiyorum. ama tavsiyem;
gemiler adası,araxa,cadianda,kayaköyü,saklıkent,kelebekler vadisi + tekne turu.
denize girmek istersende git kayaköyü'ne soğuk su'ya nasıl gidebilirim diye sor orada birine. ben bulurum dersen ; kayaköyünün olduğu dağa tırman ve arka tarafına git.sessiz sakın gir denizine.
edit: 12 adaları da unutmamak lazım tabi.
tekne turu yaptıgımızda acayip soğuk su çıkan bir yere uğramıştık.orası kayaköyümü?
-----------------------------Rivayetlere göre bir çobanın keçisini buraya kaçırması sonucunda keçisinin peşinden gitmesiyle keşfettiği kanyon, çevre yerleşkelerde merak konusu olur. Burada sonsuz bir soğuk su akar. Akıntı çok şiddetlidir. Çobanın burayı bildirmesinin ardından Çevre ve Orman Bakanlığı'nın Saklıkent'i Milli Park ilan etmesinden sonra, özel firmalarında da desteği ile Saklıkent bugünkü halini alır.
-
jayde bunu yazdı:
bugax bunu yazdı:
-----------------------------fethiye iyidir git. 15 senem orada geçti. çok özlüyorum şimdi oraları. ben ölüdenizi kalabalık olduğundan dolayı sevmiyorum. ama tavsiyem;
gemiler adası,araxa,cadianda,kayaköyü,saklıkent,kelebekler vadisi + tekne turu.
denize girmek istersende git kayaköyü'ne soğuk su'ya nasıl gidebilirim diye sor orada birine. ben bulurum dersen ; kayaköyünün olduğu dağa tırman ve arka tarafına git.sessiz sakın gir denizine.
edit: 12 adaları da unutmamak lazım tabi.
tekne turu yaptıgımızda acayip soğuk su çıkan bir yere uğramıştık.orası kayaköyümü?
-----------------------------dağın arasında yarım daire bir yerden mi çıkıyordu soğuk su ? evet ise orası kayaköyün o eski evlerinin kurulu olduğu dağın arkası orası.
@experr
senin dediğin saklıkent oraya tekneyle gidilmez =) kanyon orası.
-
resmini çekmiştim.kaynaağın çıktıgı yer burasıydı
-
evet orası
-
baktım kimse buz gibi suya giremiyo.bizdede erkeklik var ya(daha çok artistlik) daldım suya kaynağın içine kadar girdim dondum ama çaktırmadım:)
-
hocalar beldibi tatil köyüne takılan varmı? bu yaz beldibi ve kemeri işgal ettik :D belki orda olan müritler vardır. kemerdeki club ortamı çok farklı.aura-inferno-ray-jest vs...
-
adanaya gel hala gavur amı gibi sıcak :)
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------İşlerin yoğunluğu ailevi problemler gönül işleri derken çok yıprandım ve yoruldum arkadaşlar.Kafamı toplamak için 2-3 günlüğüne güzel sakin ve sıcak biryere gitmeyi düşünüyorum.Fethiye ölüdeniz tarafları çok güzel diyorlar.Acaba sezon kapanmışmıdır hala sıcakmıdır oralar yada önerebileceğiniz güzel çok pahalı olmayan yerler varmı.
Özellikle gidenler yada o tarafta olan muridlerin tavsiyelerini bekliyorum..
Hocam muğladayım..fethiye ölüdeniz bodrum marmaris hikaye..kafanı dinlemek istiyosan sıcaklık arıyosan deniz temiz hava istiyosan , muğlaya 25 km uzaklıkta gökova-akyaka beldesi var..mükemmell bi yer muğlada en sevdiğim yerdir.diğerleri şehirleşmiş yerler..balık ekmeğiyle eşsiz doğasıyla on numara -
sLeymN bunu yazdı:
adanaya gel hala gavur amı gibi sıcak :)
mersınde atletle gezıom aq aklımdan gecıo aslında denıze mı gırsek =) tum tahribat akdeniz tplanıp atlıyalım denıze =) -
DeMi_R bunu yazdı:
Hocam muğladayım..fethiye ölüdeniz bodrum marmaris hikaye..kafanı dinlemek istiyosan sıcaklık arıyosan deniz temiz hava istiyosan , muğlaya 25 km uzaklıkta gökova-akyaka beldesi var..mükemmell bi yer muğlada en sevdiğim yerdir.diğerleri şehirleşmiş yerler..balık ekmeğiyle eşsiz doğasıyla on numara
-----------------------------Akyakayı bende merak ediyorum :) dibimizde yer gidemiyoruz