folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fethiye, Ölüdeniz Ve Benzeri Tatil Yerleri Hakkında

Fethiye, Ölüdeniz Ve Benzeri Tatil Yerleri Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Hoca Yağmurlar Başladı Fethiyede 1-2 Sene Kaldım Ben Belli Olmaz 1 Gün Güneş Çıkar Diğer Gün Yağmura Tutulursun Mazallah Gittinmi Yağmur Başladımı 2-3 Gün  Güneşi Göremen :/ Bence Hava Durumunu Kontrol Et Git Fethiye Küçük Yerdir Ama Dolaşcak Bir Sürü Yeri Var Merkezde Bir Pansiyonda Kal Hoca Tek Başına Rahatça Merkezde Dolaş Barlar Çarşısı Vardır Küçücük Yer Kime Sorsan Gösterir Git Oraya Bir Gece Türkü Barda Miss.Beni Sarmaz Dersen Ölüdenize Gitmeden Bir Merkez daha Vardı İsmini Unuttum Bar Dolu Oralar Rus Alman Bir Sürü Gacı Bulursun Takıl Oralarda Merkezden Ölüdeniz Arabaları Geçer. Onlara Binersin 30 dkda merkezden ölüdenize gidersin Yol Parası 3.5 Ytl'dir.

Hoca Bir Önerim Var Kordon Boyu Var Merkezde Kordon'a Nerden Gidebilirim De Göstersinler. Sahil Boyu Var Komple Sahil Boyunda Cafe'ler Dolu Güzel Mekan Kordon'da ( Kordon = Sahil Boyu  ) Tekneler Var Gezi İçin Gidebilirsin 30 Ytl'ye Yemekli Müzikli Cok Güzel Gezi Turları Var Çok Güzel Yerleri Dolaşıyorsun Yemekte Yiyebiliyorsun Sabahtan Git Derim.

Edit: Yol İçinde Direk Antalya Antalyadan 3.5-4 Saatlik Yolla Fethiyeye Geç Hoca

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eexper
    eexper's avatar
    Erkek

Ölüdeniz Alman Bild Gazetesi tarafından yapılan ankette, aldığı yüzde 89.1'ilk oran ile Dünya'nın en iyi plaj seçildi.

Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, yaptığı açıklamada, "Alman Bild Gazetesi'nin internette yapmış olduğu ankette, Ölüdeniz Plajı'nın 'Dünyanın En İyi Plajı' seçilmesi hepimizi gururlandırdı. Anketin sonuçlanmasından sonra, Ölüdeniz'de rezervasyon artışları had safhaya yükseldi" dedi.

Anketin sonuçlanması ve bu yıl 3.'sü düzenlenen Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivali ile Ölüdeniz'e akın eden yerli ve yabancı turistler, "Dünyanın En İyi Plajı"nı doldurdu. Turizmde son yıllarda yaşanan sıkıntıya rağmen Ölüdeniz'in dolulukta rekor kırması, turizmcilerin yüzünü güldürdü. Yamaç paraşütü, tekne turları ve birçok spor aktiviteleriyle tatilcilerin beğenisini kazanan Ölüdeniz, bundan sonra da tatilcilerin en gözde tatil mekanı olmaya devam edeceğini ortaya koyuyor.

Ünlü İngiliz yayın kuruluşu BBC News'in internet sitesindeki bir habere göre, Fethiye'nin Ölüdeniz Plajı, dünyanın en mükemmel plajları arasında 5. sırada gösterildi.

http://www.hotelonur.com/fethiyeguideeng/Olupic/Bluelagoon.jpg
    http://www.hotelonur.com/fethiyeguideeng/Olupic/%C3%96l%C3%BCdeniz.jpg

Edit: hoca ben 6 aydır kemerdeyim. rehber olarak çalışıyordum yeni döndüm. kemere genelde ruslar gelir oda sezon orada kapandı sayılır .gelen giden turistler oluyor yinede. pek hareketlilik yok anlayacağın.ölü denize genelde avrupalılar gelir orası daha mantıklı. hem kimse olmaması daha iyi,farzetki ıssız bi adadasın:)) deşarj olursun :) kaliteli bi yerdir. sezonun sonuna yaklastık fiyatlar ucuzdur sanırım.zaten tatile gidip lüx bi otelde kalmak bence gereksiz. çünkü normal pansiyon tarzı bi yer olsada işini görür sonucta bi kaç gün kalıcan ve önemli olan deniz,güneş ve kum değilmi? :)) karar senin :)

Benden korkunç cevaplar duymak istemiyorsan, bana korkunç sorular sormaktan vazgeçmelisin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek
    eexper bunu yazdı:
    -----------------------------

Ölüdeniz Alman Bild Gazetesi tarafından yapılan ankette, aldığı yüzde 89.1'ilk oran ile Dünya'nın en iyi plaj seçildi.

Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, yaptığı açıklamada, "Alman Bild Gazetesi'nin internette yapmış olduğu ankette, Ölüdeniz Plajı'nın 'Dünyanın En İyi Plajı' seçilmesi hepimizi gururlandırdı. Anketin sonuçlanmasından sonra, Ölüdeniz'de rezervasyon artışları had safhaya yükseldi" dedi.

Anketin sonuçlanması ve bu yıl 3.'sü düzenlenen Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivali ile Ölüdeniz'e akın eden yerli ve yabancı turistler, "Dünyanın En İyi Plajı"nı doldurdu. Turizmde son yıllarda yaşanan sıkıntıya rağmen Ölüdeniz'in dolulukta rekor kırması, turizmcilerin yüzünü güldürdü. Yamaç paraşütü, tekne turları ve birçok spor aktiviteleriyle tatilcilerin beğenisini kazanan Ölüdeniz, bundan sonra da tatilcilerin en gözde tatil mekanı olmaya devam edeceğini ortaya koyuyor.

Ünlü İngiliz yayın kuruluşu BBC News'in internet sitesindeki bir habere göre, Fethiye'nin Ölüdeniz Plajı, dünyanın en mükemmel plajları arasında 5. sırada gösterildi.

http://www.hotelonur.com/fethiyeguideeng/Olupic/Bluelagoon.jpg
    http://www.hotelonur.com/fethiyeguideeng/Olupic/%C3%96l%C3%BCdeniz.jpg

karar senin :)

Öyle Ama Fotoğraftaki Gibi Değil Ps ile Oynamışlar Kesin 2 Yıl Boyunca Hiç Böyle Temiz Ve Mavi Olduğunu Göremedim mk :D

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Geçenlerde Yahoo Geocities kapanmış.O zamanlar kendim bi site yapmaya çalışmıştım.ordaki öte beriyi bana göndermiş.içinde o zamanlar yazdığım çok tan unuttuğum yazılar var.Baktım benim türkiye gezi günlüklerim den fethiye bölümü var bir parçasını aktarayım dedim.aslında kafam attığında gidebildiğim bir yer fethiye.hiç unutmam Ekincik te yaşlı bir kadın vardı evini pansiyon benzeri müşterilere açardı.sabahları kahvaltı istiyorum dediğimde süper kahvaltı hazırlardı.o günler başkaydı.işim gereği ayak basmadığım yeri yok diyebilirim Alanya-Fethiye arası için.o yazılarımdan Fethiye li kısım.

14.08.2004 te Fethiye deyim.Oludeniz super,harika..Bu arada ekibimi guclendirmeye karar verdim bu asamada ANTALYA dan uc kisi ile toplam dort kisi olmustuk.Emrah ben Seden,ve Aysel.Hasan baba dagina ciktik manzara super.Hasan baba daginin basinda deli gibi macerali unutulmaz iki gun gecirdik.ben tekrar o gruptan ayrılarak Bodrum a dondum.bu arada Ekincik te kutu kola yı 1.500 e satmaya calisan market le pazarlikla kola yi 1 milyon liraya almayi becerdim:))kazikci market turizm dusmani:))

Bodrum dayim Halikarnas,Tekne Rock bar Yettigari,Hadi gari fln vs.,Gumbet teyim ama genelde.Pansiyonum burdaydı.Gumbet te tanistigim ingiliz hatun sapsari cavdar tarlasi gibi 19 luk bi afetti:))Stanford lumu Edinburg lumu nereli unutuyorum cavdar tarlasi Julaynn..

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek
    Hoca Ölüdeniz'de Dolmuş Seni İndiriyor Orda Bir Tane Market Var mk Bu Kadarmı Kazık Olur 1 Litre Kolayı 3 Ytl'ye Aldığımı Bilirim Ama 3 ytl Kadarda Küfür Ettiğimide Bilirim :W

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eexper
    eexper's avatar
    Erkek
    wesskey harbi kıyak geçmiş tatilin. bende bi tuhaf oldum :) benim maceralara çok benziyor. patara,olimpos,phaselis te az takılmadık.memleketimiz cennet gibi. baska ülkelerde güzelliği aramak doğru değil :)

Benden korkunç cevaplar duymak istemiyorsan, bana korkunç sorular sormaktan vazgeçmelisin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Sagolsun bir arkadasim götürmüştü ( Çok kadirşinas  kendisi: "tibetkedisi" kendi blogu var ) cok berrak bir suyu var, sahilde bir alani kapatmıslar hemen bu parasutle atlanan yerde ( eylul ayıydı gecen sene, paraşütçülerden gokyüzü görünmüyordu ), golun ortasina kadar yuzmustuk( ortada bidonlardan sal yapmişlar onuda zemine tutturmuslar) sonra tekrar sahile, uf be :)(((( 

bir daha zor giderim oralara püüfffff... sagolasin dostum Yusuf A.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

fethiye iyidir git. 15 senem orada geçti. çok özlüyorum şimdi oraları. ben ölüdenizi kalabalık olduğundan dolayı sevmiyorum. ama tavsiyem;

gemiler adası,araxa,cadianda,kayaköyü,saklıkent,kelebekler vadisi + tekne turu.

denize girmek istersende git kayaköyü'ne soğuk su'ya nasıl gidebilirim diye sor orada birine. ben bulurum dersen ; kayaköyünün olduğu dağa tırman ve arka tarafına git.sessiz sakın gir denizine.

edit: 12 adaları da unutmamak lazım tabi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek
    bugax bunu yazdı:

fethiye iyidir git. 15 senem orada geçti. çok özlüyorum şimdi oraları. ben ölüdenizi kalabalık olduğundan dolayı sevmiyorum. ama tavsiyem;

denize girmek istersende git kayaköyü'ne soğuk su'ya nasıl gidebilirim diye sor orada birine. ben bulurum dersen ; kayaköyünün olduğu dağa tırman ve arka tarafına git.sessiz sakın gir denizine.

Harbi Hoca 12 Adalar Çok Mükemmel Bir Yer 1 Kere Gittim Ondan Sonra Kısmet Değilmiş Gidemedim :/

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    bugax bunu yazdı:

tekne turu yaptıgımızda acayip soğuk su çıkan bir yere uğramıştık.orası kayaköyümü?
Toplam Hit: 4658 Toplam Mesaj: 38