folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fethiye, Ölüdeniz Ve Benzeri Tatil Yerleri Hakkında

Fethiye, Ölüdeniz Ve Benzeri Tatil Yerleri Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Perşembe günü içi dalamana uçak bileti alıyorum.ORdan fethiye ölüdeniz kemer ve zamanım olursa arkadaşın bahsettiği yerlere gideceğim.

Bu arada fikrimi değiştirdim.Ruslar en çok nerde ötün :D orayada gidiyorum

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    Muğla Gökovaya Git fiyatları normaldir ve gerçkten çok güzel bir yerdi tavsiye ederim ben nisan ayında gittim hava çok sacaktı vize haftası önce denize girdim denizde sıcaktı havalarda güzeldi ve gerçkten çok güzel bir yer baya bir insanda geliyor geezmeye filan

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyKo
    HyKo's avatar
    Erkek
    kafamı dınleyecem sakın bıryer olsun dıyorsan hocam. akyakayı önerırım gokova dıye bılınen yanı. güzeldir sakındır denız kenarında yemek yıyebılecegın restorantlar vardır. oturursun orlarda kafanı dınlersın. bu zamanlar sakındır hafta ıclerı. hafta sonları yıne kalabalık olur merkezden gelenlerle beraber faln. aynı zamanda datçayı da öneririm sakin küçük bir yerdir datça. orda da güzel pansiyonlar falan var. dinlenmek için birebir bir yerdir. bi arkadaş fethiye küçük biryerdir demiş de fethiye muğlanın en büyük ilçesidir. merkezden de büyüktür. il olma durumları bıle vardı zamanında:D orası da güzeldir ama sen dedıgın tarz istiyorsan kafanı dınlemek rahatlamak denız bıra su sesı falan. 3 yer öneriyorum. akyaka datça ve bozburun. hani şu bülent ortaçgilin yeri :) başka yere gitme. ben muglalıyım bu arada belirteyim :)

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

eexper bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocalar beldibi tatil köyüne takılan varmı? bu yaz beldibi ve kemeri işgal ettik :D belki orda olan müritler vardır. kemerdeki club ortamı çok farklı.aura-inferno-ray-jest vs...

Aura  ve İnfernoya geçen yıl iyi giderdik Antalya dan tabii beldibi,göynük,kemer,kiriş,çamyuva,tekirova nereyi ya da neresini soruyorsun?Club için Yaz kış Antalya.Belek tarafını öneririm.çünkü kışın kemer kapasitesi düşer ama belek kumköy titreyengöl tarafı 12 ay durmaz.bu da senin seçimlerini arttırır. 

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eexper
    eexper's avatar
    Erkek

weskeyy bunu yazdı:

eexper bunu yazdı:
    hocalar beldibi tatil köyüne takılan varmı? bu yaz beldibi ve kemeri işgal ettik :D belki orda olan müritler vardır. kemerdeki club ortamı çok farklı.aura-inferno-ray-jest vs...

Aura  ve İnfernoya geçen yıl iyi giderdik Antalya dan tabii beldibi,göynük,kemer,kiriş,çamyuva,tekirova nereyi ya da neresini soruyorsun?Club için Yaz kış Antalya.Belek tarafını öneririm.çünkü kışın kemer kapasitesi düşer ama belek kumköy titreyengöl tarafı 12 ay durmaz.bu da senin seçimlerini arttırır. 

hoca ben beldibini kastettim.bi kaç ay orda çalıstım aynı zamanda tatil yaptım bu sene. ray diye bi disko var kemer ay ışığı parkında. inna orda konser verdi mükemmel geçti. hersey iyi güzelde,beldibi-kemer taraflarında plajlar hep taşlık yaf :) ne zaman girsek ayağımız kanıyodu anasını satiyim :) önümüzdeki sene nasip olursa alanya veya sideye gidicem. kışın işim olmaz be hoca. yazın akdeniz bi başka. havalar soğumaya basladımı fiyatlar düşüyor tabi.hal böyle olunca bazı turistler gelmeye devam ediyor ama ortamın bi tadı olmuyor sezon sonunda.

Benden korkunç cevaplar duymak istemiyorsan, bana korkunç sorular sormaktan vazgeçmelisin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    sıcaklık deniz bide rusun zibil olduğu yer tabi ki alanya:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Perşembe öğleden sonra ölüdenizdeyim umarım hava güzel olur.Ölüdeniz 2009 hava oyunlarıda bugun başlamış.Oralarda olanlar hava nasıl ötün hele :D

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
Toplam Hit: 4654 Toplam Mesaj: 38