Fetih 1453 Trailer
-
-
teşekkürler.
-
yavas yavas anlatın artık tarihimizi tum dunyaya bravo aynen bu sekil devam :)
-
BrighStar bunu yazdı:
-----------------------------yavas yavas anlatın artık tarihimizi tum dunyaya bravo aynen bu sekil devam :)
----------------------------- -
Allah Emeği geçenlerde 100lerce kez razı olsun.
-
Geçen gün gladyatörü bir daha izlerken aklıma geldi de adamlar bir ton film çekmişler kendi tarihleri savaş vs. biz dünyanın 1/3'ünü almışız bir filmimiz yok adam gibi o yüzden bu film sevindiriyor beni,ama fragmanı epey önceden çıkmıştı.
-
daha önceki fragmandan pek bişi anlaşılmıyordu bu daha iyi olmuş : ) üstteki arkadaşın dediği gibi adamlar kenti tarihlerini bitirdi
fantastik tarih ve başka ülkelerin tarihi filmlerini bile çektiler bizim elimiz armut toplar hep , acaba muhteşem yüzyıl olmasa bu film çekilirmiydi o ilgili alakayı çekermiydi merak ediyorum
-
bari çabuk çıksında tarih hocasını takayım koluma sinemaya götüreyim :D
gerçi geçtik 1453 ü ama
-
sabırsızlıkla bekliyorum
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------daha önceki fragmandan pek bişi anlaşılmıyordu bu daha iyi olmuş : ) üstteki arkadaşın dediği gibi adamlar kenti tarihlerini bitirdi
fantastik tarih ve başka ülkelerin tarihi filmlerini bile çektiler bizim elimiz armut toplar hep , acaba muhteşem yüzyıl olmasa bu film çekilirmiydi o ilgili alakayı çekermiydi merak ediyorum
-----------------------------bu filmin çekimleri muhteşem yüzyıldan daha önce başladı hocam.
-
en az 3 kez sinamda izlerim.