Fetih 1453 Trailer
-
Diğer milletlerin b*ktan tarihlerini anlatan filmleri ağzı açık izlerken, onların kalitesinde olacağını umduğum bu filme karşılık; "Geçmişime bağlı kalmam önüme bakarım." diyen gence tüm kalbimle saygı duyuyorum. Böyle devam etmesi temennisiyle.
-
başrolün sultan mehmetle ne alakası var allah aşkına :|
-
konpi bunu yazdı:
-----------------------------başrolün sultan mehmetle ne alakası var allah aşkına :|
-----------------------------
Nasıl yani hocam :/
-
Anakroniq bunu yazdı:
-----------------------------konpi bunu yazdı:
-----------------------------başrolün sultan mehmetle ne alakası var allah aşkına :|
-----------------------------bayaa hocam bayaa :) tip olarak yani
-
17 milyon dolar harcamışlar ve 2 senede film bitiyo şuan görsel efektlerle ugraşılıyomuş ama eger fragmanı gibiyse mükemmel bi film olcak imdb de 8.8 puanı
-
fragmanalrda genellikle filmin en güzel en şekil yerleri gösterilir.
Umarım öyle değildir de tam bi görsel şölen yaşarız
-
konpi bunu yazdı:
-----------------------------Anakroniq bunu yazdı:
-----------------------------konpi bunu yazdı:
-----------------------------bayaa hocam bayaa :) tip olarak yani
Anladım hocam :D tipini biz biliyoruz zaten cuk oturmasa da olur efektler güzel olsun da tipi çok benzemese de olur :)
-
bu film gişe rekoru kıramazsa hepimize yazıklar olsun. Tbtnin buluşup buluşup bu filme gitmesi lazım.
-
oksijen bunu yazdı:
-----------------------------bu film gişe rekoru kıramazsa hepimize yazıkalar olsun. Tbtnin buluşup buluşup bu filme gitmesi lazım.
----------------------------- -
lea korka korka baktım amk sıçıp batırmışlardır kara murat a çevirmişlerdir deyü ama o elindeki çivili topla adamın suratını parçalması falan görüntü açı on numara olmuş.