Fiat Palio Hakkında
-
Merhaba arkadaşlar, 13.000-14.000 arası bütçem var. Bu fiyat aralığında palio'yu beğendim. Palio 1.2 el modelini kullanan var mı aramızda? Yakıt/performansı nasıldır? Teşekkürler.
-
Temiz bulursan gayet güzel ve az yakıyor lpg falan
-
fakir arabası müdür çok az yakar parçası çok ucuz. ama aile ile uzun yola götürecek bir araba değil. kuru düzen herşeyi güvenliği düşük.
ama o paralara özellikli bir opel corsa 2003 model bulursan daha iyi olur.
birader kırmızı opel corsa yı 150.000 kmde 14000 liraya denk getirmiş. bindim full olanmış gayet beğendim.
nede olsa full paket araba.
-
Hocam bende multijetini sürmuştum ama performans bekleme arabadan atik ve hız yapabileceğin bi araba değil
-
Bende Citroen Saxo 1.5 D Sx bakıyorum son zamanlarda malum gariban arabası almam lazım :)
Çok az yakıyor vs diyorlar ... Fikirler ?
Edit : İmla hatası.
BosnaK tarafından 17/Kas/14 18:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Up, aksamcilarda gorsun :)
-
kmye dikkat alayı şirket çıkması temiz denk getiremezsen bela olur başına
-
BosnaK bunu yazdı
Bende Citroen Saxo 1.5 D Sx bakıyorum son zamanlarda malum gariban arabası almam lazım :)
Çok az yakıyor vs diyorlar ... Fikirler ?
Edit : İmla hatası.
hacı onlar felaket arabadır. tek sorunu parçası pahallıdır.
ama ciddi anlamda güvenlik için yol tutuşu çok iyidir. klima hava yastığı falan filan denge çubuğu var.
polo gibi rahatlığı vardıdr. 1.2 olanları dahaçok tutuluyor. 1.2 si ile biraz yol gittim tatmin edici diri kemikli arabadır.
zaten fakir arabalarından bazıları ile uzun yola gitmeye güvenirim .saxo da bu güvenilir arabalardan biri
biraz durumum düzelirse temizini mutlaka denk getirmeye çalışırım. benımde aklımda olan bir araba.
-
bi arkadaşım 0 lpg taktırmıştı .lpg ye ayar çektirmekten bıkıp arabayı satmıştı . çok yakıyor de.
opel corsa iyi olabilir araştır
-
Hocalar 10-15 yasinda dizel arac almak istemiyorum, benzinlileride o fiyata biraz zor sanki
-
clio daha mantıklı o paraya.
ya da biraz üzerine koyup civic alınabilir.